Fontos: ügyeljetek a fórumban hová kattintotok!

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 25.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Üdv Játékosok,

  Sajnos az utóbbi időben feltűntek olyan oldalak, melyek megszólalásig hasonlítanak a Bigpoint oldalára, viszont a böngészősávban lévő url más, mint a Bigpoint hivatalos elérhetősége. Ha ezeken keresztül léptek be, akkor az adataitok illetéktelenek kezébe fognak jutni.

  Tehát!

  Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy idegen linkre való kattintás bizonyos körülmények között oda vezethet, hogy elvesztitek a felhasználói fiókotokat. Nincs lehetőségünk arra, hogy minden egyes a fórumban más játékosok által megjelenített linket ellenőrizzük. Emiatt javasoljuk, hogy kizárólag olyan linkekre kattintsatok, amely megbízható személyek által (pl. community team, moderátorok) lett a fórumon megjelenítve. Olyan linkekre, amelyek eredete nem ismert, és ismeretlen, nulla, vagy csak kevés hozzászólással rendelkező játékosok postolnak, ne kattintsatok rá!
  Még néhány tipp:
  • mielőtt itt, vagy bármilyen más oldalon található linket megnyittok, jelentkezzetek ki az accountotokból
  • ellenőrizzétek azt, hogy a postolt link valóban oda vezet, ahová ti gondoljátok (nincs pl. átlinkelve - pl. egy youtube-os link mégis teljesen máshová vezet).
  Ne feledjétek: nincs lehetőségünk felelősséget vállalni az ellopott accountokért és azokban található tárgyakért, az accountokat nem tudjuk visszaadni!

  SOHA NE JELENTKEZZETEK BE OLYAN OLDALON KERESZTÜL, MELYEK NEM AZ ALÁBBI FORMÁBAN SZEREPELNEK:

  www.bigpoint.com
  www.bigpoint.net
  www.bigpoint.de

  Vigyázzatok erre nagyon és figyeljetek kicsit oda milyen oldalt nyittok meg. Pár másodperc az ellenőrzés, de hosszú hónapok munkáját menthetitek meg vele.

  A DarkOrbit csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása