Javaslat Fórum post bombák

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: ShadowWolf, témanyitás ideje: 1.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. ShadowWolf

  ShadowWolf Fórum-zöldfülű

  Üdv.

  Nem tudom hogy írta-e már valaki (ha igen akkor előre is elnézést) de a fórum post bombák ellen szeretnék egy ötletet beadni.

  A legtöbb fórum motor (így remélhetőleg ez is) tartalmaz egy Felhasználói csoportok menüt, ezen belül pedig eléggé részletesen be lehet állítani a felhasználók jogait. Valószínűleg azt is hogy egy felhasználó 24 órán belül hány darab témát hozhat létre. (Lévén hogy egy átlag fórumozó napi 1-2 témánál többet amúgy sem hoz létre.) Korlátozzátok a témalétrehozást, így talán valamelyest vissza lehetne szorítani őket. Valószínűleg az adminok nem fogják tudni ezt a menüpontot elérni, de talán a TL igen. (Bár ebben sem vagyok teljesen biztos.)
   
 2. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Itt az a probléma, hogy ő nem egy felhasználó. Mármint milliónyi accot hoz létre és ír velük utána ide. Ha lekorlátozzák a témanyitást, csak a kamuaccok száma nő meg.

  Csak azon vagyok fennakadva, hogy elvileg pont az ilyenre létrehoztak egy captcha kódos védelmet a kari létrehozása előtt. Valahogy ezt is megkerüli.
   
  ShadowWolf kedveli ezt.
 3. ShadowWolf

  ShadowWolf Fórum-zöldfülű

  Valószínűnek tartom hogy a karakter létrehozásig kézzel megy a dolog. (Feltéve ha nincs meg neki a captcha adatbázis) De ettől függetlenül ha mondjuk van 2000 acc létrehozva erre a célra akkor igazad lehet.

  Esetleg captcha kód kérése post küldésekor? Nem túl sok energiát igénylő manőver, viszont biztonságos.
   
 4. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Ha az account létrehozásnál meg tudja kerülni a kódot, akkor lehet a fórumpostnál is. Próbálunk kitalálni valamit. Tgnek igaza van, ha korlátozzuk a témanyitást akkor több acc lesz, a spamszűrővel a jelenlegi mennyiséget pár kattintással megoldjuk. Igyekszünk kitalálni, hogy lehetne végleg kiiktatni.

  Félek ha teljesen lezárjuk, akkor a meglévő témákat árasztja el :S
   
 5. ShadowWolf

  ShadowWolf Fórum-zöldfülű

  Csak azokat a verziókat írtam, le amelyek az általam üzemeltetett fórumokban megoldották a problémát. Mint említettem, a karakterek automatikus létrehozása csak abban az esetben lehetséges ha a captcha adatbázis a kezében van (ezt kétlem). De remélem hogy mihamarabb sikerül valami megoldást találnotok a dologra, mert nem csak moderáció szempontjából hanem felhasználói szempontból is egyre zavaróbb a dolog.
   
  Incident kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása