Frissítés a legutóbbi zárolásokról

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 5.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Leeroy

  Leeroy S-Moderator Team Darkorbit

  Sziasztok!

  A legutóbbi zárolási hullám során rengeteg panasz érkezett, miszerint ártatlan játékosok is áldozatuk estek, akik nem éltek vissza a havi bónusz naptárral. A vizsgálat során kiderült,hogy akik bannolva lettek, mind naptár hibát használtak ki. Továbbá az is látszik, hogy néhányuk csak kismértékben élt ezzel vissza és talán véletlenül sikerült produkálnia a hibát. Hiszünk benne,hogy nem direkt tették. Mindenesetre ezek az esetek is kiváltották az érzékelést. Jószándékunkból ezekben az esetekben eltekintünk a zárolástól és 1 hét prémiumot és kedvezményt is jóváírunk kárpótlásként a naptár jutalmai mellett,amit nem tudtak begyűjteni a zárolás miatt.
  Továbbá dolgozunk azon, hogy büntessük a küldetés duplázó játékosokat is.

  A Darkorbit csapata
   
  mitter100 és _Tavo_Mex kedveli ezt.
 2. Leeroy

  Leeroy S-Moderator Team Darkorbit

  Sziasztok!

  Ahogy bejelentettük, a szélsőségesen sok küldetést duplázó bugkihasználókat végleges kizárással sújtottuk. Tudjuk,hogy rengetegen használták ezt ki,de csak egy bizonyos mértékig. Mostantól a túlzásba vitt játékbeli hibák kihasználását hajózárolással fogjuk honorálni.
  Továbbá töröltük ezeket a játékosokat a havi rangsorból is és hamarosan kiosztásra kerülnek.
  A Darkorbit csapata
   
  CrazY_SinGlE kedveli ezt.

Az oldal megosztása