Frissítés a legutóbbi zárolásokról

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 5.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Sziasztok!

  A legutóbbi zárolási hullám során rengeteg panasz érkezett, miszerint ártatlan játékosok is áldozatuk estek, akik nem éltek vissza a havi bónusz naptárral. A vizsgálat során kiderült,hogy akik bannolva lettek, mind naptár hibát használtak ki. Továbbá az is látszik, hogy néhányuk csak kismértékben élt ezzel vissza és talán véletlenül sikerült produkálnia a hibát. Hiszünk benne,hogy nem direkt tették. Mindenesetre ezek az esetek is kiváltották az érzékelést. Jószándékunkból ezekben az esetekben eltekintünk a zárolástól és 1 hét prémiumot és kedvezményt is jóváírunk kárpótlásként a naptár jutalmai mellett,amit nem tudtak begyűjteni a zárolás miatt.
  Továbbá dolgozunk azon, hogy büntessük a küldetés duplázó játékosokat is.

  A Darkorbit csapata
   
  mitter100 és _Tavo_Mex kedveli ezt.
 2. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Sziasztok!

  Ahogy bejelentettük, a szélsőségesen sok küldetést duplázó bugkihasználókat végleges kizárással sújtottuk. Tudjuk,hogy rengetegen használták ezt ki,de csak egy bizonyos mértékig. Mostantól a túlzásba vitt játékbeli hibák kihasználását hajózárolással fogjuk honorálni.
  Továbbá töröltük ezeket a játékosokat a havi rangsorból is és hamarosan kiosztásra kerülnek.
  A Darkorbit csapata
   
  mitter100 és CrazY_SinGlE kedveli ezt.
 3. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Sziasztok!


  Folytatjuk az Obsidian Keys kihasználásával játszó játékosokat. Ez számunkra tisztességtelen magatartás. Nyomozásokat végeztünk és végzünk annak érdekében, hogy újra tisztességes legyen a játék.
  Ma este:
  Újabb tiltási hullámot futtatunk, és folytatjuk a nyomozást és olyan játékosok felkutatását, akik más támadásokat használtak.
  A következő intézkedéseket tesszük:
  1 hetes szüneteltetés, március 17-től
  A fiókok összes becsület pontját és a kihasznált kulcsokat eltávolítjuk
  Minden olyan játékost, akit a múltban már megbüntettek ezért csak rövid időre tiltják, hogy kihasznált kulcsai eltávolíthatók legyenek, és a becsületpontok 0-ra állíthatók.
  Mindazok számára, akik nem veszik komolyan ezeket a figyelmeztetéseket, szeretnénk még egyszer kiemelni:

  A játékban meglévő hibák használata és kihasználása ellentétes az Általános Szerződési Feltételeinkkel, és játékunkban nem fogjuk elfogadni ezt a fajta viselkedést. Kérjük, ne feledjétek, hogy az Általános Szerződési Feltételeink szerint a játékosok azt kockáztatják, hogy fiókjuk minden további figyelmeztetés nélkül bezárható, ha a játékos megsérti a hibák kiaknázásának tilalmát.

  A DarkOrbit csapata
   
  mitter100 kedveli ezt.

Az oldal megosztása