Visszajelzés Galaktikus küzdelem & Black Light rangsor

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 8.9.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Galaktikus küzdelem & Black Light rangsor – Visszajelzés

  Ide írjátok meg a mostani (2021.09.09. - 2021.09.23.) Galaktikus küzdelem & Black Light rangsor kapcsolatos kérdéseket, véleményeket, problémákat.


  Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
 2. Kicsit nem ártana átgondolni ezeket az eventeket szerintem, abszolut csak az erős klánok tudnak érvényesülni. A kisebb klánok, nem is beszélve a kisebb hajókról, nem sokra jutnak. Bár event végére sikerül az összes célt teljesitsem igy is, de elmarad az "élvezetes játékmenet" folyamata, csak kinlódás, mondom ezt ugy, hogy nem vagyok olyan gyenge és a klánunk is elég jó. Bár lehet nem az eventel van gond, az egész klán rendszert át kellene gondolni szerintem. Személyszerint kezdeném a vegyes klánok rendezésével, mert megöli a játék menetett. No meg pvp-n az a rakás battleray...ne már, nagyon gáz. Nagyon belterjes" a játék már, a topos klánok mindent ki tudnak sajátitani, és elveszik sokak kedvét, sok ugyancsak fizető játékos kedvét. Persze csatlakozhatnák egy nagyobb klánhoz, de jó tárasaságunk van, mindneki az én nyelvemen beszél és nem akarok vegyes klánban sem lenni, visszont szeretném élvezni a játékot igy is, ahogyan sokan mások.
   
 3. Inquisitor

  Inquisitor Utánpótlás-írogató

  Sajnálattal kell közölnöm, hogy minden szerveren ez a helyzet. Még a PVE eventen is le vannak kempelve a célok általában.
   
 4. Régen is hasonló volt a helyzet, de mostmár abszolut kibontakozott a jelenség, virág korát éli. De amugy az egész játék igy épül fel. Nézd csak meg a küldiket, ott is sok nagy csoportokra van szabva. Egyedül vagy kisebb csopiba , lehetetlenség számba megy sok.
   
  Inquisitor kedveli ezt.
 5. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórummogul

  Még annyit, hogy a most szerzett orcus hajó nem működik úgy ahogy a leírásban szerepel. A chaten is írta a moderátor, hogy vizsgálják, mert hiba van vele. Gondolom az event után fog működni, csak most még nehogy már egyforma esélye legyen a pénzesnek, pénztelennek és a valamit használóknak.;)
   
 6. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása