Visszajelzés Galaktikus küzdelem

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 12.8.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Elég régen vagyok itt,hogy tudjam...Ahogy azt is tudom,hogy ha akarnák megoldhatnának mindent. A kódok amik egyeseknek felugranak,pl licitkor ,logikus gondolkodással szűrik hogy valaki robot vagy sem. Csak csinálni kellene egymás után pár olyan eventet ahol logikus gondolkodás nélkül nem mennél semmire és ha nem is szűnnének meg a programosok de a java kiesne. Nem ilyeneket mint a mostani is,ahol annyi a "tudás" lényege hogy lövik egymást halomra. Bár értem én,fogy a lőszer meg a boosterek,ez jól fizet....
   
 2. luxuswc

  luxuswc Junior szaki

  Lanselott kedveli ezt.
 3. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Mint minden eventen! Miért lenne ez más mint a többi?
   
 4. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Mert ha sok az új regisztráció,akkor egy kívülálló hajlamos azt hinni hogy ez egy sikeres és felkapott játék.....na ezért nem tesznek ellene, és ez érvényes az egyszerre több karaktert pörgetőkre is.
   
 5. Ardeil86

  Ardeil86 Fórum-zöldfülű

  Én a tegnapi nap írtam egy levelet support-nak, de szokás szerint megkaptam hogy ez nem az ő dolguk.
  Akkor megpróbálom ide leírni a problémámat. Szokásos módon dobozolok közben persze gyűjtöm a hajókat is pvp-térképeken.
  Lelövök egy játékost 2-3 pontot kapok érte következő ugyan így.......event alatt tegnapi nap lőttek le 1x pvp térképen és egyből repült 65-70 pontom. ( Nekem 1409 pontom volt az illetőnek meg 1340 ). Ekkor mát kicsit felment bennem a pumpa,ezért nekimentem egy nagyobb ponttal rendelkező hajónak amit leírok a szemléltetés kedvéért. ( 1570 pontja volt Nekem 1340 ) és nem kaptam érte semmit. Még 1 x lelőttem és semmi. Akkor tőlem hogy tűnik el 60-nál több pont?
   
 6. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Mert szükséges tartani a lépéselőnyt bizonyos rétegeknek...ennyi!
   
 7. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Ezt én is észleltem hogy lelő valaki -50 pont, lelő más valaki -10 pont. én se tudok rajta eligazodni mi szerint adja és veszi el a pontot. szerintem valami olyasmi lehet benne hogy számít a te szinted és pontod, plussz az ellenfeled szintje és pontja. most ha fix pontlevonás lenne az se lenne korrekt hogy pl 50 pontot adna egy 16 szintű játékos lelövéséért, meg egy 25-ös szintűért is. De lehet én tévedek de lehet van benne igazság.
  Ez az event egy hosszú Scormageddonnak felel meg szerintem :D csak itt nem fix élet van :)
   
  Ardeil86 kedveli ezt.
 8. Nuclear[HU]

  Nuclear[HU] Fórum-zöldfülű

  Az előző és a mostani ilyen eventnek sincs semmi értelme mert úgy is az fog nyerni aki tudja hogy kell jól pushingolni vagy szerencséje lesz és nem vágják ki érte. Nem értem hogy ezt az event minek erőltetni, csak a játékosok idegét teszi tönkre.
   
  Sörnyit és Lanselott kedveli ezt.
 9. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Szégyellhetné magát a BP. vezetősége, hogy ezt eltűrik, ami megint ezen az eventen folyik.
   
  Ardeil86 kedveli ezt.
 10. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Bár én magasról teszek az eventre (és már minden másra),a leírást elolvastam :) Én úgy értelmeztem,hogy minél nagyobb közted és az általad lelőtt hajó közti pontkülönbség (az ő javára) ,annál többet kapsz.Ha olyan hajót lősz le,aminek alig pár ponttal több van mint neked,alig kapsz pontot,de ha nagyobb a különbség,akkor többet kapsz.Bár még mindig ott van a másik,már mások által említett tényező is, "bizonyos réteg", "kedvezményezettek",stb....
   
  Ardeil86 kedveli ezt.
 11. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Hát igen valahogy így :)
  Engem is annyira érdekel ez az event, hogy még a leírást sem olvastam el :D
  Annyira futottam bele az event leírásba hogy leértelmeztem hogy pvp-s event, nekem ennyi elég is volt hogy tudjam, ez nem a "mi" eventünk, akarom mondani ez sem a "mi" eventünk lesz :D
   
 12. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Nem lenne ez rossz,NORMÁLIS körülmények közt! Bár kissé érdekes,hogy mindig olyan hajók vannak az event top10-ben,amiket egy térképen sem találok soha a normál játékban :D Nem is értem,hol és hogyan szednek össze annyit,hogy a ranglista élén lehessenek :)
   
  Sörnyit kedveli ezt.
 13. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Visszajelzés!

  Gondolom azért van ez a fórumrész, hogy a véleményünket írjuk le a Eventtel kapcsolatban.

  Remek ötlet volt, hogy csak a harci térképeken lehet pontot szerezni, mert így aki segédprogramot használ és lövet a normál térképeken azokat hiába lövöd, nem fogsz pontot kapni érte, mert megmarad a pontja.
  Így például Csaló barátaink mikor hazaérnek elmennek vadászni a harci segédprogrammal és rommá lőnek mindenkit, mert valahogy nem tudod előbb kijelölni őt, mint ő téged álcából.
  Így egy halom pontot összeszed, majd elmegy aludni vagy a fenébe, beteszi a hajót BOT módba és lövet vég nélkül, ameddig újra be nem lép. Úgy látom ez lehet pár nap is, mert ezek a Botok non-stop működnek.
  Kedves DO!
  Hány órafelvétel kell arról, hogy pl. EU4 X-7 térképen 95% Bot-hajót lő az ember, közöttük sok olyant, amelyik egy halom ponot összegyűjtött, de nem tudod elvenni tőlük. Ráadásul a drónok sem romlanak úgy látom.

  Egy jó pont volt, hogy a harci feladatok között lehetett sebzést okozni bármilyen hajónak több millió sebzést elérve, amiért pl, kapott az ember 20.000 RSB-t és 200.000 UCB100 lőszert.
  Ezt viszont a botosokat lőve viszonylag rövid időn belül lehetett teljesíteni.

  Azért egy megjegyzés!
  Egy ellenőrzést megérne, hogy hány DO alkalmazottnak van olyan hajója, ami Bot hajóval is működik, mert úgy tűnik ez lehet az oka, hogy ennyire védik őket!
   
  Páncélgránátos kedveli ezt.
 14. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  A véleményed 95% ával egyezek,csupán azzal nem,hogy ha jól értem,szerinted minden térképen kellett volna pontot adni a kilövésért. A botosokat tekintve,talán megoldás lett volna,de mi lett volna azokkal,mint pl én,hogy már nem érdekel aktivan a játék. Vagyis fejövök,de max ha fél óra alatt letolom a napi küldiket és ennyi.....Igy,hogy csak harci térképen kaptok pontot,az első két nap lövöldöztek az idióták akik nem olvasták el az event leirását. Pár nap után rájöttek,hogy semmit nem ér vele ha engem kilő,igy eltüntek...El tudom tölteni itt azt a fél órát úgy,hogy nem kell kis mitugrászokkal hadakoznom....És még mielőtt azt mondanád,ezzel egyedül vagyok,megjegyezném igen sok ilyen hajóval találkoztam,akinek megvan a kezdeti 500 pontja,de napok óta se fel-sem le.....Akik meg a gyilkolászás miatt vannak fenn,azok menjenek az "állatkertbe" és lövöldözzék egymást. Mi békén hagyjuk őket,ők meg legyenek el egymással.Szerintem ez igy fer....
   
 15. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Momentán én csak GG-zek amíg tart az uritartalék egyéb időben pedig folyamatosan lövöm a pörgő hajókat.Szélmalomharc de némi elégtételt érzek amikor az érintett felek felfedezik hogy a lelövés logjukban sorozatosan az én neven merül fel legtöbbször. Mivel nem pörgök illetve csak vadászós küldiket viszek,vajmi kevés lehetőségük van arra hogy legalább a töredékéért revansot vegyenek rajtam.
   
 16. ***rebeka

  ***rebeka Utánpótlás-írogató

  Elvileg, ahogy értelmeztem, ha 1 órán belül lelőnek 3x, utána 1 ideig nem veszítesz potot
   
 17. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Persze, ha ugyan az a játékos lő le, elvileg, bár én már teljesen elvesztettem a fonalat. lelövök 10 hajót kapok max 100 pontot a 10 hajóért, engem lelőnek 1x 50 pontom oda. értem hogy szintől függ, meg hogy mennyi pontom van meg mennyi pontja van az ellenfélnek, de akkor is fura ez az egész, 1 órát lövöldözök hogy menjen fel a pontom, utána jön valaki aki lelő és oda a pontom.
   
 18. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Mert a bennfenteseknek jobban kell a pont...nekik jobban oszt a rendszer!
   
 19. Muad-Dib

  Muad-Dib Utánpótlás-írogató

  Igazából nem tudom mi lenne a jó megoldás. Csak azt látom, hogy nappal lövetnek este megjönnek begyűjtik a pontokat, majd megint lövetnek... és a végén elviszik a jutalmakat.
  Azaz nagy valószínűség szerint a fair játékosok, akik talán még játszottak is volna, megint kiesnek az esélyesek közül . Pedig a Botos megérdemelné, hogy leszedjék a pontjait, ha már nem akarják kizárni őket.
  De lehet, hogy csak nekem tűnik így!
   
 20. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Ugy néz ki.... meg ami a fura, hogy elég sokat vagyok most pvp-n, de az event ranglista top100-ban lévőkkel alig találkoztam még, sőt, a top50-t még nem láttam , ez is nagyon fura számomra
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.