Visszajelzés Galaktikus küzdelem

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 12.8.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Sörnyit

  Sörnyit Junior szaki

  Velejéig romlott a játék....ez tény. Nemhiába tartja úgy a közmondás hogy "fejétől büdösödik a hal" . Meglátjuk meddig fognak elég profitot biztosítani a cégnek a botterek. Tőlem bizony egy fityinget sem látnak az tuti,egyék meg amit főztek!!!
   
  S_Ö_R_Ö_S kedveli ezt.
 2. Szabyka88

  Szabyka88 Törzsjátékos

  Megint kis érdekesség
  Event ranglista

  13 [​IMG] MIDdoom [​IMG] 4,709
  https://hu1.darkorbit.com/index.es?profile=64Rj9&profileCheck=FXUdG&lang=hu


  14 [​IMG] advanclex [​IMG] 4,699

  https://hu1.darkorbit.com/index.es?profile=Bawox&profileCheck=NIrR4&lang=hu

  csak ezt a kettőt tettem be érdekesség képen
  S több hajó van a top100-as listában mint űrpilóta, a nevükre kattintva ez profil nem találhatót ír ki
   
  Páncélgránátos és Sörnyit kedveli ezt.
 3. -S-U-L-E-K-

  -S-U-L-E-K- Utánpótlás-írogató

  -»Iɴsᴀɴєϟ (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat. ma nyolcadik alkalommal, ebből 3-szor úgy hogy közben rajtam volt az ish :D az event pontja jelenleg 5112 (bár így nem is csodálkozom rajta)
   
 4. Mislix

  Mislix Fórum hercege

 5. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Ma megint tele a térképek most regisztrált kis hajókkal,tuti a hétvégén benn lesznek PVP térképeken -agyaggalambnak,hozzák a pontot . Ezt pl lehetne IP cimekkel szűrni,de nem teszik....
   
  Sörnyit kedveli ezt.
 6. Sörnyit

  Sörnyit Junior szaki

  -»Iɴsᴀɴєϟ furcsa mód minden eventen TOP "játékos". A dermesztő labirintusban rendszeresen feltűnt a semmiből lelőni a Syncet és már pár perc múltán ismét olvashattam hogy egy másik mappon lelőtt egyet. Most már nem tilos az adminoknak azon a szerveren ténykedni ahol épp dolgoznak?!!! Ez egy sima cheat-nél nem kicsit mutat túl...szóval meddig terjed a pofátlanság határa kérdem én!!!!!!!!!!
   
  -S-U-L-E-K- és ¤HOFI¤ŁEGENФ kedveli ezt.
 7. -S-U-L-E-K-

  -S-U-L-E-K- Utánpótlás-írogató

  A pofátlanságnak nincs határa, de ez szerintem nem újdonság. Csak azt vagyok képtelen felfogni hogy mi a jó abban, hogy valaki úgy jön fel játszani hogy gyakorlatilag nem lehet lelőni, ebben szerintem semmi játék élmény nincs. Persze nyilvánvalóan itt is elviszi a top díjakat mint ahogy minden eventnél, de azt is minek, mikor egy teljesen fullos kariról beszélünk. Hozzáteszem (remélem nem tiltják emiatt a kommentet) ő és még több hozzá hasonló "tisztességes játékos" szemmel láthatóan azokra a kevés hajókra vadásznak, akik nem "pörögnek".
   
 8. bodiisti1

  bodiisti1 Junior szaki

  :) Ne is törődjetek vele. Nekem semmi pontot nem adott a levadászott hajók után...
   
  Virginia kedveli ezt.

Az oldal megosztása