Bug Galaxy Gates-el, materializálóval kapcsolatos kérdések, bugok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ••Ðeath••

  ••Ðeath•• Fórum mestere

  tegnap délutáni seroresi óta én semmi msát nem kapok a ggbe csak x2t meg xenomitot.ma 1x beugrot véletlen egy 2x szorzo,1 sabos,meg egy javis gg azt annyi.nyomom gg,uri.kockazasbol,npc,lötem cubit,lont,bosslont,lint,streut,ami jött uri toltam kapuba,x2,xenomit,akár meik mappon szedem a kockát,uri jön vagy gg,az is x2-t meg xenomitot ad.resiztem kb 12x,töröltem a gyorsitotárat,3 hajot váltotam,az összes desinet felttem,ugyis probáltam,x2 meg xenomit.most irja meg nekem valaki az mi a jó bubánatért van.toltam alfatol hadeszig,mondom hátha ad valamit.ottis csak x2 meg xenomit.egyszerüen nem tudok mit csinálni.ma összejöt 44k x2m ggböl
   
 2. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Szia,

  mikor GGzel számolni kell azzal, hogy nem mindig ugyanolyan arányban kapod a kapurészek. Van amikor 100 GG ad 12-16 kapurészt van amikor egyet sem, ez változó. Hogyan is kell ezt elképzelni:

  Körülbelül úgy értelmezheted, ha a Galaktikus átjáróban nagyon-nagyon sok energiát használnál fel, akkor a felhasznált energiák számát elosztod 100-zal, és megszorozod 13-mal és az eredmény körülbelül egyenlő azzal, hogy hány kapurészt, avagy multiplikátort kaptál! Fontos itt, hogy tényleg sok energia felhasználásról beszélünk - akár több tízezerről is.

  Most kifogtál egy olyan szériát, ami nem adott kapurészt, a szerverrestarthoz ennek semmi köze.
   
  Ŗocco kedveli ezt.
 3. ••Ðeath••

  ••Ðeath•• Fórum mestere

  :) köszönöm
   
 4. ••Ðeath••

  ••Ðeath•• Fórum mestere

  most megint ott vagyok hogy nem értem az egészet.ma megint jó sok urit nyomtam zetaba és ggt.nekem se a support,se kedves moderator ne mesélje be azt hogy egymás után 279x ugyanannyi x2t(280) és 74x xenomitot(23) ad.semmi egyéb más nem jött.ezekbe a mennyiségekbe szorta ma.280 x2 meg 23 xenomit.ilyne a mennyországba,a túlvilágon,de még a pokolba se létezik hogy ép mindig úgyanannyit ad.mondja el nekem valaki hogy msot nálam van a gond vagy a seronál.és ez nem széria meg egyébb.picit utána kellene nézni
   
 5. RoNNie

  RoNNie Fórum-zöldfülű

  zeta kapuban elvileg 75% hogy designet ad, de nekem eddig 4-ből 1 lett
  van valami amit rosszul csinálok, vagy valami technika amivel javíthatom ezt az arányt, vagy csak szimplán szerencsétlen vagyok?
   
 6. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Szia,

  nem tudom te hol olvastál ilyet, de hivatalosan nincs leírva hogy 75% az esélye, az van írva, hogy nem 100%-os, van akinek jobb az aránya, van akinek rosszabb, lesz amikor két kapu egymás után ad, de lehet lesz olyan amikor 3-4 kapu nem ad.
   
 7. adsf0213

  adsf0213 Fórum-zöldfülű

  2900 gg volt a kappa. kicsit soknak talaalom amikor maskor 1700-boolis megadja. lehet hogy velatlen szeruen adja be a szorzot de ne legyen mar ekkora tobblet, mert elviselhetetlen hogy sokan 1-2 ggert tobb napig pallaznak.
   
 8. Đαεmon

  Đαεmon Fórum hercege

  A pala ingyen van? Igen! Rendesen megkapod érte a gg-t? Igen! Hol a probléma? Nem jön ki hetene 4-5 kappa? Borzasztó. Ha már ingyen kapod a gg-t akkor ne akard már hogy gyorsan jöjjenek ki a kapuk.... Örülj hogy van ilyen lehetőség.... Mellesleg az a 2900gg semmi, én rendelt uriból pakoltam őket és volt amelyik 250k volt kedvezménnyel... Szóval ezért felesleges reklamálni. Főleg hogy palából rakod.
   
  Eziztos kedveli ezt.
 9. (RBK)

  (RBK) Utánpótlás-írogató

  sziasztok, én is uriból rakom a kapukat, rendelés, kedvezmény , prémium, na meg a doboz duplázó, ,igy námi gg is jön, nem csak uri:) 13 db kappát csináltam eddig és 1 db herculet adott :( most ugy vagyok vele hgy elmegyek 20 db kappáig ha addig ad még 2 db dizit folytatom ha nem akkor áttértek a zetára,:) szóval nekem is pénzbe vanak a kapuk , nem igyen pallába, szerintem felesleges a játékostár nyavajgássa , mert igyen kapja , csak kicist több idő
   
  Đαεmon kedveli ezt.
 10. adsf0213

  adsf0213 Fórum-zöldfülű

  Tudod amikor vagy 1,5 hétig napi több órát palázol, kiraksz 5000 gg-ből 2 kappát (mert megvan a 2. is) és lenyomom mind a 2-t és semmit nem ad, akkor azért eléggé sajnálja az ember, engem nem érdekel, hogy te erre költöd a pénzed. És eddig 8-ból 1 Hercules nekem se sok.
   
 11. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Hát még ha ugyanannyit dobozol, kirak heti 4 zetát és 0 havoc jön belőle, hát azt még mennyire sajnálhatja! Főleg ha 3x is megcsinálta a kapu ugyanezt sorban.

  Nyugi, lesz ez még így.
  Én is így csinálom, urit, mindent beletolok, meg is vannak a zetáim, de 53-nál tartok 8 havockal. Sok sikert a hercikhez :)
   
 12. Csillag

  Csillag Fórum-zöldfülű

  Hali!
  Alfa kaput kirakva, nem jelent meg az élet vásárlási lehetőség, azt írtátok,hogy önműködően meg kellene jelenie, ez nem történt meg. Szeretnék uridiumért életet vásárolni,hol tudom megtenni?Köszönöm a válaszodat.
   
 13. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

 14. DestinyX

  DestinyX Járnitanuló

  Mi ez!? 600 GG ből egyetlen egy delta részt sem lehet kapni nem tulzás ez mosmán egy kicsit??Áljon meg a menet ténleg a mindenek van határa!Valami nem oké itt de nagyon szerintem EU7
   
 15. Truck»FINAL»ROUND

  Truck»FINAL»ROUND Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. Elolvastan a DO Bibliát, de így se értem azt, hogy ugye a kappa utolsó hulláma egy century falcon az utolsó előtti pedig egy boss kucu. És most melyiknek KAPPÁBAN (mivel nem csak ott fordulnak elő) mennyi élete ill. pajzsa van?
   
 16. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  A kucunak tudtommal 400k élet, 320k pajzs. Centuri meg kb 500k élet 400k pajzs. talán kevesebb. Pontos infókat legkéspbb vasárnap estig tudok írni.
   
  Truck»FINAL»ROUND kedveli ezt.
 17. Truck»FINAL»ROUND

  Truck»FINAL»ROUND Fórum-zöldfülű

  ha tudsz teljesen pontos infót adni azt megköszönöm.

  EDIT: azt sikerült megtalálnom egy fórumon hogy kappában a sima kucunak 320k élete és 240k pajzsa van, de azt sehol ne mtalálom hogy a centurynak és a boss kucunak mennyi élete lenne.
   
 18. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Szia, az összes npc résznél megtalálod DO Biblián belül.

  http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/ismerteto-az-oesszes-npc.327/page-3
   
 19. *Hannißál*

  *Hannißál* Utánpótlás-írogató

  ott van az csak nem külön írták, csak siman / elválasztva sima century/kappa
   
 20. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Tessék:
  Boss Kucurbium: 640.000 HP - 480.000 SHD
  Century Falkon: 800.000 HP - 600.000 SHD

  UP: century tényleg ott van, boss kucu nincs.
   
  -Warrior111- kedveli ezt.