Bug Galaxy Gates-el, materializálóval kapcsolatos kérdések, bugok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. .-**Candy**-.

  .-**Candy**-. Utánpótlás-írogató

  Ez valoban érdekes,mivel én is folyton igy vagyok,ma pl. 45k uribol se kapurészt,de még szorzot sem kaptam.Ez már mindennapos dolog ezen a szerveren szerintem.Én már jeleztem ezt nem egyszer,nem hinném hogy ez mindig igy volt /nem most kezdtem,csak szünetet tartottam/.Általában uribol rakom a kapukat,pallához és dobozoláshoz lusta vagyok,de lassan rá kell szoknom ezekre,mivel nem lehet ezt gyözni még rendeléssel sem.A rendelgetésröl a héttöl lemondok,megnézem pár hét mulva ujbol ezt a kapu dolgot,ha nem változik semmi,ujra tartok egy év szünetet,hátha :) Valami itt nincs rendben,ez biztos.
   
 2. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Jó reggelt, hogy felébredtetek!

  A valóság és az elhangzottak között nem mindig van egyezőség. ::(
   
 3. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  A boss kucurbiumnak frissítettem az adatait, azt véletlen átugortam.
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 4. .-**Candy**-.

  .-**Candy**-. Utánpótlás-írogató


  Üdv,ujra itt!Nem tudom most ki üzemelteti ezt a játékot,de frankon tönkrevágta.Ez a GG dolog már egyre rosszabb.Mitöl van az hogy egy mezei Hades kaput nem lehet kirakni,csak 90-130k uribol?Még ha adna valamit a kapu,de nem.Uribol alig ad,lf4-et ritkán de kellene adnia,persze x kapubol hirét sem láttam,stb....Tegnap belenyomtam több mint 90k urit,adott 28 részt.Persze toltam bele még böven,most 44/45-ön állok,ismét toltam bele már 30k-t,megannyi gg-t és semmi.Xenomit,xenomit,xenomit! MINEK?Ha véletlen kapok szorzot,ami persze ritka,véletlenül sem lehet eltalálni.Megprobáltam már mindent,reggel,délben,este......1-esével,5-ösével,10-esével,stb....de SEMMI.Nekem senki ne mondja azt hogy változo mikor hogyan ad,millio szám toltam urit a kapukba,persze folyton csak rendelésböl,de mindig 2x-3x annyibol jön ki mint azoknak,akik sosem rendelnek,csak palláznak,stb.....Ezt a játékot igy kell játszani? Nem rendelni csak lenni,akkor jobb lesz? Semmi értelme már bármiért is fizetni,tiszta deficit. Nekünk is van egy remek cégünk,de ha mi is igy csinálnánk,hamar csödbe mennénk.Egyre több fizetö barátom hagyta már most abba a játékot,arrol nem is beszélve hogy még hányan fogják rövidesen.Persze köztük vagyok én is,szoval már ma nyugodtan törölhetitek is az accauntom.Lehet én vagyok a hülye hogy tisztán játszok,lehet nekem is vennem kellett volna egy már fullos hajot mint sokan mások,lehet nekem is használnom kellene ezt-azt,stb.....Komolyan nem értem mi folyik itt!Régen csucsszuper volt ez a játék,ma nem több mint egy bugocsiga. Bocsi ha néha nem irtam helyesen,nem megfelelö helyen volt a vesszö,de birkatürelmem most nekem is elfogyott.

  Au revoir és sok sikert a többieknek!

  Mi van,itt nyavajogni kell hogy rendesen müködjenek a dolgok? Érdekes mod most 1k uribol rögtön ki adta egy 2-es szorzora.Legközelebb LF4-ért nyavajgok akkor.Na jo csak vicc,nem kenyerem a nyavajgás.DE AKKOR IS!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.8.14
  Captain_Armando kedveli ezt.
 5. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Hadest nekem is pocsékul adta. LF-4 5/0 eddig. Jövő héten letolok még max 8 kappát, ha lesz 2 hercu, átállok hadesra, elkapok egy klános csopit és letolok 10-12-t jövő hétvégén... :D Remélem ad pár lf-4-et :D

  Igen, persze full random adja. Az esély az annyi, max mindig abba a pár %-ba találsz bele ami megszívat. Bár én is sokallom ezt a pár %-ot kicsit.
   
 6. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Az általad említett "nyavajgásnak" semmi köze ahhoz, hogy hogyan kapod a kapurészek, mivel az egész még mindig random,és senki nincsen rá hatással.
   
 7. Captain_Armando

  Captain_Armando Fórumprofi

  Hali.
  Alfában ha egy picit több (előbb kb 10-12 devo) NPC-re rárobbantom a petet, és azok egyszerre halnak, akkor nem kapok érte semmit, még nyersanyagot sem. Előtte bétát csináltam, ott nem volt ilyen probléma. Még akkor sem, mikor 80 kristallint robbantottam egyszerre a sarokban. Alfában viszont már kétszer jelentkezett, az imént pár kristallinnál megint nem kaptam semmit.
  Nem fogok pár száz urin szőrözni, de azért jobb lenne, ha megadná. Légyszi jelentsétek a problémát, köszi.
   
 8. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  A log-ban visszanézted? Van,hogy néha kapuk esetékben,robbantáskor nem írja ki...
   
 9. Captain_Armando

  Captain_Armando Fórumprofi

  Figyelj ne nézz már madárnak. Nem fogok idevakarni azelőtt, hogy a naplóban, mérlegben le nem ellenőrzöm.
  Ja, és a nyersi hiánya meg amúgy is kimondottan "szemet szúr"...

  ÁPDÉT: 20 sibelonból nem kaptam semmit.
   
 10. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  Nem nézlek madárnak. Senki se néz madárnak,senkit.
  Ha,nagyon hiányolod azt a pár-száz urit,írj a supportra...
   
 11. Captain_Armando

  Captain_Armando Fórumprofi

  Kedves Csereros. Kérlek nagyon figyelj oda a következő pár sor elolvasása közben. Én ezen a felületen egy hibát, bugot, tehát valamilyen problémát szeretnék bejelenteni, az adminisztrátorokon keresztül a fejlesztőknek. A "probléma" többször előfordult, viszonylag speciális körülmények között (kizárólag alfa kapu, bár ez nem jelenti azt, hogy máshol nincs, lehet csak szerencsém volt). A "probléma" valós, ugyanis leellenőriztem, és valóban nem kaptam semmit. Ahogy azt az első hozzászólásban jeleztem: "Nem fogok pár száz urin szőrözni" - így, tehát a hozzászólás nem reklamáló jelleggel született.
  Ám ahogy nagyszerűen rávilágítottál, elfelejtettem közölni az első hozzászólásomban, hogy biztosan hiba áll fenn, ugyanis a naplót is megvizsgáltam. Ezzel a toldalékkal immár egy teljesen megfelelő hibaleírást sikerült produkálnom, hála Neked.
  A "probléma" most arra vár, hogy továbbítsák a fejlesztők felé. Kérlek a továbbiakban ne szaporítsuk feleslegesen a szót, és nem mellékesen hozzászólásainkat ebben a témában, azon nyilvánvaló oknál fogva, hogy az több kiegészítést, illetve módosítást nem igényel.
  Köszönöm.
   
  tg90000_2, Csereros és pavip kedveli ezt.
 12. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Szia,

  ezt már korábban jeleztük, akkor változtattak is valamit a peten, és azt az információt kaptuk, hogy most már jó. Viszont néha én is tapasztalom, hogy nem kapom meg az urit. Alfa kapunál, ahogy te is mondtad nem akadok le annyira, egy gammánál már más a helyzet. Személy szerint én a sarokban kilövöldözöm őket, moly x2,x3....Ahhoz,hogy rendesen megkapjuk,hagyni kell hogy a sarokban mind eltaláljon, bár hallottam már olyat, hogy valaki úgy se kapta meg. Gammánál valamikor spectrumba megyek be pl a linek, és a sarokba elhasználom a képességet, így meg is tudnak sebezni és meg is kapom őket.

  Ettől függetlenül azért utánajárok, hogy van e valami biztos módszer és hogy várható e valami változás a PET-el kapcsolatosan.
   
  Captain_Armando kedveli ezt.
 13. Blackdog[Hun]

  Blackdog[Hun] Utánpótlás-írogató

  olyankor 2x kell elnyomni a gg-t és meg fogja adni ! elöbb utobb

  Ezek a számítások szép és jók én is vezetek ehez hasonló statisztikát csak én a kappa kapuval csinálom ezt nade én csak 100 asával nyomom el a GG-et addig amig már csak 6 db kell
  Ugye a kappa kapu 120 részes az ugyebár akkor 114 rész ez idáig kb 2000 GG-t használok fel(Átlagba ,de van mikor 1800 de lehet 2200 is) nade amikor megvan a 114 rész onnantól kezdve 10 esével nyomom és 6x-ra nyomom el ha netán bekapok egy kapurészt akkor 5x ha mégeggyet akkor 4x és igy utolsó 6 rész 100-200 GG-ből kijön
  Nade amikor visszapörgetem hogy miket is adott akkor látom hogy 1db 120 as kappánál kapok legalább 3 db 6x szorzón elnyomott kapurészt szóval ebben a részben nincs igazad mert igenis jól adja szorzóra a kaput is legalábbis nálam..
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.10.14
 14. En a zetat epitgettem mostanaban, es nallam is jol adja multiplikatoral a kapu reszeket, mikor pld. 3 resz kell akkor sohasem hagyom hogy fejebb menjen a szorzo ugye 3xos nal, es altalaban mindig multiplikatorba dja be, szinte soha nem adja egyesevel.
   
 15. jl1984

  jl1984 Fórum-zöldfülű

  sziasztok én csak azt szeretném meg kérdezni hogy van ez hogy én már 1 sőre kivitem a kappát mindenkinek ad lf4 ett nekem nem epsilont meg csináltam az se adott vetem kulcsott lf4 nap kor nem adott 1 ett se zeusz napkor apiszt ad ijenkor mi van játszok már 1 ideje de ijen csak velem van !
   
 16. CM_Olaf

  CM_Olaf Fórumprofi

  Szia!
  Nem csak veled van így. Ugyebár minden "különlegesség" (itt értem az LF-4, Apis, Zeus) megszerzése szerencsétől függ. Jelen esetben, neked még nem volt szerencséd kapni. Többet kel próbálkozni, mivel minél többet próbálkozol (több ládát nyitsz, több kaput viszel ki) nagyobb esélyed lesz ilyen tárgyakat kapni.

  Megjegyzés:
  Megkérnélek, a jövőben kerüld el a dupla hozzászólás írását a Szerkesztés gombbal. Köszönöm
   
 17. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Először is tanulj meg írni, legalább annyira, hogy értelmezhető legyen.

  És a kappa egyáltalán nem ad elsőre lf-4-et, nekem skandin az első 4 semmi volt, az első lf-4-emet a 11. kappám adta. Máshol eddig 2/2 semmi.

  Ez a szerencsén múlik, a láda is. 1800-as sorozatom volt lf-4 nélkül. Ugye, milyen jó?
   
  Csöpi02 kedveli ezt.
 18. jl1984

  jl1984 Fórum-zöldfülű

  akor még 1 kérdésem van az hogy van 1 klán társam és neki 3 db lf4 van neki x3 mal 27k lő sepivel nekem meg 5 db lf4 em van 9 dronom van 24 képi fejvadász 2 is meg van és csak 23-24 k lővők x3 mall neki meg csak 18 képesége van ez hogy van mit csinálok rosszul?
   
 19. szati94

  szati94 Kivételes tehetség

  Fejlesztéseket nézzétek meg(drónok,lézerek), hasonló konfigotok van-e, a drónok ki vannak -e nyilva, van-e boster, drón formáció, Havoc. Képességpontok hasonló szisztéma szerinti kiosztása. És minden olyan dolog ami a sebzésre vonatkozik.
   
 20. ***ÐιΞ•ƒţ•ƒεαŕs***

  ***ÐιΞ•ƒţ•ƒεαŕs*** Fórum-zöldfülű

  Hali,mikor csináltam a bétát akkor a kristalinoknál egyszerűn megált a játék én birtam mozogni de a petem meg a kristallinok lefagytak és ez miatt,ki kellet lépnem,ez okból ugrott az egész béta kapum,ás most rakhatom az egészet előröl mert még 1 életem volt benne.Kérlek jelentenéd ezt a hibát.