Bug Galaxy Gates-el, materializálóval kapcsolatos kérdések, bugok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Ha van még életed, akkor semmit se tudunk tenni.
   
 2. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Igen van egy,mert nem mentem vissza,ha igy belassul,megint elvérzek,és nem lesz meg a kapu....
  Azért írtam rögtön utána,azt hittem vissza lehet nézni,tuti látnák hogy rendszerhiba volt.....
   
 3. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Lenne egy kérdésem,ami lehet hülyeség,de mégis érdekelne. Hogy biztos ne veszitsek kaput,vettem egy életet,ami ugye nem kevés Uridium...jó tudom,kinek mi a kevés. A kérdés,ha befejezem a kaput,és nem kell a tartalék élet,akkor azzal mi lessz? Ha befejeztem a kaput,visszaadják az árát,vagy???
   
 4. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Nem!
   
 5. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Jó,akkor azt már tudom,hogy nem adják vissza,de mi lesz vele,hol jelenik meg? A következő kirakott kapunál,egyel több életként?
   
 6. Rival

  Rival Aktív író

  Már meg kellett jelennie a Galaxy Gatesben, annál a kapunál amelyikhez vetted. Következő kirakott kapunál már nem érvényes.
   
 7. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Rendben,a kérdés nem ez volt,de már sejtem a választ....Még az érdekelne,hogy a kissé elavult DO Bibliában elolvastam az ide vonatkozó részeket,és írja a kapukban az NPC-k ereje 1X , 2X , majd 3X ....Arról viszont nem ír,hogy a sebességük is nő arányosan,vagy az minden kapuban ugyanaz?
   
 8. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Csak a erejük nö,a sebességük nem.Az elözö kérdésedre a válasz: az az élet elveszik ha az adott kapunál nem használtad fel,a következönél már meg sem jelenik.
   
 9. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Kérlek, ha olvasol valamit, próbáld meg értelmezni is. ;)
  S így van. Ha vettél egy életet, akkor az éppen csinált kapuhoz kapod, mivel ahhoz vetted, nem máshoz.
   
 10. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  én ma nem kaptam meg a kapu jutalmat. a suport folyamatosan azt írja idő túl lépés. Ez vicc!
   
 11. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Hmm,sehol nem találom leírva,esetleg valaki tudna segiteni,ha kirakok egy kaput,van-e időhatár mennyi időn belül kell befejezni? Mert ugye minden szint után vissza lehet ugrani X-1 re,vagy nincs időkorlát,amig van élet addig lehet csinálni? Valamint függ e attól,hogy úgy mondd megnyitom a kész kaput,kiteszem a térképre vagy ha meg sem nyitom?
   
 12. -Kopter88-

  -Kopter88- Utánpótlás-írogató

  Nincs időhatár. Akkor fejezed be amikor akarod. Ha egyszer már kiraktad akkor az úgy is marad,míg be nem fejezed, vagy el nem használod az életeidet.
   
  Lanselott és Nitronyussz kedveli ezt.
 13. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Így van. Ám érdemes kirakni a kaput, mivel utána újra kitudod rakni, de ekkor nem tudod kihelyezni, mivel egy más kint van, erre mondjuk azt, hogy kint van két kapud ugyanabból. Ez az alfa-beta-gamma esetében hasznos, mivel ott egyszerre 3 kaput raksz ki.

  Nekem volt olyan kapu, amit 4 év után csináltam meg. ;)
   
  Lanselott és NumizN1 kedveli ezt.
 14. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Morphi,köszönöm. Esetleg arról ha lesz idő nem tenne fel valaki régebbi játékos ( mondom a magam kb 2 évével ) valami újabb leírást a kapuk,hogy is mondjam igényeiről....A legtöbb leírás olyan régi,hogy pl a protegitek és a kezelőfelület még nem is így néztek ki....Ami magában nem lenne baj,de szerintem tulajdonságokban is változtak,mert pl van egy részem Bétából,de nemrégen voltam újra Alfában,és végigmentem,de a protegitek utolértek,mint a .....Tudom a legtöbben két konfigurációval játszanak,de én ezt még nem engedhetem meg magamnak. Vagyis az érdekelne,hogy pl a Protegiteknél,mi az a minimum sebesség amivel már nem érnek utol? És feltételezem,a nagyobb kapukban vannak még gyorsabbak is,mert mikor volt az event,nem kis pénzért kiraktam a Kuipert és kilőttek mint a huzat:) Mert pajzs az ami belefér,ha átmegyek a térkép másik felére,regenerálódik ezért gondolom hogy a sebesség a döntő. És még annyi,olvastam a kapuk leírásában,hogy pl a Havoc akkor él csak kapuban,ha minden drónon van,vagy legalább 4 -en,ez oké. De pl a Lightnin desighn +5% sebzése él kapuban? Vagy pl ha Goliátra veszek Solacet,annak a regeneráló képessége él. Lehet sok a kérdés,de egy konfiggal akarok kapuzni,érdekel hogy tudok jó eséllyel bemenni pl 3 első után a többibe.....
   
 15. GOLDEN_SUN-A

  GOLDEN_SUN-A Járnitanuló

  A protegitek mindig utol fognak érni.A tulajdonságuk az hogy felveszik a hajód sebességét.Amit ajánlani tudok az az hogy amíg össze gyűjtöd őket addig lassú konfiban csináld sok pajzzsal.Aztán ha mind együtt van és felvették a sebességed akkor válts gyors konfira úgy szert teszel némi előnyre és csinálhatod a körbe körbe húzásukat miközben sebzed őket.A taktikát számtalan videóban bemutatták van honnan lesni.Alfa kapuban gyakorolj addig még már jól nem megy.
   
  Lanselott kedveli ezt.
 16. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Szóval,ha egy hajóval megyek be,akkor bármilyen gyors,a Protik felveszik a tempóját? Azt hittem van egy szint ami felett nem érnek utol. Ugyanis van egy részem Bétából,és ott nem értek utol.....hogy miként azt már nem tudom,pedig akkor még nagyságrenddel gyengébb volt a hajó.....
   
 17. whitewolfthefatal

  whitewolfthefatal Utánpótlás-írogató

  csinálj egy gyors konfit a másikba meg tegyél be 5 meghajtót és azzal tudod huzni öket
   
 18. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  A protik picit lassabbak mint a full meghajtos goli,persze promival megspékelve. Lehetöleg már az elején lőj ki amennyit csak tudsz /akár x3-x4el/,ugy nem marad annyi hogy huznod kelljen öket.
   
  Lanselott kedveli ezt.
 19. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Tehát akkor ha jól értem ha Goliat -ba full meghajtót rakok a drónokba meg pajzsgenerátort,akkor nem érnek utol?
   
 20. whitewolfthefatal

  whitewolfthefatal Utánpótlás-írogató

  ha 5 meghajtót teszel az egyikbe akkor pont akkora sebességel mész mint a protik ,a gyors konfi az a töltéshez kell oda elég ha teszel 20-25 lézert