Javaslat Galaxy Gates fejlesztési ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Szia a kapu részek adásában igazad van. De a zeta havoc ban nincs igazad jól van az úgy ahogy van. kell ful havoc / herci? dolgoz meg érte.
   
 2. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  Vannak jó ötletek csak van egy csomó kisebb játékos akik lehurrogják meg negatívan álnak hozzá és nem lesz belőle semmi, mi meg akkora hajóval nem tudunk mit csinálni, és unalomból kiosztok 40 háborút meg mindenkit kiosztok, de csak hurrogjátok le mindegyiket.
  Nekem az is jó lenne amit írtak hogy uriért lehetne átugrani pár új kapun, a kicsi meg úgy se él meg ott, és még ott vagyunk nem zavarnánk őket, de ti és szinte mindig ugyan azok szerint fölösleges meg nincs értelme stb. meg hibák lalala, nincsen hiba, 1-2 apróság meg kit érdekel, az úgy is fog maradni.
   
  saska kedveli ezt.
 3. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Én is úgy tartom, hogy lehetne a PVE kihívásokat is növelni, ha erre gondolsz. Nem csak a PVP minden áron. Sokan vannak, akik nem szeretnek harcolni, de mégis szeretnék a rangjukat, hírüket emelni.
  Például új kapukat berakni, de olyanokat, ahol kell taktika és ne lehessen ezeket a taktikai elemekei x4-el és persze fullos hajóval kikerülni. Hades már egy jó irány volt szerintem. Többen kell menni és így is nehéz, ha nem tudják mit kell csinálni. Igaz miután elolvastad azt a pár sort, már könnyen kivihető.
  Más játékokban van PVE rangsor is. Ami nem abból áll, hogy hány száz kaput vittél ki és hány cubit lőttél le. Hanem nehezebb kitüntetések alapján.
  Ilyen kitüntetés lehetne az is, hogy lőj le valamit, de bizonyos feltételek mellett.
  Például a szülinapi kapuban az, hogy lődd le a Skoll-t úgy, hogy ne lődd le a kicsi Icy-kat.
  Az a baj, hogy ez a példa is rossz, hiszen egyszerűen megoldható egy jó hajóval. Sajnos jó példát nem tudok mondani, hiszen szerintem nincs a játékban olyan npc illetve mechanika, ami nehéz lenne egy fullos hajónak.
  Igazi PVE kihívás kellene a játékba :) Mert sokan szeretik a PVE-t is.
   
  Lanselott, saska és pufajka kedveli ezt.
 4. saska

  saska Fórum-zöldfülű

  Például, mint a LOW kapu csak ide sokan be tudnának menni és hatalmas lenne bóják nélkül 1 kicsi bázissal, összevissza cirkálna két hatalmas űrlény:)

  A Pet kapu Nem jó! Nem űrlények azok, hanem a mi robotjaink, melyek olyanok mint a svájci bicska mindent tud és nekünk segít.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.1.17
 5. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  · Alpha
  · Beta
  · Gamma

  Kapukba szerintem azt kellene csinálni mint a kappába, a linek lonok 4 különböző hullámban jönnének ha elfogy az első hullám 80%a akkor induljon a következő nagyon belaggol ha sok az NPC.
  Van egy event kapu ahol a Über Sibelon akkora létszámban jön hogy akad laggol minden gond van.
  Ki lőnék az űrlényeket a kisebbek is csak így nem tudják a nagyobbak 1 része sem.
   
 6. -.-spartacus-.-

  -.-spartacus-.- Utánpótlás-írogató

  Új Galaxy Gates a LoW átjáro helyére. Csoportban lehetne csinálni és minimum 3 fővel.

  Éta kapu
  Jutalma:
  80k uridium
  40k x4
  200 javítási/ugrási utalvány (25% esélyel)
  1db lf3/bo2 (25% esély)
  Aegis/Cita/Spear hajó (1%, ha már rendelkezik vele valaki akkor 10 ezer uridium jár érte)
  Megosztó booster hp/dmg/pajzs 1 órára (20%)
  20k rsb (4%)
  Semmit se ad (25%)

  Hullámok
  A térképnek 3 szakasza van és mindig akkor jönnek az új npc-k ha az előttük lévő npc-knek a 80%-a megsemmisült.

  9 szakasz van összesen.

  1: 120db saimon 120db sibelonit 120db lin
  2: 30 mordon 30 devo 30 sibelon
  3: 30 boss morson 30 boss devo 30 boss sibelon
  4: 20 uber kium 20 uber devo 20 uber mordon
  5: 80db uber saimon 80db melter 80db protegit
  6: 10 uber lon 10 kucurbium 10 falcon
  7: 300 steruner 300 streunerR 300 uber streuner
  8: 80 lon 60 convict 40 demenar
  9: 10 cubikon (ami uber protikat dob ki magabol) a cubikonok 3-3-4 fel állásban jönnének

  Így első rá nézésre igazán nehéznek tűnik a kapu. A kapuban azért jönnének ilyen töményen az npc-k hogy 8-as csoportba vigyék ne pedig 3-asba.
   
 7. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  jó az a low kapu csak nem lehet egyedűl megcsinálni már az a baj.
   
 8. -.-spartacus-.-

  -.-spartacus-.- Utánpótlás-írogató

  Az a gond ezzel az allitassal hogy tul sokan kihasznaltak. Igy ertelmet veszitette a low kapu
   
 9. bloody48

  bloody48 Fórum-zöldfülű

  Szerintem azét van így mert csoportba akartak kapuzni és átalakították, de azok az űrlények kellenek
   
 10. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Át lett alakítva már régen. Könnyű volt, csopiból 1 fő elégvolt aegis-sel és pet robbantóval.
   
 11. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Lehetne egy személyre szabott kapu. Gondolok arra, hogy a Do-nak van szülinapi kapuja, lehetne a játékosoknak is, amit születésnapján nyithatna meg, szinttől függő nehézséggel. Ha volt ilyen ötlet, bocs, törölhető.
   
 12. CriminaŁŁ[ARΣS]

  CriminaŁŁ[ARΣS] Fórum-zöldfülű

  A kapu elgondolás szerintem jó úgy ahogyan van csak egy vélemény- Ha már egy ilyen nehéz,hosszú kapúrol beszélünk akkor jutalmat változtatnám meg csak azért hogy,a kissebb gyengébb hajóknak is legyen ösztönzés pl:legyen a jutalom 150 000 uri, 80 000 000 tp, 2 db garantált spartan drón dizi,1 000 000 becspont, 2 db 5 szintű LF4...a többi meg % os esélyben...mert nem csak a fullos hajók számítanak.kicsiket is figyelembe kell venni hogy azért gg böl vagy uriból kirakni ennyi kaput az nem épp olcsó mulatság..köszönöm.Zolka
   
 13. Fekete2000

  Fekete2000 Járnitanuló

  Meg még kapjanak cyborgot is a kicsik nem? Meg 5 milla urit 40 képességpontot...
   
 14. CriminaŁŁ[ARΣS]

  CriminaŁŁ[ARΣS] Fórum-zöldfülű

  Természetesen ne de számoljatok már utána kicsit hogy,hány db gg-t kell ahhoz felszedni hogy,kilehessen rakni ennyi kaput vagy pénzért rendelni.még dupla kapunál is rengeteg úrit felemészt. feltörekvő tiszta játékost kérdezve 2 hét dobozolás után tud kirakni egy alfát mert kevés gg van már a dobozokban.Akkor számold ki kb 1 év mire kitudja rakni ezt a kaput.De ne csináljon semmi mást csak erre gyűjtsön,ne csináljon fejlesztést ne vegyen semmi mást.Vagy kérje meg apucit rendeljen már neki kb 5 milla úrit és kapjon az iskolában is felmentést a bejárásról azért hogy jusson valahová ebben a játékban.Oké szabadideje mindenki szűkében van de azért lehetne engedékenyebb is a cég...Vicc az egész....akinek van 100 000 000 000 tp je az biztos tele van fölösleges pénzel vagy használ valamit ami a DO elveivel nem fér össze...akkor miért is ne lehetne normális jutalom...aki simán 1 hét alatt letolja a szükséges kapukat biztos nincs rászorulva a jutalomra csak a tp és becs kell neki. Nagyon sok a felesleges újítás ami mind csak pénznyelő..Cégvezető ként sem hiszek abban hogy egy több éves játék színvonalát arra kell terelni amerre csak az a lényeg kinek mennyi pénze van. egy szerveren kérdeztem a top 1 et mibe került a hajója azt mondta kb 25 000 EURÓ ba 8 év alatt az kb 8 milla FT akkor mégis mi a DO elve ha nem a pénz.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.12.17
 15. Fekete2000

  Fekete2000 Járnitanuló

  Erre annyit mondanék csak, hogy nem a darkorbitra költi a pénzt az ember, hanem a hobbijára!
   
 16. CriminaŁŁ[ARΣS]

  CriminaŁŁ[ARΣS] Fórum-zöldfülű

  Aki ezt hobbinak tekinti az inkább menjen horgászni az hobbi de ez nem....az nyugisabb mint KiŁŁ-t löni hisz az majdnem sőt van akit lehetetlen :) Nagyhalat előbb lehet kifogni egy pocsolyából :):):):) Admin hajó sem ellenfél nekik
   
 17. Fekete2000

  Fekete2000 Járnitanuló

  Hát amivel lekötöd magad az csak hobbi..
   
  $ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
 18. tomm27

  tomm27 Utánpótlás-írogató

  Az a baj hogy jatek alapveto mechanikaja nem engedi hogy kihivas legyen PvE-ben.. ugye mas MMO-kban vagy MMOFPS-ekben pl: celozni kell hogy lelojj egy npc-t ez a kicsi dolog mar rengeteg nehezseget es fejfajast tud okozni. Maga a spellek castolasahoz rengeteg mmo-ban kell egy feltoltesi ido amit az npc-k megtudnak zavarni. Kattints es ctrl-en kivul nincs nagy dolog a DO PvE-ben.
   
 19. Ha már összevonásra kerül sor és marad egy csomó fölösleges vas, nem kellene-e beállítani a maradékot kapu szervereknek? Már csak azért kérdem, javaslom, mert alfa, béta, gamma eszméletlenül tud laggolni ilyen tájt. Alfa és béta 7 mp-s, gamma 9 mp-s laggokra képes. Kappa simán fut!

  Más.
  Ezt a kaput nem lehetne betenni állandóra?
  Egy hideg nap a pokolban
   
  IstvaN[swe] és tg90000_2 kedveli ezt.
 20. tomm27

  tomm27 Utánpótlás-írogató


  Az osszevonas nem azt jelenti hogy fizikailag kerulnek egy helyre a szerverek.. ezt nem ugy kell elkepzelni hogy BP iroddajaban van egy par szerver gep azt cso, mindenki berli a szervereket hatalmas szerver termekben. PL.: Global eu 1 szerver is lehet 1 realm (helyes kifejezes az itt hasznalt jatek szerverre) de fizikailag tuti hogy nem egy szerver gepen van (Vagy a jatek nem igenyel akkora ero forrast es egy fizikai szerveren van tobb realm) . Legutobb Baracus a Darkorbit community managere azt mondta hogy az osszevont szervereket ujtipusu szerverekre rakjak (berlik) es a regiekkel nem csinalnak semmit mert nem az ovek azt a szerver park tulajdonosa kiadja berbe.
   
  tg90000_2 kedveli ezt.

Az oldal megosztása