Javaslat Galaxy Gates fejlesztési ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Erről lemaradtam, habár logikus, és magyarázatot is ad pár dologra.
   
 2. borkeattila1977

  borkeattila1977 Fórum-zöldfülű

  Jonak tűnik csk kicsit monoton.Az mpc valtozhatnanakegy kicsit
   
 3. _InMemorian..

  _InMemorian.. Utánpótlás-írogató

  15 Hades? talán összesen nem csináltam annyit amióta bejött az a kapu.És mi lesz azokkal akik egyedül játszanak? inkább 15 kronos az hamarabb meglesz vagy már meg is van hozzá jutalom 5 logfile ? napi küldibe ad 2 db-t ha olyant tesznek be, xenomit ? az minek inkább 1000 extra energia a 200k x 4 sok nem azzal kell lőni a kapukat :) xenomit helyett inkább 25k seprom és felesleges ennyi kaput kirakni inkább legyen 5 kronos után egy sigma.Értem én hogy milyen jól lehet helyezést javítani a Hadessel csak pénz kérdése az egész dupla napon elkezditek és meg csináltok amenyit bírtok (megnéztem 5 db Hadesem van az első nálunk jelen pillanatban 1642-nél jár )fel is borult rendesen a rangsor kronosból viszont van 15 db-om és 13. vagyok a kapurangsorba mig a hades elsőnek csak 6 van belőle ha helyre akarnám tenni azt mondanám hogy mondjuk a becs jutalom az 20 milla legyen és talán akkor nem a Hades csoportok előznének meg vagy legalább tudnám talán tartani magam ja és visszamenőleg kérném tehát már most eleve 3 sigma lenne kész hogy visszakerülhessek a kb 90. helyre azt sajnos elfelejtették már hogy ez egyéni játék is nem csak csoportos és nem csak abból álljon hogy duplás napon neki áll az ember hades kaput csinálni és letol 50 felett és csak lesek hogy nem győzöm a versenyt velük az 5 Hadesemmel és talán így figyelembe vennék hogy nem a pénz a minden és az egyéni szorgalmat is díjaznák nem csak azt hogy na csináljunk meg 0 órától éjjfélig 50-100 hades kaput ami belekerült mondjuk 20ezer Ftba bár gőzöm sincs ki mennyiért rendel,rendelhet urit de ennyit nem engedhetek meg magamnak hetente vagy havonta megvan a prém a kedvezmény most még a dupla is és néha egy -egy sms ez kb havi szinten max 3-5 ezer Ft és ugye vannak akik még ezt sem engedhetik meg maguknak és így is játszanak és még csak összehasonlításképpen az alfa kaput aki vezeti 1812 db van a kezdetektől a Hades azért pár évvel később jött be és 1642 nél jár :)
   
  .-sesshoumaru-. kedveli ezt.
 4. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  Nekem is van egy GG ötletem:
  Kellene egy Uber kapu:)
   
 5. -_SHAOLIN_-

  -_SHAOLIN_- Fórum-zöldfülű

  szerintem legen olyan kapu amiben az összes létező npcből jön 10/50/100 darab, lekötné a játékosokat mert majdnem egy napig kéne csinálni nagy jutalomért, és vagy 300 részből állna, az összes létező npcből szinttől függően űberből 10 bossbol 50 símákbol 100 van vagy 2120 féle npc jó kis kihívás lenne
   
 6. Sünike7107

  Sünike7107 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok,a Hadesz kapúval van egy kis bajom,mivel egyedül játszom,igy nagy valószinűség szerint soha nem fogom teljesiteni,de van több olyan átjáró a térképen,amit egyedül nem lehet teljesiteni,nem tudom ki találta ezt ki,de tuti adnék neki egy "ajándékot"..
   
 7. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Szerezz barátokat/ lépj be egy klánba és kérd meg őket hogy csinálják meg veled. Az összes többi GG Megcsinálható egyedül.
  A low gate meg a Karantén zóna ugyan ez szerzel 2-3 embert és meg lehet csinálni. De igen jól látod eza 3 Nem nagyon csinálható megy egyedül vagy legalábbis nagyon nagyon nehezen (de tuti van 1-2 vadbarom aki megcsinálta)
  A kommented alapján nem rég kezdted a játékot szóval ajánlanám neked a Zéta kaput vasárnaponként dupla jutalommal (urit nemduplázza de a kulcsokat és a logfile-okat meg a havoc-ot igen) talán a legkönnyebben és legnagyobb jutalommal farmolható kapu. Illetve Extra jutalmas napokon azokat amin LF-4 /Fejlesztett LF-4 van azért előszokott fordulni :) (vagy előre kirakod és várod vagy megtartasz annyi urit h ki tudd rakni akkor egyből)
  Amúgy ez sokkal inkább a visszajelzésekhez mintsem a fejlesztési ötletekhez tartozik
   
  mitter100 kedveli ezt.
 8. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  elég ha behívatod magad csopiba és együtt meglehet csinálni
   
 9. Virginia

  Virginia Utánpótlás-írogató

  Szerintem Jó ötlet !
   
 10. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  Sziasztok jó volna ha csinálnátok olyan kapukat is ahol minden féle küldetésbe be írja az npc ket például Uber kristály lonókat ,centűre falkont ,behemodot ami a kint térképen van persze könnyített változást mert sajnos sokan vagyunk hogy nincsen kikel meg csinálni sok küldetéseket meg nem is lehet egyedül sajnos és jó volna ha erre a régi problémára is találnátok meg oldást még ha időközömként tennétek be ilyeneket az is jo volna és a küldetéseket meg kéne szüntetni hogy maphoz kötőt volna
   
 11. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Ilyenkor azért elgondolkozok, hogy mért nincs még a forumon FE meg UEF " álltalános " leírás. Vannak gondok az ötlettel. Meg ne vedd sértésnek, de a játékban való haladással is ahogy elnézem.
   

Az oldal megosztása