Javaslat Galaxy Gates fejlesztési ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Bobby_Ewing

  Bobby_Ewing Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Nem tudom, hogy volt-e már ilyen amit most írok, de Galaxy Gate-el kapcsolatban lenne egy ötletem. Mégpedig egy új kapu: Kreditből kirakható GG. A lényege nyilván az lenne, hogy kreditből lehetne kirakni, ennek megfelelően a jutalom is más lehetne. X4 nem lenne, hanem egyéb elit lőszerek : X3, SAB, ezen kívül kredit, becspont, tapasztalatpont, egy cím : XY kapu harcosa, vagy hasonló... Magát a kaput szinthez kötném, 14-15-16-os szintig lehetne kirakni csak. Magasabb szintű játékosok már nem rakhatnák ki. Ezzel egyrészt lehetőséget kapnának a kisebb/kezdő játékosok a további fejlődésre, illetve nem utolsósorban a GG kapu élményre, amit lássuk be, a kisebb játékosok igen nehézkesen tudják most megélni, mert igen hosszadalmas kirakni egy uris/gg-s normál kaput, és akár kedvüket is szegi az elérhetetlenség, ami miatt esetleg felhagynak a játékkal.

  Kb. ennyi lenne az ötletem, persze lehet rajta finomítani, stb.

  Üdv, Bobby Ewing, HU1.
   
  Nitronyussz kedveli ezt.
 2. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Ilyen kredites kapukat már írtak, de szerintem jó lenne ha mondjuk 15 szintig lehetne csak kirakni...
  De akkor ne kapjanak a kredites kapuban EXP-t az űrlényektől a játékosok, méghozzá azért, mert 1. Kredites, 2. Hogy a normá térképeken gyűjtsék össze az EXP-ket, 3. Azért, hogy ne legyen olyan mint régen az invázió, 10es lettél és méghozzá 10 perc alatt, majd kiléptetett inviből.

  Jó ötlet.
   
 3. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  szerintem nem jó ötlet mert akkor a ful hajok is ki akarnák probálni ez olyan dolog h amit a nagyok kérnek megkapják amit a kicsik kérnek nem kapják vagy azt a választ vegyél urit vegyél ezt azt amazt.
  én azért játszok ezen a játékon mert szerintem egészen jó játék interaktiv és nm kell várni egy támadásnál kb 2 órát hogy beérjen tudsz gondolkodni akár meg egész jó csak a térképek meg a lények kezdenek kicsit unalmas lenni pl a kapuksem okoznak nagy örömöt mig kirakunk egy kaput az legaláb egy hét de akkor is csak a palladiumot nyomatjuk ennek mi értelme van ha alig vagy nagyon gyegé adja a részeket?? meg aztán ha olyan aput rakunk ki sokadjára ami fönyereményt is ad az már elég idegesitö ha nm kapunk. vannak játékosok akik alig játszotak normálisan csak pénzelték a kariert és sorban adja nekik a fönyereményt. szerintem jobb lene ha pl. valakinek van 300 gg je és lekéri 100 asával az legalább 20 részt kapjon belöle majd a másik 100 bol 10részt az urolso 100 gg böl csak 5 részt aki 10 esével vagy 5 ösével annak meg véletlenszerüen 0-5 részt kapna

  Sziasztok egy olyan öttletem támadt hogy van olyan hogy kronosz nap tehát hogy mindenki akki aznap csinál egy vagy több kaput az dupla kronos részt kap. na én meg azt gondoltam hogy lehetne olyan nap amiben a kapukban a fönyereményt 2 szeresen kapunk pl aki zeta kaput csinál az 2 havocot kap az 1 hejet és aki nem kapna havocot az viszont csak 1 havocot kapna. persze biztos lesznek olyanok akiknek ez nem tetszik mert egyböl aza válasz jönne hogy akkor már mindegy ha ful havocot vagy herkit vagy lf4 et adunk a játékosnak de akor ere a válaszom az lenne akkor mineka kronosz nap??? ezel az erövel mindenkinek kiadhatnánk a kronosz kaput nem de?? gondolom a kronosz nap is csak egy kis segitség nekünk ez amit ktaláltam ez is csak egy kis segitség nekünk de amint aza nap lejár amit most irtam utána minden vissza áll az eredeti menetbe. mit szoltok?
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.10.14
 4. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  sziasztok egy olyan ötletem támad hirtelen hogy ha vann olyan hogy palladium meg van olyan hogy napi jutalom akkor legyen olyan is hogy GALAXY KERÉK ezt ugy gondoltam el hogy


  1-100db plt 2021
  2-100db plt 3031
  3-50 extra energia
  4-10 lgf
  5-150 ucb100
  6-150 rsb75
  7-2db emp
  8-10db életerö roblo akna
  9- 1 óra valamien booster véletlenszerüen
  10- 10db ugrási utalvány
  11- 2db zöld zsákmány kulcs
  12-nincs nyeremény
  13- plusz egy pörgetés
  14-500 x3 200 x2 200 sab50
  15-nincs nyeremény
  16-10 javitási utalvány
  17-10 millió kredit

  igy kb. ám ezt naponta egszer lehet pörgetni bejeletnkezéskor és ha bejelentkezéskor nm pörgetnek akkor akármikor az nap lehet pörgetni de pl ha valaki 2 napig nm pörget és harmadik nap pörget akor is csak 1 szer pörget kivéve ha szerencséje van és kap egy plusz egy pörgetést ha 1 pörgeésböl semmit nem kap hát van ilyen mint a kapuknál a rende jutalmat megkapod ha kiviszed de a fönyeremény 2 esélyes.szerintem nem lenne rosz ötlet bár látom ezt részt nm angyon olvassák igy kirakom más hova is. mitt gondoltok rola?
   
 5. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  sziasztok azt tapasztaltam hogy az egész america 2 es szeron a gg mostanában vagy 2 hete hihetetlenül roszul adja akapu részeket. egyik ismersösöm már másfél hette uribol pallabol és dobozolábol nyomja a gg ket zetára edig kb 600gg használt el és nem adot neki zeta részt pedig csak 1 kellene neki én 22 db al szenvedek edig 400gg használtam el és nem ad kapu részt eddig 400gg böl legalább 10-15 részt kaptam most semmit ezen az átlagon változtatni kellene. igy is nehéz a havocot megszerezni mert nem biztos h kapsz 10 kapubol 1 et lehet 30 kapubol kapok 1 et. én már egy ideje nm kapok igy a zetat abba hagytam inkáb a kronoszra gyurtam ott sikerem lett.én amondo vagyok hogy ha ilyen roszul adja fönyereményt és a kapu részeket akkor már nm okk kedve van az embernek kapukat kirakni. a vadászat az szinte lehetetlen hisz a szerver nagy része vru és vru az ur a pallan. mmo eic azokközt vannak kisebek de töbségük fullos játékosok kiseb vru hogy csinálja meg a vadászos küldiket ha nem bir a full haokkal sem?
   
 6. pavip

  pavip Törzsjátékos

  Ezt már többen is mondták. Én azt javaslom, hogy tartalékold az EE-t gy kis ideig hátha mondanak valamit, hogy miért van ez. Egyébként a zéta sokaknak ad rosszul. És ha már belekezdesz egy regénybe ami tökéletesen nem a témához passzol akkor legalább arra vedd a fáradtságot, hogy használsz mondat eleji nagy betűket, rendesen fogalmazol és figyelsz az ékezetekre, mert valahol vannak valahol nincsenek és ez elég zavaró.
   
 7. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  igen igazad van bocsánat na de ezt olvashattam volna hamarab is. Mert most hazsnáltam el 290gg zetára és kaptam belöle 6 részt még vany 100gg inkább gyüjtögetem mert nemsokára lf4 nap lesz és kellenek aza 25 kulcs plusz ami uri jönn az is kulcsra megy.
   
 8. ☼☼§ΛW☼☼

  ☼☼§ΛW☼☼ Fórum-zöldfülű

  Szerintem olyan kaput csináljatok ami hajó designet ad mert nagyon drága 250.000 uridium ráadásul ugy vegyem meg hogy ki se lehet próbálni...
   
  Utoljára szerkesztett: 26.12.14
 9. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Szia!

  Van olyan kapu, ami drón dizájnt ad. :)
   
 10. ☼☼§ΛW☼☼

  ☼☼§ΛW☼☼ Fórum-zöldfülű

  Ez a kapu nagyon durva
  *** hajó design elirtam.
   
  Nitronyussz kedveli ezt.
 11. ☼☼§ΛW☼☼

  ☼☼§ΛW☼☼ Fórum-zöldfülű

  4 éve ugyan az a hajó designom enforcer eléggé unalmas. rá adásul ha volna lehetőség venni egyetlenegy designot akkor se lehet ki próbálni hogy milyen mint egy cipő vásárlásnál....
   
 12. Vidd ki a kronost lehet kapsz dizit.
  Tegyél 100 kreditet liciten az összes alap dizire és elviszed. És amúgy ritkán van teszt szeró ott is megtudod nézni milyen vagy az interneten is nézhetsz róla videókat.
   
 13. kusimitama

  kusimitama Haladó

  A játékban jelenleg elég kevés lehetőség van a vásárlásonkívul kalózkulcs és logfile szerzésre. (eventek kivételek) Szerintem jó lenne ha a logfile esélyt feltolnák 2%ra és beraknák a kalózkulcsot mondjuk 0,5% ra (természetesen a lőszerből vennék le amit le kell vagy a xenomit ból)

  Ezen kívül lehetne olyan kapukat gyártani amik naggyából epszilon nehézségű lenne kb 50 részes. de nem adnának se se sok lőszert , se ilyen dizájnokat stb. hanem pl.: adna 100lofilet(vagy többet) meg tp-t becsületet meg mondjuk 5000 uridiumot. (a hangsúly főleg azon van hogy olyan kapu kellene ami logfile-ra megy a megvalósítás nem az én dolgom)
   
 14. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  a gg ötle jó de gondolj bele aki nonstop pallázik az rengeteg kulcsot kapna a lgf kapus ötlet tetszik de sokk azaz 50 rész én amcsi2 szeron játszok csak mert magyar 1 en is játszotam ha ellenfelet megtámadok akkor megy a sírás. aztán a saját megbizonk rám támad akkor annak a szeronak nincs lényege nem vadászhatsz itt kedvedre csatázhatsz. de a kapurészeket nagyon rosszul adja én már 4 ik hete alig kapok zeta részt. igy rá áltam epsilonra nem sok max 10 rész kel de van hogy 400 gg böl kapok 2 részt és vagy 500 xenomitot a xenomitot kellene teljesen kivenni értelmetlen mert lényekböl is megszedem a xenot ha kell. a xenomit esélyét ínkáb a kapuk részére vinném átt. igyis a zeta a kappa és az epsilon kapuk főnyereménye nem bíztositot legalább had probálkozzunk gyorsabban és többször. legyen nagyobb esély a főnyereményre.eddig max 1000-1500 gg böl rakok ki egy zeta kaput most 3000-3500 gg is elmegy rá. lf4 napkor elnyomtam 265 kulcsot kaptam 5 db lf3 ast lf4 est nm is kaptam. hol itt a dupla esély? ha akkor gondolom vagy 1000 kulcsbol kiszedek 2 db lf4 est? kicsit gyengus szerintem. Mindenki a kapuk végén izgalomban van hogy kap e valami jót vagy sem legalább valami grafikon akkor lenne hogy mitassa hogy hány százalék esélye van a fönyereményre persze 50-50%.
   
  ☼☼§ΛW☼☼ kedveli ezt.
 15. ☼☼§ΛW☼☼

  ☼☼§ΛW☼☼ Fórum-zöldfülű

  Na ennyi jol beszélsz teljesen unalmassá vált a játék nem képesek adni hajó designet me 250.000 uridium 1db hangsúlyozom 1db hajó design, nagyon durva mert aláirom 100.000 ret össze lehet játszani megfeszitett tempóban. Lf4 az meg nevetséges egyszer a dupla esélynél elköltöttem 35 zsákmánykulcsot semmit sem adott , nem hogy még 265 kulcsot XD 1hónapot játszottam 35 kulcsért.
   
 16. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  A testvérem vett 100 db piros és kék kulcsot kíváncsiságbol de káromkodot is mert potyára vette adott az neki mindent de lf4 et havokot nem annyibol volt jó hogy kapott egy sperheadot. igaz egy rakás x3 at meg vagy 1500 rsb kiszedet belöle de ennyit kiszedtem én is 265 kulcsbol XD. a játék lényege egyre rosszabb néztem ma álcában 1vs1 et százados vs zászlós a százados full havocal ment a csori kis zászlósnak meg jó ha volt 3 havocja na kinyert??? a zászlós alfa beta gamma és zeta kapuk voltak kint neki akor hogy gyözhetet a zászlós pedig mind 1 en emp shi-t használtak mig a százados vert x4 el 57 ezret addig a zászlós 44ezret és még is nyert a kissebik ezt egyre többet látom persze a dandárok azok most is verhetetlenek. legyen egy kicsit több esély az lf4 re
   
 17. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Mondom a lényeg a logfile-s kapu a megvalósítás hogy hány részes mi a neve meg ilyesmi az nem az én dolgom :D
   
 18. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  nekem a mostani küldetések unalmasak és nem profitálok annyit belöle.
  sokk tp ad de uri kredit becsület az iszonyuan kevés. pl 200 uber sibelon jutalom 4k urudium szerintetek???? adjon jol
   
 19. Rettentően unalmas....most ilyen pala-vadászat-pala-vadászat ritmusba tolom, mert nincs olyan npc küldi, ami nem abból állna, hogy jövő szilveszterig forgom a bosslont vagy a boss sibit.....:( csak érjem el a 20-as szintet :D
   
 20. Ezt újra felvetném :)