Javaslat Galaxy Gates fejlesztési ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. .herki.

  .herki. Utánpótlás-írogató

  Attól hogy több az lf4-ed még nem leszel jobb játékos,nem leszel lelöhetetlen,a rutint és technikát nem tudod lf4-el helyettesíteni.
  Az említett 1v1-re példa:hiába ütött 57k-t a százados,ha kevesebb pajzzsal érte el a sebzést,amíg a zászlós több pajzs mellett folyamatosan 44-el lőtte,ergo százados előbb vált gyenge konfira,amivel már nem sebzi a másik erős konfiját hatékonyan,de mellette kapja tovább a 44k-t.
  Függ attól hogy mikor használod az emp-t,instantot,harci javítót,mikor váltasz konfit.
  Mit keversz és mivel,sab-x4,sab-rsb,nem pld hanem 3030 +rakétaprec.,nem eco hanem über v sárga rakcsi.
  Példa:megjelenik kapuban az ellen pajzs nélkül,fogó drón formációban,menekül,elkezded lőni,ő sab-bal "menti az irháját",közben kapod a rakétákat és fogy a pajzsod,DE mire észbe kapsz véged.Miért?Mert behúzott map közepére vagy oda ahonnan már nem érsz el kapuig,vált moly,sab-rsb,x4-rsb,1 konfidnak annyi,konfit váltasz és elsőnek emp-t nyomsz,menekülsz,sab-ot használsz,a kevés pajzsa gyorsan elfogy,főleg molyba,onnantól nincs mit sab-ozni,nyomja az emp-t és véged.
  Ez csak egy példa volt a rengeteg lehetőségre,hajó,lőszer,fejlesztettségi szint,konfig,stb..
  Volt rá példa hogy cubizásnál,gyorsbombával kiugró ellen pukkant,DE csakis a cubi után,npc-zős konfi+promis lőszer,ő meg vadászott.
  20 lf4 ellen 15-20 lf3 győzhet ha rutinosabb a pilóta.
   
 2. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Szia ebben tökéletesen igazad van. Nem vitatkozok ezen.De ha erösebben támadsz akkor van esélyed leszedni az ellenfeledet vagy megrémiteni akkor menekülöre fogja nekem volt ilyen példa.
  Ép bosslonoztam a pajzsom fele hiányzot gyémántban voltam néha beküldök 50-90ezer sepilövésre valót gyorsan betámadt belém eresztet 43k x4 el én csak x4 el sepizbe booster nékűl csak 38-41k verek csak 3 lf4 el a többi lf3 shi emp és elkezdet menekülni látta hogy ha támadnak arra felvagyok készülve pedig empkor nem figyelte hogy alig van életem ha ott marad nekem annyi. azért erös pajzsa volt mert csoport társam késve ért oda és látta hogy a csávónak egyik konfija 340ezer a másik 690ezres pajzsa volt ezt csak megosztó pajzs boosterel lehet ám full havocos volt.
  Az viszont igaz hogy ha egy kaput kiraksz ami nem kevés idö mert nagyon rosszul adja a részeket és megcsinálja a kuput pl 4 edjére idegesitö hogy nem ad föjutalmat
   
 3. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Nem
  akarlak megbántani de ez a küldetésekhez tartozik :) és pontosan ugyan ezt írtam kb 3-4 napja a küldetés ötletekhez javaslom néz utána. Kivéve ha már megtetted. :p de amúgy egyet értek veled :D
   
  -Eragon-2(HUN) kedveli ezt.
 4. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok jó lenne ha a kapuk fő jutalmán javítana a bigpoint, hisz látok olyan játékosokat akik nincs 4 hónapja hogy játszik és már eröseb.
  Szerintem a bigpoint nem halna bele ha ha kicsit nagyobb esélyt adna a jutalmakra nem veszit semmitse vele csak több játék idöt fog nyerni és talán több rendelést.gondoljunk bele aki játszik a játékon és már egy jó ideje hiába kapuzik semmi jutalom é még költ is bele igazi pénzt annak elég bosszantó a játék.
   
 5. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Ebben nem látok összefüggést. Ügyesen kell fejlődni és te is kifullozod magad 4 hónap alatt.
   
 6. Csaba

  Csaba Utánpótlás-írogató

  Kharübdisz Kvazár
  (Charybdis Quasar)


  A Kharübdisz Kvazár

  A kvazár közepén óriási energiaforrás van,
  nagy valószínűséggel egy fekete lyuk.
  Ezt néhány fényév átmérőjű korong veszi körül,
  melynek közelében gyorsan úszó gázfelhők találhatók.
  A korongtól távolabb pedig, kb. 100 fényévnyire,
  ott ahol a kvazár egybeolvad az anyagalaxissal,

  Hogy túléljétek az ugrást a kronosz kapuból származó
  alkatrészekből extra erős instant pajzsot kell készítenetek.
  (max 3 db élet) azután végleg kiég.


  Tehát:
  A kapu előállításához 3DB alkatrész szükséges, ami
  3 kronosz kapu elvégzéséből származik.

  Ha megvan a 3 alkatrész,
  csak akkor helyezheted ki az anyabázisod közelébe a kaput.
  GG Kvazár (GG Quasar)  Mi vár rátok a túloldalt?
  Milyen zsákmányra tehettek szert?  Hullámok:

  1. hullám:

  15 db protegit
  15 db űber protegit (lassító rakétával)
  1 db kubinon


  2. hullám:


  36 db Icy
  10 db űber protegit (lassító rakétával)
  2 db Ice Meteorid


  3. hullám:

  10 db űber protegit (lassító rakétával)
  24 db Infernal
  2 db Devourer


  4. hullám:

  15 db Icy
  15 db űber protegit (lassító rakétával)
  1 db Super Ice Meteorid


  5. hullám:

  15 db űber protegit (lassító rakétával)
  6 Kucurbium
  1 Boss Kucurbium

  6. hullám:

  10 db űber protegit (lassító rakétával)
  15 űber kristallin
  1 Century Falcon


  7. hullám:

  15 db Icy
  2 db Ice Meteorid
  1 db Skoll  Jutalom:

  75.000 Uridium
  25.000.000 Tapasztalatpont
  800.000 Becsületpont
  90.000 UCB-100
  10.000 RSB
  20 Booty Kulcs
  800 DB R-IC3 Típusú rakéta
  1000 DB Űber rakéta


  100% esély a Lándzsa 03: F-03-LA: DRóN FORMÁCIÓ-ra


  <Az igazság odaát van> cím
  <The Truth Is Out There>
  cím
   
  Utoljára szerkesztett: 17.1.15
 7. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Jól összehoztad, bár szerintem nem kell már több kapu. A nyereményben el tudnék még képzelni egyéb elit lőszert, rakétákat, viszont feleennyi urit és x4-et. 25% esély 3 kronos után? Akkor már legalább 50! Illetve szerintem túl könnyű a kapu ehhez.

  Szóval picit gondold át szerintem, aztán változtass még picit.
   
 8. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  jaja 4 hónap alat pláne a mostani küldikel max a szintünk ugrik más nem már bocsánat azok fejlödtek 4 hónap alatt akik régen másként játszottak
   
 9. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  hogy hogy 3 rész kell a kronosz kapubol elveszi a kronosz részt, annak nincs értelme 150k uri 500k x4 tul sokkkkkk 250k x4 jó 100k uri jó. plusz 1000 ubr-100 és 50k sab-50 és 1 db lf4
  a skoll igy is nehéz volt pláne hogy az ice-k fojamatosan jöttek
   
 10. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Már bocsánat, ne hidd, hogy dobozolással nem lehet gyorsan bot nélkül kifullozni egy hajót. A röhej az, hogy a sok híres-neves tiszta, makulátlan ember csalózik folyamatosan, hogy nem lehet. DE IGEN.

  Napi max 4 óra (volt, hogy 0) játékkal nekem 7 hónap volt, hogy nagyjából kifullozzam a sajátom, az is a pocsék arányaim miatt nem sikerült. Na most ha szórja az lf-4-et a láda, kapukban közepes, átlagos arányaid vannak, és van időd akár napi 8 órát játszani, és erőd is van, simán lehetséges, akár gyorsabban is.

  Bottal átlag harmad/negyedannyit lehet max szedni (gondolj bele, ha csak a peted szed), szóval aki napi 8 órát játszik, az jóval többet szed össze, mintha botolna 24 órát! > hatékonyabb kézzel.

  De az, aki npc-zik, meg rendeli az urit, nem tartja lehetségesnek. 3,5 évembe telt rájönnöm, hogy ennyivel gyorsabb dobozolni, és nagyon sokat nyomtam, nagyon nehéz rávenni magad 4-5 hónap után, hogy odaülj és klikkelgess. Nehezebb bírni, mintha npc-znél.

  2x kellett ideülnöm, először elolvastam, aztán hánytam egyet, most meg se próbálom elolvasni, emlékszem a tartalmára. Annyiszor kértünk, hogy próbálj meg helyesen írni, most már meg se próbálom, mert látom, nálad berögződés a pocsék írás.

  Bocsánat ezért a részért, de ha egyszer vagy 10 különböző fórumozó kérésére képtelen vagy 20 másodperccel többet fordítani a hozzászólásodra, akkor én fogok, egy-egy ilyesmi 2 sor formájában.

  A válasz: Én sokallom ezt is. Ha végignézem gyors, könnyű jutalomkapu szaga van, 3 kronos után. 75k urinál, 75k x4-nél, és 1000 ubr rakcsinál többet nem adnék semmiképp, de talán ez is sok még.
   
 11. Csaba

  Csaba Utánpótlás-írogató

  Tisztelt tg90000_2!

  Köszönöm az észrevételeid! :)
  Nehezítettem a hullámokon, és a nyeremény korrigálva.


  Segítségedet utólag is köszönöm! :)

  Tisztelettel.:
  Csaba

  UI.: 4x mennyiség magyarázata:
  A Skoll megkívánja az elitet.
  Űber protegit lassító hatása is "elitért" kiált. :)
  + ha a kaput a sugárzási zónába raknák, még "életszerű" is lenne. :)
  (és így a lassan már 4 éve tartó szakállas viccünk, beteljesülne
  "EU4 es családi körben" ) :)
   
  Utoljára szerkesztett: 18.1.15
  tg90000_2 kedveli ezt.
 12. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Szia semmi baj. Én sem szóltam be senkinek az írásáért. De ha hánytál sajnálom menj orvoshoz és jobbulást kívánok. :) Csak nyugodtan támadj én majd válaszolok rá.
  Az a baj ezzel az egész fórummal, hogy sokk jó ötlet van és sokk olyan aminek értelme nincsen. és azt szavazzák meg aminek értelme nincsen. Nekem is voltak és biztos lesznek is rossz ötleteim. Még se kritizálok senkit. Én sose botoltam nem is érdekelt az a rész meg aztán ha elkapták az illetöt azután csak sírás volt a vége. Én magam jöttem fel a játékban ahol most vagyok, több mint 3 milliárd tapasztalat és most jelenleg 7 millió becsület ami több sokkal több lenne ha nm váltok megbízott.
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 13. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok a mostani küldik nem jók vagyis nem mind jó vannak benne jók de vannak olyanok amiknek nem hogy 1 hónap alatt de egy év alatt sem lehet megcsinálni. pl 20 as szintnél is vannak olyan küldik sokat kérnek kevés jutalom.
  Arra gondoltam mi lenne ha a a küldik kreditet is jól adnák és urudiumt de olyan küldik amik nem olyat kérnek hogy semmísits meg 200 uber síbelont és kapsz 200 urit.

  A pala mezőn is változtatni kellene ne a játékosoktól függjön, hogy mennyi pala van a mezőn.
  legyen folyamatosan rajta mert vannak játékosok akik felmennek senki nincs a térképen és pala sehol nincs így értelmetlen a pala is. megszed 30gg 2 óra alatt, mert kevés van? én tegnap 100 gg 3 4 óra alatt szedtem meg petel. mert senki nm volt többet lényeztem mint paláztam.
  De van olyan küldi hogy mars zászlaja alatt. lf4 jutalom szép lehet ne még 2 ilyen küldi plusz havoc is 1 db
  pl: mindent a megbízóért
  feladat: gyűjts ellenséges térképen álcázva 1500prometiumt és endriumt
  semmisits meg x1 es ellenséges térképen 500 stronert (bocsánat nm tom higy írják xd)
  50 lordakiumt egy x5 ör térképen
  10 boss lordakiumt 4-5 térképen és 3 uber lont 10 uber lint
  semmísits meg 10 ellenséges űrhajót egy x6 os térképen
  okoz 1millió kárt cubikonnak és semmisits meg 500 protegitet
  jutalom: 7millió tp
  800 becsület
  1.2 mllió kredit
  2000 urudium
  1 db lf4

  2. Váltságos idők
  feladat:
  semmisits meg 1500 lordakiát egy x2 es térképen
  gyűjts és add el 2000 prometiumt
  x4 es térképen semmisits meg 500 saimont és 200 mordont
  gyűjts 1500 terbiumt és endriumt egy x4 es térképen
  semmisits meg 10 boss síbelont egy ellenséges térképen és 50 sibelont
  nem támadhatsz meg máss játékost!!!!!!!!
  jutalom: 5 millió tp
  500 becsület
  1200 urudiumt
  10 db emp
  800ezer kredit és 1 db lf4
  3. Tökéletes akció
  feladat: semmisits meg 5-2 térképen 10 baracudat
  szedj csak pettel 100db palladiumt de a hajó álca nékűl legyen!!!!
  győzz a gyakorló arénában 1 menetet
  okoz 1millió kárt egy ellenséges bázisnak
  semmisits meg 20 boss kristalont megbízod x7 es térképén
  gyüjts be 2000 promeriumt és ad el x1 es térképen.
  csak 3 szor semmísithetnek meg !!!!!!
  jutalom: 10millió tp
  650 becsület
  3 millió kredit
  3000 urudium
  1db HAVOC drondesing
  2000 x3 1500 sab-50
  Szerintem ennyi segítség még belefér. lehet változtatni a feladaton ha valakinek túl könnyű lenne.
  bocsi a helyes írásért.
   
 14. Nekem tetszik az otlet, de a jutalom ahoz kepest hogy 3 Cronosbol rakod ki, eleg kicsi, vagy is a loszer meg a tobbi az oke, de a fo jutalom semmit nem er :|, lehetne vallami jobbat betenni a hejere.... no meg a korona mele mi fer meg oda :-/... kene vallami plusz oda, vallami draga ko a korona kozepebe vagy ilyesmi, es akkor ha a kesobbiekben is lesz uj kapu , akkor lehetne a korona again fokozni a dragakovek mennyiseget:D.
   
 15. EMÁNUEL

  EMÁNUEL Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Melyik irányba befolyásolná a következő ötletem a DarkOrbit rendszerét?
  GG kapu (80 részes) jutalom:
  1 képességpont
  És más jutalom nem lenne.
   
 16. A rossz irányba. :)
   
 17. ♥Csokííí♥_ft_Vege††o

  ♥Csokííí♥_ft_Vege††o Fórum-zöldfülű

  Szép napokat!!
  Nem vagyok éppen Fórumra aktívan írogató tag,de figyelni figyelem aktívan azért. :D
  GG kapu mindenféle van már,csak Uber kaput hiányolok.
  Kiszámolgattam mindent. Alapos,összetett,részletes!
  Én személy szerint lambdára alapoztam,hasonló,de még sem ugyan az. (90 részes kapu)
  Véleményeket kérek!! :)

  Omega Galaxy Gate:
  A hullámok:
  1. hullám:
  10 Uber Streuner
  10 Uber Lordakia

  Összesen: 96.000 TP / 480 Becs/ 96.000 kredit / 240 uridium

  2. hullám:
  6 Uber Mordon
  7 Uber Saimon

  Összesen: 243.200 TP / 1.216 Becs/ 396.800 kredit / 608 uridium

  3. hullám:
  2 Uber Devolarium
  6 Uber Sibelonit

  Összesen: 256.000 TP / 1.280 Becs/ 1.433.600 kredit / 832 uridium

  4. hullám:
  5 Uber Sibelonit
  1 Uber sibelon

  Összesen: 230.400 TP / 1.152 Becs/ 1.331.200 kredit / 736 uridium

  5. hullám:
  10 Uber Lordakia
  2 Uber Lordakium

  Összesen: 473.600 TP / 2.368 Becs/ 3.340.800 kredit / 1.184 uridium

  6. hullám:
  6 Uber Kristallin
  1 Uber Kristallon

  Összesen: 716.800 TP / 3.584 Becs/ 3.891.200 kredit / 1.792 uridium

  7. hullám:
  2 Uber Kristallon
  10 Uber Kristallin

  Összesen: 1.331.200 TP / 6.656 Becs/ 7.577.600 kredit / 3.328 uridium

  Gate Omega npc-ből kapható nyeremény.
  ¤ TP 3,347,200
  ¤ Becsület 16,736
  ¤ Kredit 18,067,200
  ¤ Uridium 8,720

  Gate Omega Nyeremény.
  ¤ 30.000 Uridium
  ¤ 20.000 UCB 100
  ¤ 6 logfile
  ¤ 10 Zsákmány kulcs
  ¤ 5.500.000 tapasztalatpont
  ¤ 200.000 becsületpont
   
 18. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Jól ki van dolgozva, szép munka! Nem hiszem, hogy a közeljövőben terveznek kaput betenni, de a dolog tetszik!
   
 19. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Szia szép kidolgozás de fölösleges a uj kapukat létre hozni a mostaniakat is elég nehéz megcsinálni a legutobi lambda kapum is 2300gg igényelt a zetában már 1100gg van és most sincs a 100 adik rész közelében sem. a jutalmak valószinűsége egyszerüen siralmas. plusz ez a batleray es ötlet Pvp térképekre rémes kikellene venni onan a Low kapu réme az elözösem volt valami jó de ezz siralmas. rengeteg lény 3 szor olyan erös ennyi erövel adjanak egy beta kaput vagy egy gamma kaput amenyi elit löszert elpocsékolunk nem jönn vissza az értéke.
   
 20. magyar159

  magyar159 Fórum-zöldfülű

  Hello , ha bent lesz a jatékba a kapu, akkor legyen Könnyü kapu meg, nehèz formàban is lehetne..