Javaslat Galaxy Gates fejlesztési ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

  Manapság elég könnyű szintezni,legalábbis 20-as szintig,na onnan vannak olyan küldik amikre ránézel és el is megy a kedved a gondolattól hogy elfogadd.:D:D
   
 2. Juszuf9955

  Juszuf9955 Fórum-zöldfülű

  Akkor ha egy kissebb játékos akar hades kaput csinálni annak sosem lesz meg mert a nagyobbak kirugdossák? Ez így diszkriminatív. Tegyük fel van 2 full 3 közepes meg 2 kezdő játékos, simán meg lehet csinálni a kaput attól, hogy 2-en nem x4-el lőnek. Nyílván ki kell szűrni a tróllkodókat, de aki csak fejlődni akar azt azért nem kell kidobni mert nem tud valamit, mert akkor sosem fogja meg tanúlni.
   
 3. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

  A 2 kezdő játékos nem kerülne egy csoportba a nagyobbakkal,mert a rendszer kereséskor nézné a játékosok szintjét,felszereltségét.Tehát egy fullost egy gyengébb kezdővel nem rakna össze a rendszer,max úgy tudnának menni ha egy csoporton belül vannak és a csoportvezető elinditja a keresést.A kick meg végső megoldás,ha a játékosnak elmagyarázzák a taktikát vagy elpróbálják,de nem érti/nem akarja megérteni.
   
 4. Arnold52

  Arnold52 Junior szaki

  Sziasztok jó volna ha a kapukat be tudnátok úgy állattani fixre hogy úriból vagy gg böl ugyanannyi ból jöjjön ki mert nagyon sokszor igen nehezen jönnek ki és ezért elmegy nagyon sok játékosnak a kedve is kapuzgatni például most is a gamma kapuhoz kelet volna nekem 3 rész tegnap hogy kronosz kor le nyomjam és ebe a 3 részbe bele nyomtam 60 ezer úrit és a végén csak 1 részt adott ez igen nevetséges meg ki készítő sajnos még ma i napig 2 rész kéne hozzá de több úrit nem nyomok bele az is biztos jó volna ha ezen tudnátok állattani
   
 5. walter762(1)

  walter762(1) Fórum-zöldfülű

  hat szerintem eege nehez lesz igyis ugyis
   
 6. walter762(1)

  walter762(1) Fórum-zöldfülű

  keves az uri
   
 7. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Szerintem pont elég az uri,másrészt ez nagyban hajaz az alfa kapura /nehézségben/ igy szerintem ez a kapu igy értelmetlen.
   
 8. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Megelőztél , a véleményem ugyan az szinte mint a tiéd , de én még soknak is tartom azt a 20K-t , ez könnyebb mint az alfa azt jobban ad mint az alfa (nem x4 et , de az lfg-t meg a kulcsot belevéve , jobban ad.)
  Kezdőknek minek kapu , ott van a zéta , egy full flaxos gólival simán kivihető csak kreditből vett cuccokkal , és am az alfa kapu se olyan nagy ördöngösség , a leggyengébb hajó amivel kivittem eddig azt a kaput az egy 2 irises 6 flaxos góli volt , full lf-2 vel (jó hosszabb volt mint egy erős hajóval de ki vár mást )... Arról nem is beszélve hogy kaput 2 féle módon lehet kirakni , vagy uriból vagy extra energiából . Na ha urid van akkor már jobb hajód is , mert akkor már annyit költesz a játékra hogy inkább veszel egy jó hajót . Extra energiát , dobozokból vagy palából tudsz szedni . Túl sok időt kell beleölni a dobozolásba (kivéve ha van doboz duplád , de ha már doboz duplát veszel akkor urit is szokás venni ) , a pallázáshoz meg el kell érned egy minimum fejlettséget , addigra meg már lesz legalább olyan erős hajód amivel egy zétát vagy egy alfát ki tudsz vinni . + a 77 rész azért az rengeteg , mire az kijön addigra már rég normális hajód van ha konyítasz valamit a játékhoz .

  úgyhogy összességében véve , fölösleges kicsiknek kaput tervezni , egyedül az erősebbek látnák hasznát .
   
 9. pirosbetta

  pirosbetta Fórum-zöldfülű

  A Low kaput kell megcsinálni 5ször és ezért kapsz egy olyan kaput amelyik olyan mint egy nagy fehér fényes repedés, egy rés egy másik területre. Jutalom ismeretlen legyen, mindig más és csak 1db.
   
 10. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Szia!
  Az elképzelés nem rossz de 1 jutalom ami tök random , nem meredek ez egy kicsit ? :) jutalom az LF-1 és a zeusz drón is , mégis milyen kategóriára gondolsz random jutalom alatt :) ?
   
 11. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Azt mondod elég könnyű szintezni a 20. ig?? Elárulod nekem melyik szerveren? Mert szerintem lehet valami kihalt gagyi német stb szerveren,ahol feltették képfeltöltésnél,hogy 20000 kreditért veszi az iriszt meg ilyenek,de hogy pl EU -1 en nem könnyű,azt tanúsithatom. kb két és fél éve csinálom,többnyire napi rendszereséggel játszom,és még nem vagyok 20 szinten. De van jó pár név akit megjegyeztem,hogy egyszerre kezdte velem,mikor találkozok velük,ők sem vannak előrébb.....pedig ők klántagok is. Szóval akkor mi nem tudunk valamit......Már csak az arányokat nézve is,én még nem láttam olyan küldetést ami 7,5 millió tapasztalatpontnál többet adott volna. 15 szint után pedig először ha jól emlékszem 150 milió tapasztalatpont kell a következő szinthez,ami szintenként nő......Tehát cirka 20 ilyen küldetés kellene,de ilyen nincs csak kb 3-4,a többi átlagban 500000 tapasztaltpontot ad vagy kevesebbet....Azt nem is emlitem,hogy itt a szerveren sok a fullos,vagyis a nagy küldetés közben sokszor lőnek ki.....Valóban könnyű...:-(
   
 12. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

  Tavaly nyár elején kezdtem komolyabban játszani,addig csak néha-néha.
  Küldizni akkor se nagyon szerettem,sőt útáltam mindig is.Kapukból,cubizásból is jön szépen a tp.Európa 4 szerveren játszom egyébként.Már akkor is olyan klánban voltam ahol sok a szövetség,mostis olyanban vagyok,másképp elég nehéz fejlődni.
  A 2D-s kép tavaly nyáron készült,a 3D-s ma.
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 13. Avgas

  Avgas Járnitanuló

  Sziasztok!
  Megkérlek titeket maradjunk az eredeti témánál.
  Köszönöm.

  Üdv
   
 14. ArákMEGFOG

  ArákMEGFOG Haladó

  WTF??? xD
  [​IMG]
  Te streunereket lőttél végig? :D:D:D

  Egyébként fejleszthetnék a GG-t úgy, hogy 1 kattintáskor ne kelljen 2-3 másodpercet várni, hogy újra nyomhasd a GG-t. Régen, másodpercenként lehetett vagy 10 et nyomni. Tudom ott van a választás, hogy 1,5,10,100 de a régi jobb volt. :)
  Fontoljátok meg!
   
  $ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
 15. EMÁNUEL

  EMÁNUEL Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Nem olvastam végig a 9 oldalt, csak éppen megláttam a topic címét. Persze lehet hogy ez az ötlet is le lesz hurrogva, (csak hogy használjak passzív mondatot vizsga előtt) de mi lenne, ha nem csak Extra Energiában gondolkodnánk? Ki lehetne rakni egy új kaput küldetésekből is. Most jött az ötlet szóval a hasamra csapok. Lenne álcás küldetés, pvp küldetés, pvc küldetés, gyűjtögetős küldetés, akár navigálós, multi-akár versenyfeladat is :) . Adott lenne 30(csak írok egy számot) küldetés a kapu mellett, és abból 25-öt meg kellene csinálni (azok kedvéért, akik nem szeretnek pvp-zni, vagy lusták kövezni) Nem akarok előre rohanni, szóval először megvárom a ti gondolataitokat. Szerintem egy új dimenzió nyílhatna meg a dobozok és a palládium gyűjtögetése mellett. A jutalmat pedig ha lenne ötletem sem írnám le, mivel valaki mindig beleszólna. A hullámokhoz pedig egyáltalán nem értek.
   
 16. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Szia !
  Én nem tudom melyik univerzumban játszol de 17 es szinten már 14 milla TP-t ad egy küldi , 18 on 24 milla , és szép lassan nő . De van olyan 16 os küldi is ami 10 misi TP-t ad..... Úgyhogy igen , ti nagyon nem tudtok ezek szerint dolgokat
  (ha a modi törölte volna az előttem szólókat akik erről már beszámoltak elnézést , csak most olvastam a kommentedet , és itt le is zártam mivel nem témába vág , csak szeretném hogy itt maradjon hogy ne legyen félreérthető. Köszi a megértést :) )

  Szia !
  Az ötlet önmagában nem rossz , látok benne lehetőséget , a kivitelezés se olyan lehetetlen , de lenne vele egy kevés bibi.
  Ha elvégezted a küldetéseket , akkor többet nem rakhatod ki az adott kaput , ugye ? tehát maximum x darab kaput rakhatnál ki , ami meg már megölné az ötleted mivel az akkor már nem kapu . az is lehetőség hogy többször felvehető küldik legyenek , de akkor emg könnyű farmolni , és az erősebb , bikább játékosok atomokra lőnének mindenkit (vagy néhol a szövis top klánok ) .
  ha ezeket tudod nekem kompenzálni , vagy ezekre egy elkerülési módot adni , támogatom az ötletedet . (hacsak nem jut eszembe más amivel kötekedhetnék :) )
   
 17. EMÁNUEL

  EMÁNUEL Utánpótlás-írogató


  I. Az egyenlőséghez

  1. Egy adott szint felett több részből állna, más jutalmakkal, a nagyobbik nem a hajó erejét befolyásolná, inkább olyan kapu lenne, ahol mondjuk rangsorpontot kapnál. Lehetne kapni jó címet a neved fölé(igaz csak egyszer), álca cpu-t vagy nem tudom, ami a nagyokat érdekli. A kicsi az pedig hasonlítana a többihez. Persze a két kapu különböző küldetéseket adna a kapurészek megszerzéséhez. (ez a megoldás azért eléggé szűkölködik a kreativitásban, bevallom)

  2. (ez a legegyszerűbb) A kapu teljesítése után aktiválódik egy időzítő, amitől nem férsz hozzá a küldetésekhez 3-7 napig, VAGY :
  A küldetések közül csak 2 darabot tudsz teljesíteni egy nap, és nem lehetne halmozni.(ez nem számolódna bele a megbízó 5-ös küldetéslimitjébe.) Ez nagyban gátolná a farmolást, arról nem is beszélve, hogy a jutalmakat még huncut módon nem határoztuk meg. :)

  II. A kapukirakáshoz

  Azt is lehetne, hogy van 150 küldetés. abból 30 kell (1/5-e) a kapu összerakásához. (csak a szemléltetésért)
  A játék véletlenszerűen kisorsolja a 30 küldetést, amikor megnyitod a kaput, így mindig váltakozna az összetétel és más küldetésekkel kéne összerakni. Emlékeztetlek, ezek a küldik nem adnak semmi nemű jutalmat, hanem csakis 1 db kapurészletet.
  Így a kaput ki lehetne rakni többször is, és később lenne "unalmas" :)

  NA, akarsz még kötekedni? :)
   
 18. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Szia! :)
  Az egyenlőséges megoldásnál én nem kötném szinthez , legyen a kapu minden szinten ugyan olyan , így nem kéne ezzel problémázni .(max ha nagyon jó fejek akarunk lenni a kisebb szintűekkel , akik egyáltalán ki tudnák vinni a kaput , akkor a kis szintűek könnyebb küldiket kapnának több kapurészért ) A kapu kirakáshoz akkor ha jól értem külön küldetés sorozatot szánsz amit meg kell csinálni . Milyen jellegű/nehézségű küldikre gondolsz , és kíváncsi lennék a véleményedre hogy milyen jutalmazást szánnál a kapunak . Az egy nap max 2 küldi hááát tulajdonképpen nem is rossz ötlet , a sok felsorolt közül ezt támogatom a legjobban mert ez a legkorrektebb szerintem .

  Szóval a további kérdéseim :D :
  -Hány részből álljon akkor pontosan a kapu?
  -Milyen típusú/nehézségű küldetések adják a kapurészeket?
  -Mi legyen a jutalma a kapunak ?
  -Esetleg hullám ötleteid vannak-e? mennyi hullám legyen , stb.
   
 19. EMÁNUEL

  EMÁNUEL Utánpótlás-írogató


  Sajnos értesüléseim szerint az ötletem nem új keltű, szóval valószínűleg nem lesz megvalósítva, hiába dolgoznám ki.

  A többi pedig nem nagyon érdekel. Kivihető legyen, ennyi. Nem a jutalom érdekel, hanem hogy élvezhető legyen a kirakása is, mert az nem élmény, ahogy a többit kell. De ha már jutalom, lehetne változatosabb, mert mindenhol csak UCB-100, Uridium, Tapasztalat, Becsület, Logfile, Xenomit, kalózkulcs a jutalom. Most néztem végig, nem nagy karrier -.-
  Apis/Zeus tervrajzrészlethez már ideje lenne kitalálni egy különleges kaput szerintem, a nagyok pedig kaphatnának mást helyette. de nekem az is jó, ha nem 100%-os valószínűséggel lehetne kapni. Miért ne?

  Nem tudom megmondani a részleteket. Ha több részt kellene összerakni hozzá, akkor jutalmazóbbnak kell lenni. Ha könnyű npc-k lennének benne, akkor kevésbé jutalmazónak. Ha sok alkatrészes, nehéz npc-kel, akkor lehetne különlegesebb jutalom, ha kevés alkatrészes, gyenge npc-kel, akkor unalmas lenne és nem adna jutalmat. Most tőlem ne várd el, hogy ezt perfectre kitaláljam :)

  Megjegyzés: az 1 levélben közöltem, hogy nem értek hozzá, vannak sokkal tapasztaltabb játékosok, akik biztos kitalálnak valami okosat.
   
 20. Gergő!

  Gergő! Fórum-zöldfülű

  hello jol beszélsz ,sokat kéne változtatni a kapukon ha nemis jutalmilag de a kapu rész adási rátát is feldobhatnák kicsit mert 100 gg 1-2 szorzo édeskevés olyan hosszú ideig tart kirakni egy kaput mint eljutni a holdra? :D nameg 10 zéta azt talán 1 havoc :D ezis gáz
   

Az oldal megosztása