Gondok a játékba, amiről már tudunk és nem tetszik.

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: pufajka, témanyitás ideje: 5.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  Sziasztok! Van két ötletem, lehet sokan elutasítanak majd de muszáj tenni nekünk is valamit.

  Mivel szépen fejlődik a játék napról napra évről évre, az illegális segédprogramok is fejlődnek, úgy vettem észre hogy a kapuk le vannak terhelve ahogy közeledünk az ilyen játékos felé már menekül is a kapuba vagy van hogy nyugodtan hagyják had lőjük csak ha már kicsi élete van akkor menekül.

  Egyik ötletem, hogy akit nem lőnek és menekül, csak akkor ugorhat át kapun, ha kiugrik egy kép és beírja, a szöveget ezután ráklikkel, hogy ok, és ha helyes ugorhat, mint régebben a dobozoknál. Az első 4 tárképen hogy a pvp-n ne lőjenek le ezért.

  A Másik ötletem a játékosok részéről a kik úgy érzik hogy én is gondolom, a klánok rövidítésébe az utolsó betű legyen egy jel © és azt jelenti egymást x-8 és x-2, x-3, x-4 térképen nem lőjük azért vagyunk ott hogy nagyobb kárt okozzunk az ilyen hamis játékosoknak!

  Ez mind csak ideiglenesen lenne még helyre nem jön és tudnak ellene hatékonyén védekezni az első a játék fejlesztők felé fordult az ötlet ha jóváhagyják szerintem jó lenne.

  Magyar szerveren.

  Írjatok, hogy mit szólnátok ehhez.
   
 2. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  Második ötlet miatt sokan nem írnak, nyilván sok mindenkinek baj lehet a füle mögött, és nem is szeretnének ez ellen tenni.
   
 3. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Szia!
  A felvetés amiben ezt az egész gondolatsort előtérbe helyezed nem rossz.

  Sok kérdés felmerül bennem. Nem kötekedésnek szánom és hogy hozzá szóljak üdvözlöm is a felvetett dolgokat.

  1. Ötlethez:
  Nem rossz gondolat ,viszont a játék irányítói vajon bele mennek ebbe ?
  Nem akadna úgy meg azok a játékosok ugrásai is akik nem használnak semmit a két kezükön kívül ( nem blokkolná jobban az így is nehézkes ugrásokat még ezen felül a játék kliens stabilitását károsítva ) ?
  Egyszerűen szűrni kéne a tisztességtelen játékosokat ,vissza vagy teljesen le amortizálni a szűrőn fenn akadt hajókat.

  2.Ötlethez:
  Ez sem rossz elgondolás. A klán vezetői se perc alatt kreálhatnak ilyet, lehet csinálni viszont a nem tisztességes klánok is fel tudják ezt tenni és viselni megtévesztés képen .Ha javíthatnék ezen akkor egy szűrésen túl esett tisztességes játékost különböztetnék meg ezzel a jelzéssel.
  x-2 re vagy bármelyik térképre ha elmegy az ember lövi azt a tisztességtelen játékost ,klán nélkül vagy klánban lévő játékos jön és védi az illetőt legyen az bármelyik megbízó tagja .És itt már be is csatolható az MCC (vegyes klánrendszer) probléma is. Ami egyszerűen megoldható lenne mivel a topp klánok szövetségi rendszere is, nagysága is megvan a módosításhoz. De mivel ez nekik nem tetszene ,érdekek fűzik ahhoz hogy ne változzon ez a rendszer így az egész csak egy átkos szélmalom harcnak tűnik. (Mi lenne a jó abban ha egy átlagos játékos is vele egyenrangúan játszhatna és önzetlen módon mellette vagy vele? Jobb úgy ha minden az övé és a megszerzett zsákmányon nem kell osztozni. Jobb ha káoszban tartja az egész szervert és nincsenek játékszabályok. ) Emiatt esik ki sok játékos ,emiatt hagyja abba ,mert túlságosan egyoldalú és unalmassá vált,viszont ha több lenne a játékos több lehetőséggel nagyobb lenne a profit is.

  Teljesen más arculatváltás kéne, olyan ami előtérbe helyezi a tisztességet és becsületet. Egy logikai és stratégiai játék lenne ez valójában és nem pedig agyhalott nevelde.(Ahogy látom ezt, lehet már túl késő.)

  Bárhogy is legyen , addig amíg nem tesz a felső vezetés semmit ezzel talán húzhatjuk az időt amíg teljesen megszűnik a játék.
   
  Utoljára szerkesztett: 6.3.19
  Sörnyit és hídember kedveli ezt.
 4. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  Egyik ötletem, hogy akit nem lőnek és menekül, csak akkor ugorhat át kapun, ha kiugrik egy kép és beírja, a szöveget ezután ráklikkel, hogy ok, és ha helyes ugorhat, mint régebben a dobozoknál. Az első 4 tárképen hogy a pvp-n ne lőjenek le ezért.

  Ha ez megvan nem lövi senki ugye, a kapuk nincsenek terhelve már! és nem lesz nehézkes az ugrás.
  és azért is kellene hogy amit használ programot már nem tudja csinálni a feladatot, az csak ideiglenesen lenne Magyar szerveren.
  Azt a pár hónapot ki lehet bírni a védőzóna meg védi.

  Sőt, én óránként is a játékosnál feldobatnék egy hasonló képet, ami nem zavaró de látható, hogy írja be a kódot, volna rá 2 perce, ahogy ez nem történik meg a szűrő azt a játékost azonnal vizsgálná és ha észleli a gondot hogy reagálni akar, kapná is a vele járó büntit.

  A második ötletnél aki nincs játékba az látható és hiába írja be a neve klán nevébe a jelet lőhető ha nem lő vissza.

  de örülök hogy válaszoltál, csak pozitívan kelleni hozzáállni azoknak akik rendesen játszanak, mert ez ha nem változik csak romlani fog.
   
 5. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Nem vagyok ellene, sőt ha ez segíthet menjen nem zavar! A felugró kód kérő ablak mozgatható és ha kell fixen egy helyre eltolható legyen.
  Ezzel elkerülhető ha csatába keveredne valaki ne középre vágja, vagy a későbbiekben nem lenne vele gond egy oldalt maradjon. Ne villogjon stb. mert még a felhívást is zavarónak tartják amikor valami újdonság jön kínálatba.
   
  pufajka kedveli ezt.
 6. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Hát nem tudom. Ha nem lövik, de menekül, akkor védelmi zónát fog kapni, nem kell elugrania sem, mivel az esetek nagy részében a saját megbízós térképeken pörögnek a játékosok. Ez az npcs része. Pvp-n meg a dobozos úgyse fog elfutni, mert felesleges.
  A második ötleted szerintem felesleges. Diplomáciával vagy megbeszéléssel el lehet intézni az ilyet.
  A megszűnéssel meg ne dobálózzunk, nem valószínű jelenleg.
   
 7. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  A játékba látható hogy amit használ programot ahogy vadászok rájuk és ahogy közeledek már érzékel úgy vettem észre és már menkül is kapuba ugrik át és vissza nézd csak meg próbáld ki ha álcába is vagy ahogy mész felé egy csomóan érzékelnek ez a tapasztalatom szerintem így be van állítva nekik ez miatt kéne a felugró ablak ami nem jó nekik (nem tudja beírni a kódod és egyből a szűrő vizsgálná) viszont az igazi játékos be tudja írni a kódot. Ezzel már lehet elérni valamit.
   
 8. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  A játék szűrő programja is úgy működik feladatot kellett adni neki olyanra állítják be ami rendellenes pl a hosszú ideig játszol vagy hibákat észlel ezekre reagál így erre is be lehet állítani hogy a kapuknál nincs beírva a kód és vár ekkor a parancs hogy vizsgálja meg, annyira nem vagyok elveszve hogy ne lássak bele kicsit tanultam én is turbó pascalt.
   
 9. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  A jelen helyzet az az vannak játékosok kik élvezik és vannak akik lenyelik a jelenlegi játék morált, játszanak tovább még ha szembe megy a józan ész elveivel is. Vannak olyanok akik nézik vagy várják mikor változik meg valami (sepromoznak), mikor bukkan fel újra az a lehetőség hogy ő is egyenrangúan szálljanak harcba.
  Vannak kik időszakosan abba hagyják mert nem tudnak érvényesülni, nem tudják elfogadni azt ha nincsenek játékszabályok.
  Szerver összevonás pillanatában, mindenki azt kereste változott e valami ? Jobb lesz e ez valamivel ?
  És mi lett ez után, semmi . Ismételten csökkent a létszám az online játékosok tekintetében .
  Ha az emberek nem látják be hogy az önző kizsákmányoló hozzáállásukból engedni kellene, ez csak és negatív irányba indul el. Ezt arra értem én is klántag vagyok látom napról napra mennyien hol játszanak és kik.

  Klánok háborúja zajlik minden térképen , akaratlanul is bele sodródik az ember.
  Minden klán egy megbízó ha úgy tetszik, úgy hogy ezen felűl még van 3 alapjaiban vélt megbízó, ehhez hozzá társul szövetségesek is lehetnek. Azt kihagytam mindegyik klántag más megbízóhoz tartozhat egy klánon belül. Azt is kihagytam hogy maga a klán mindegyik megbízót képviselheti. Ez már sok!!!

  Tévedés ne essék ,vissza lövök és harcolok mert meg szeretem magam mérettetni van hogy veszítek és van hogy nyerek !! Nem is azokról beszélek ,akik tényleg Farmerama játékra valók (ha ebben a játékban szeretnek játszani attól ők is játékosok). Azokról beszélek akik kezdik a játékot ezzel káosz elméletet tanulnak és azt is kedvelik meg vagy a diktatúra alapjait ha elfogadják és nem lépnek idő előtt ,azokról is beszélek akik látták az eredeti felállást is ahol megjegyzem klánok nélkül indult a játék.
  Vannak hibák a játékban is ,akad vagy vizuálisan torzul de nem feltétlenül ez a leg nagyobb problémája senkinek.

  Javában megy a kereskedelem a hajókkal (ne kérjetek tőllem további információkat csak az arra illetékeseknek adok választ) , ezt úgy képzeljétek el hogy a segédprogram felhúzza és úgy árulgatják mint a cukrot. Ez nagyon megéri a Bigpointnak gondolom.

  A poblémák : -megbízóként funkcionáló klánok,
  -programokat, bugokat kihasználók,
  -olyan fejlesztések amiknek hasznos funkciói nincsenek (olyan hajó designok amik csak színezik a játékot),
  -sebzés ami nem egyenrangú a pajzsokkal,
  -NPC elavultság,
  -területek elavultsága (PilotSheet, Űrlabor).
  Akinek van még észrevétele írhat még ,de én ennyire gondoltam első sorban!
  Úgy vagyok vele ,legyen az embereknek valamiféle gondolata a lehurrogáson kívül és lássák be azt változásokra van szükség, ha semmi nem változik egyre csökkenő számokat kapnak úgy játékos tekintetében és anyagi vonzásban is.
   
  Utoljára szerkesztett: 14.3.19
  Sörnyit, pufajka, hídember és 4 más kedveli ezt.
 10. hídember

  hídember Utánpótlás-írogató

  Nos azt kell hogy mondjam teljes mértékben egyetértek a leírtakkal!
  Alsó térképek,és PVP-térképek tele vannak automata pilótákkal,nem egyszer,nem kétszer tapasztalok segédprogramot használó játékosoktól lehetetlen,és érdekes dolgokat.(gondolok itt arra hogy a fagyasztó rakétán,vagy a lassító aknán csak átmegy,de ez persze csak 2 dolog a rengeteg közül)

  Sebzéssel,és pajzsokkal kapcsolatos dolgok:
  -Nos az irritálóan magas sebzés az új lézerekkel nem úgy lett kitalálva a jelenlegi pajzs értékekre mint ahogy az normális lenne.
  - Az új lézerekhez a jelenlegi pajzsok hasznavehetetlenek ezt be kell látni,és ideje lenne valamit tenni ezzel.

  -NPC elavultság:
  -Hiába az új térképek,rengeteg idő,és lőszer az új npc-k farmolása,mivel az életerejük,pajzsuk,sebzésük elég nagy.
  -Át lehetne dolgozni a régebbieket is úgy hogy adjanak több tapasztalat,illetve becsület pontot,valamit urit,és kreditet hogy akinek esetleg nincs lehetősége az új térképeken való farmoláshoz,vagy gyenge hozzá az érvényesülhessen kicsit máshol is.
  -Kalóz térképekre is jöhetne egy ráncfelvarrás új npc terén mert a jelenlegiek unalmasak,és elavultak is(de ez persze minden térképre igaz)
  -Esetleg régebbi npc-k cserélése újakra amik nem váltak be annyira,vagy csak nem érnek semmit.

  Új eventek létrehozása,vagy régiek ráncfelvarrása.
  -Solar Clash
  -Domination
  -Conflict Rising
  -Easter Egg
  -Téli eventek  Az egészben az a szomorú hogy hiába adnak ötleteket a játékosok a fejlesztésre,és hiába adják tovább a dolgokat support felé,és ők is tovább feljebb nem tesz semmit sem a felsőbb vezetőség. Nézik ahogy szépen lassan tönkremegy a játék,és hagyják itt a játékosok folyamatosan,mivel UNBALANCED az egész,és nincs egyenértékűség. Hiába vannak az új küldetések is,rengeteg időt felemésztenek azok teljesítései is,és nem biztos hogy kifizetődő,mivel szinte csak TP-t,és Becs pontokat adnak,és abból valljuk be nem sok mindenre megy az ember ha a rangsorpontok is az egekben vannak hála a becshuszároknak,és automatán lövető játékosoknak.

  Lehetne rengeteg dologról beszélgetni még,de úgy látom teljesen felesleges mert ezek csak néma,és üres szavak.
   
 11. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  "imádom" amikor brainstorm-oltok.... meg újításokat találtok ki... : D : D : D
  annyira vicces nézni, hogy ti még mindig elhiszitek azt, hogy ha ide felvázoltok valamit, és arra azt mondja az admin, hogy "továbbítja" a köSZpontnak... abból lesz is valami....

  SOHA nem lett belőle semmi.. persze hangzatosnak tűnik, hogy "elküldi a köSZpontnak" csak a köSZpont nem igazán foglalkozik, még a csalókkal sem.... : D : D

  ott kezdődik az unbalanced- téma, hogy a lézereket, pajzsokat, rakétavetőt lehet 16 szintre fejleszteni... ami ugyebár, nem kevés uridium ráfordítás... (persze, vannak kedvezmények, meg fejlesztési óra, meg -25% meg -50% meg -99%...) de attól még URIDIUM TEMETŐ!

  a jelenleg játszók közül 90%-uk csalással szedte össze erre az uridiumot.. mert senki nem fogja nekem bemesélni, hogy a rahedli csaló ellenére, napi-heti- havi szinten csak azért vásárolt uridiumot valaki, hogy ezeket a tárgyakat fejlessze..

  ahogy azt sem fogja senki bemesélni, hogy egy hétvégi kapudupla jutalomnál.. 10-20-30 kaput csinál meg valaki manuálisan... összeguberált extraenergiából és uridiumból..

  ja, persze, úgy már nem nehéz ám, ha összecsalt 15millió uridiumot a tarisznyába... amit már nem tud ráfordítani semmire, úgy könnyen ki lehet rakosgatni a kapukat.. csak ezt sem fogja nekem senki sem bemesélni, hogy mindezt KÉZZEL esetleg némi rendeléssel érte el..

  lehet itt ódákat zengeni, hogy "engem nem érdekelnek a csalók, én szórakozni járok fel" ez ilyen bullshit képtelen megmagyarázás... konkrétan kollaborálás a csalókkal. az összes event egytől egyig ezeknek kedvez.

  nem is értem, hogyan lehet ez így szórakoztató. hogyan lehet ezt ép ésszel egyáltalán -szórakoztatónak- nevezni...
   
  Sörnyit és Tiamat kedveli ezt.
 12. Kedves vendég.

  Ritkán értek veled egyet, de ezzel a mondatóddal kapcsolatban most ki kell jelentenem.. : 100%-ban Igen. :(

  ( Event alatt, lesz új npc: Macskacápa.. )
  [​IMG]
   
  Utoljára szerkesztett: 14.3.19
  ★ĠėҎ★ kedveli ezt.
 13. ®TR•Męhмę

  ®TR•Męhмę Törzsjátékos

  Kedves Vendég nem tudom, nyilván már te nem játszol ha így leírod a dolgokat.. :) gondolom én. Amit elmesélsz a legtöbbjében igazad van. Ismerek embereket akiknek, a hajóik hétköznap maguktól mennek,hétvégére feljönnek játszani és chatelni,vesznek 50%-os TP&Becset már ha, működik xD
  És ez a menő, legszörnyűbb hogy már BL-en és Kalóz mappon is tolják... Viszont központ, most úgy látszik picit mintha érdekelné mi is lesz..(kitudja meddig tart ez a cuki , érdekel a véleményetek) próbálnak új eventeket hozni, az már más sztori hogy előbb ki kellene tisztítani a szobát, és utána venni a házba új berendezési csecsebecsét , Na de mind1 hátha lesz megint egy takarítás, ami után nem kompenzáció lesz azoknak akik botolnak. Másrészt adminok , és továbbítás eddig amiket írtatok/írtunk nem továbbították van rá esély hogy így volt :) ,de nyilván nem minden team tag, van azon a szinten hogy teszek a játékosokra, itt az illető team tag tudja,hogy rá gondolok :p , bátran írjatok, és engedjétek el a képzeleteteket továbbítani fogják ebben biztos vagyok. Az hogy a központ mit lát, jónak majd kiderül a határidő lassan lejár.
   
  pufajka, ★ĠėҎ★ és Leeroy kedveli ezt.
 14. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Bízom abban nem feleslegesen koptattam az ujjam.
  Anno régen mikor még a nap sem úgy sütött mint most event sem volt nagyon , a klánban meg hírdettem egy olyan versenyt ami 3-8-ról a bázisról indult és felső térképen körbe rohanva 3-8 bázisig kellett minnél gyorsabban célba érni. A jutalma kredit volt és működött. Rá egy hónapra ugyan ez az ötlet csak PVP térképen eventben volt . Szóval cáfolom azt ,hogy ami itt zajlik nem kerűl be. :) Jahj ez a veteránság csak a bajomat okozza! :) Az viszont való igaz 2015 -2018 nem nagyon látszott semmin hogy változna!
  Hogy miért ötletgetek ,mert nagyon hasonló a hétköznapokban megélt dolgok a játékkal.!! Szóval ha máshol nem is de a játékban ki tudjon az ember kapcsolódni a mindennapok baromságai után.
  Főleg a téli, őszi és tavaszi időszakok azok amikor az embernek több ideje akad. Lehet én vagyok ezzel így, de biztos ha mód van rá még mindig leülök és nyomom a billentyűket és koptatom az egeret. Nem feletkezek meg arról kint is van élet, de ha a DarkOrbit mint játék maga és a grafikája tekintetében vagy a társaság akikkel játszol mindig ott van abban a szerencsés helyzetben hogy hiányzik. Főleg a társaság ! :)
   
  Utoljára szerkesztett: 14.3.19
  pufajka és hídember kedveli ezt.
 15. ®TR•Męhмę

  ®TR•Męhмę Törzsjátékos

  Kedves Akkád ,hát nem tudom ma feljöttem játszani és 1-2ről 3-8ig botoltak, PVP alap, BL-eken, Kalózon
  Feljövök egy kicsit társaságban lenni, és lövöm a játékostársam, számítógépét. Jó dolog is veteránnak lenni :) Ha harcolni akarok elmegyek x6-ra ott van egy pici harc ,máshol nem nagyon. Veteránként biztos tudod hogy ,amit mi itt kitalálunk az a játékba fog kerülni.. :D , egyébként szoktalak látni battyzni 5-3 térképen az 1.000 batty-s küldid csinálod?
   
  pufajka kedveli ezt.
 16. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Igen én kínlódtam a Battleray-al és meg is sikerült csinálnom az 1000 db-ot. Bár a végén igen csak megizzasztottak, egyszerűen hihetetlen játékossal is hozott össze a sors de nagyon ügyes volt. :D Szinte semmi élettel eltünt előllem emp álcával nem is egyszer. A cél lebegett a szemem előtt mindjárt vége stb..
  (Már annyira régen volt ,valaki említett ezt azt hogy hogyan lehet a klánéletet fel turbózni kicsit szóval beszélgettünk. Nem egy klánban voltunk. Ebből aztán jött ötlet én meg alkalmaztam is, de most is úgy vagyok vele ha nincs kivel beszélni erről ,ötlet sem születik és igen ha úgy vesszük részesei vagyunk minden változásnak még ha észre sem vesszük.)
  Nos ,arra meg hogy mit fogadnak el és mit dobnak a sűlyesztőbe az majd kiderűl, én csak azokat a véleményeket pakoltam össze amiket olvastam, láttam és hallottam. Rám osztották a klánvezetést úgyhogy még azt is csinálom jó pár éve. :) Szóval nekik is köszönhető hogy folyamatosan foglalkozom ezekkel a dolgokkal ! Remélem nem elégedetlenek és ti sem? :D
   
  pufajka és hídember kedveli ezt.
 17. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Amit észre vettem ,és eléggé furcsáltam.
  Részrehajlás és befolyásolhatóság!

  Tisztelt játékos társaim és akár BigPoint!
  Lehet megbotránkoztok egyik másik ötlet feltevésén és nem is értetek egyet vele, de nem csak ennyit jelent pártatlanul és megosztott figyelemmel gondolkozni!
  Ezt ha úgy vesszük a fórumot és a chatet figyelők ,moderálók feladatként tekintik és ez az elvárásunk is feléjük.
  Ha láttok valamit leírva ne az jusson az eszetekbe jahj ez milyen hülyeség, hanem azt hogyan lehet megoldani és szerintetek hogyan. Ne dőljetek be azoknak akik tisztesség szóval felvértezve jönnek félrevezető beszéddel (program használó gyakran azzal hivatkozik hogy a tisztességes játékost így vagy úgy hátráltatja). Túl kell látni ezeken ,meg kell látni mi van hátsó szándékként vagy valós elképzelésként a céljaikban.
  Ezekkel, elkerülhető a további nézetkülönbség.(Legyenek szabályok amik mindenkire egyformán vonatkoznak! Részrehajlás nélkül!)
  Minden ezen múlik!
   
  Utoljára szerkesztett: 18.3.19
  Sörnyit, Tiamat, hídember és 2 más kedveli ezt.
 18. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  Én véleményem szerint azért fognak úgy beszélni meg olyan irányba terelni a szót, gondolatokat, mert az a szándéka hogy megnyugodjanak, és vagy ne irányulj ellenük semmilyen téren, ezzel azt szeretné, hogy minél többet hozzon ki a hajóból az ilyen programokkal, rengeteg előnyre tegyen szert.

  Engem nem hátráltat senki, nem ellened beszélek, én azért nyitottam meg ezt a témát, mert már annyira rontja és terheli vele a játékot, hogy nem tudunk elsőre bejelentkezni illetve kapun átugorva kidob a játékból, és még ő szórakozik a gép meg húzza felfelé a hajóját, amit ő csinál az csalás és sem a játéknak, a tulajdonosnak sem jó nekünk sem.

  Ha előnyre szeretne szert tenni, lehet venni uridiumót, amit jóval korábban évekkel ezelőtt is sokan csalásnak véltek, hogy aki erre gyűjtött vagy félrerakott az sokkal hamarabb gyorsabbal fejlődött a többieknél, de persze azt nem gondolja, hogy valaki azért meg is dolgozott.

  Mi igazából az útjukban vagyunk, és már a játékban is sokan tudják ki vagyok és megpróbálnak minél többen ezért elkapni, volt hogy lelőttem több programmal játszót, utána megpróbáltak kelepcébe csalni hogy mennyek vissza mert most itt és itt sok ilyen van, jó visszamentem, számítottam rá hogy nem véletlen hív vissza, csak aki nekem ugrott ő járt pórul.

  Direkt leírtam, hogy aki hozzászól, próbáljon meg pozitívan hozzáállni és biztos sokan ellenzik majd ezt.

  Akik rendesen játszanak egyet fognak érteni velem. Én úgy gondolom jobb ha mindenki rendesen játszik, tudom mindenki fullos hajót akar de az egy lassú folyamat és ha egyből minden megvan nem lesz annyira értékes a játék sem, és nem marad meg benne hogy néhány küldi milyen nehezen jött össze, de nehéz volt de sokáig csináltam.

  Ja, elnézést ezt elfelejtettem korábban leírni, csak akartam. Azért így próbáljuk meg.
  Köszi mindenkinek a hozzászólását!
  Remélem lesz belőle valami, ha tud valaki még hasznosat írja meg.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.3.19
 19. D_E_U_C_A_L_I_O_N

  D_E_U_C_A_L_I_O_N Fórum-zöldfülű

  Szia!
  Szerintem vissza kellene állítani a drónok sebződését illetve megnövelni azt teszem azt 5-10 lelövés és pukkanjanak a drónok a designok és az eszközök amik fel vannak rá szerelve!
  A drónjavító cpu-t kivenném a játékból a javítás úgy történne hogy csak bázison egy külön drónjavító állomás erre a célra a javításhoz meg be keljen írni egy szöveget hogy automatizáló program ne végezhesse!
  Ennek értelme az hogy a botsok meggondolják hogy 0-24 otthagyták a gépet alusszák az igazak álmát közbe szabálytalanul elképesztő előnyre tesznek szert!
  Bár lehet hogy a hangárban is drójavításra szöveges bejegyzést írni a pukkanási feltételek ugyanazok!
  Ilyen helyzetben drasztikus lépések kellenek! Aki tisztességesen játszik annak nem lesz ebből baja!
   
 20. ZsoleszKING19980416

  ZsoleszKING19980416 Utánpótlás-írogató

  Nem lesz baja 5-10lelővés utan pukanának általad a drónók!
  Ember egy bázis védésnél,fölleg ha egész nappos a 100-200pukanás is megvan !! S akkor nincs arra idő rohangalj x1-x8as mappra javítgatní a dronókatt!
  De ezt azért írtad le mert a darkorbitot ugy játszod mint a farmeramat!!!
  Aki pvp+npc zik az nme ír ekkora sűlt hallat!!!
   

Az oldal megosztása