Hajófejlesztési modulok

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 11.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Sziasztok!
  Kutatóink kifejlesztették a legújabb modulokat,amivel űrhajód erősebbé teheted! Jöjj rá a legmegfelelőbb kombinációra a játékstílusodhoz! Az új modulok mostantól élnek és a hajódban máris megtalálhatod a 3 modulnak való helyet!
  További információk a leírásban.
  A holnapi napon 10:30 körül fognak bekerülni a játékba,röviddel ezután a jelenlegi Mimesis Smite/Osiris/Epion és Tartarus Smite/Osiris/Epion dizájnok képességeit modulok formájában fogják helyettesíteni.
  Fontos! Eltarthat egy ideig,amíg a modulok jóváíródnak,szóval ne ijedjetek meg,ha valamelyik dizájn után még nem érkezett meg az adott modul.
  Visszajelzés itt.

  A Darkorbit cspata
   
  Total1871 kedveli ezt.
 2. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Sziasztok!
  A mai frissítés picivel több időt vett igénybe, a játék is elérhetetlen volt eddig. Mostmár megfelelően kell működnie mindennek.
  Köszönjük türelmeteket.
   
  Total1871 kedveli ezt.

Az oldal megosztása