Visszajelzés Hajófejlesztési mudulok

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 11.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ••Ðeath••

••Ðeath•• Fórum nagymestere

Modulos rész engem is idegesit,sok olyan modulom van amihez nincs hajóm,mert nem éri meg eleve.Ami van,legtöbbhöz meg semmit se érnek azok a modulok.Sok idöt,urit,meg egyébb nyersiket buktam ilyenért én is.

2. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Törzsjátékos

Nekem 20-ból 15-ször olyan modult ad, amilyen hajóm nincs is. Ötből három talál, de használhatatlan, vagy semmire sem elég (4 % sebesség, 10 % pajzs, 8 % NPC sebzés, stb.) Kettő jó talán, ami valljuk be, nem egy fényes arány. Ha átalakítom, sokszor csak rosszabb mutatók jönnek ki. Tehát a cél ismert: költs minél többet a játékra, lesz egy valamire való hajód, amit 2 perc alatt kilő a jelölős progis. Jó játékot!

3. ••Ðeath••

••Ðeath•• Fórum nagymestere

Hát az általad leírt modul értékek még elég jok.Nekem 10böl 9 modulnál minusz érték nagyobb,és pont ezért is használhatatlan.