Hajók

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: -Eragon-2(HUN), témanyitás ideje: 9.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Legyenek a desinges hajók is hajók + induktine olaj küldik????

Szavazás lezárva: 23.7.18.
 1. Igen legyenek !

  61.9%
 2. Ne legyenek !

  38.1%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
 1. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok ! olyan kérésem lenne hogy ugye most már 5x annyi hajóból választhatunk mint eddig, mert a desinek is hajók most már !!!
  Szóval ugye vannak az induktine olajos hajók hát piszok nehéz megszerezni őket pláne ha nincs ember !!!! a kűldetés meg aztán az is elég nehéz és jó formán szart sem kapunk, kalendáriumból míg össze jön 1 év alsó hangon vagy 2. nekik is lett desing de minek ????????
  azok is legyenek külön álló hajók !!!!!!!! Dobozbol is nagyon semmi esélye hogy kifogsz egyet.

  legyenek küldetések amiben olajat is kapunk ! legalább 10-50 között !!! és ne olyan hogy semmisits meg pl 4-4 mappon 400 játékost mert azért vannak olyan szerok ahol összesen nincs annyi és azon a mappon meg pláne semmi nincs.


  Kérlek titeket szavazzuk meg hogy legyen rá lehetőség legyenek a desingek is akkor hajók és olajat adó küldik 10-50 között!!!!!!

  Bár az se lenne rossz ha mindenkinek fel lenne ajánlva egyszeri szerver váltás teljes felszereléssel !!!!!!! feltétel nincs vissza menekülés a szerora ha boosterezve vagy elveszlik összes sepi a hajódban 0 lesz !
   
 2. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Ebből a BP mit profitál?
   
 3. -Blackjaguar-

  -Blackjaguar- Járnitanuló

  Én inkább vissza hozatnám a desingváltásos hangárt. Régen csak átlőtted a desinget és kész,most meg mindent pakolgatni kell,sokszor el megy vele 10-20 perc és ha nem tetszik akkor mehet a másikba.megint 10-20 perc. Hát elég gané ez a 21. században.
   
  -Eragon-2(HUN) kedveli ezt.
 4. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  bp mit profitál abból hogy ilyen piszok nehéz össze szedni az olajat ?? mit profitál abból hogy minden szír sz.r desinget beraknak ???? űr háborús játék ez nem foci vb támogató oldal ez !!!! így is mennyien elmentek már?????!!!!! miért is ?? mert unalmas lett!!! sok desiges dolgokkal nm lesz érdekesebb a játék!!!! újdonságoktól mint pl új hajók küldik lények nah azoktól igen !
  és mi a bevétele abból hogy a műhelyből össze lehet rakni a kék piros kulcsokat ingyen !!!!!?????
  játék menet miből áll mostanság? felmész sepi a hajóba van ujdonság??? nincs ? oké akkor menjűnk egy kört és menjunk inkább játszunk mást ha lesz változás vissza jövűnk ! ha BP nek ez kell akkor zárja le a játékot teljesen és válalja a felelőseget h sokan perelni fogják a költekezés miatt.

  miért nem aknak be fantom jahókat ?? ami azt takarja hogy felsöbb mappokon x4 rsb kombó max 70 k sebzés és egyetemben ish emp hazsálata is leyen és a rakétákat is hazsnálja ! x8 on csak x4 35 k sebzés alsobb mapkoon x4 20 k sebzés illetve x3 8k sebzés
  uberen kalozon 120k pvp 100k jutalom 1000 uri 515 becs 15k tp 50k kredo . küldiben is lehetne 50 db lelövéséért 20 induktin olaj
  80 ért 30 olaj 120ért 35 olaj 200ért 100 olaj de csak uber és kaloz térképen

  Én is ezen a véleményen vagyok de vajon a szavazásból lesz valami ?? valaki aki az adminokkal joban van szoljón nekik figyeljenek fel ide !!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.7.18
 5. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Olajat pénzért adják mhh-kor az urival. Az uri már szinte értéktelen, nem véletlen, behoztak mást amit nehéz, nehezebb megszerezni hogy költs rá. Én azért sem szeretném hogy könnyebb legyen, mert elveszik a játékélmény, hogy célod van, dolgozol érte és megszerzed. Akármennyire is naivan hangzik még mindig nagyon sokan játszanak emiatt az élmény miatt.
   
  Leeroy kedveli ezt.
 6. riddick-HUN

  riddick-HUN Aktív író

  nagy nehezen nekem is meglett a cyborg, nem rendeltem hozzá semmit sem
   
 7. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Én pl olyan szeron vagyok ahol magyarok alig vannak a külföldiek meg nem ép csapat játékosok. Az élmény már elveszett rég csak nézzétek meg jobban!! most max sebzés akár 320ezer is lehet !!!! régen mennyi volt ?? max 55 ezer .
   
 8. -Blackjaguar-

  -Blackjaguar- Járnitanuló

  Hát már 2012-ben is be tudtad keverni a 180-200k-t. Én 2009 óta ismerem ezt a játékot.Még játszottam az akkori klienssel is,mikor csak goliath x és piros goli szaladgált. Spaceballon voltak vagy 800-an a 3 megbizótól és ha egyedül lőtted az ellent akkor középpályától végig kergetted külső kapuig aztán vissza középre. xD akkor volt értelme,mert sokkal több időd volt harcolni és nem abból állt mint,most hogy nyomsz egy ctrl-t és pukk abban a pillanatban.
   
 9. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Két megfelelő felszerelésű hajónak simán eltart addig egy harc mint régen. Csak a kicsik-nagyok közt nagyobb a különbség. De elég gyorsan elérhető az a szint, hogy ne legyél 1-2 lövés. És akkor még ha le is lőnek, tudsz kapuba javítani, nem csak a bázisra, ahonnan vissza kell menj gyalog...
   
 10. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Igen azt a klienst én is láttam vagyis videokat

  ebben a játékban lassan atom fegyok lesznek xd 1 puk 1 map game over xd

  Már ideje volna egy adminnak is benézni ide !!!!!!!!!!!!!! valaki jelezhetne felé.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.7.18
 11. -Blackjaguar-

  -Blackjaguar- Járnitanuló


  Ma is tanultam valami újat.De hogy ez miért nincs valahol leírva.
  Eragon. A hangárban a felszereléseknél ahol váltasz 1-es és 2-es konfig között van ott a másik sarkában,abban a kis ablakban van egy gomb. "átviteli rendszer". Eddig észre sem vettem pedig pár éve nyomom már xD. Na hallod, ottan tudod átlőni a desinget vazze.
   
 12. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  helló ! oké de van amit még midig nem értesz !!!túl csicsás a játék pedig eléggé király játék lenne.
   
 13. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Lassan ott tartunk hogy az x4-et is disziteni szinezni fját és a hangzásba is belenyulnak és wutyutyu lesz a hangja xd
   
 14. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  sziasztok nem rég lett meg az aegi hajó amit olajért lehet venni de a bólyát nem tudom sehol se használni miért van ez ??
   

Az oldal megosztása