Halloween

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 25.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. W·i·l·d·c·a·t

  W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

  Köszönöm szépen CM Ikarosz!!!
   
 2. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  végül is, csak ugyan azon az oldalon, ott van a link, a lap tetején. (a terror kapuról )
   
 3. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Most fogom 4. alkalommal befejezni a kaput,eddig nem volt tul nagy lagg,most viszont már van. Van még egy furcsa dolog,amikor a hajo elkezd kicsit javitani, az összes pajzs /esetemben 187k/ hirtelen eltünik.Ez már az even eleje ota igy van,de eddig nem zavart.
   
 4. Kár lesz a 40 Melterért az jó uridium szerzés volt a kapuban. Bár a Boss Kuci hogy fog majd adni ?

  és nyertünk egy plusz dobozt akkor ? UFO és a Boss Kuci ?
   
  LoneWolf kedveli ezt.
 5. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Engem is érdekelne hogy milyen lesz a Kucurbium....élet/pajzs/lövés ereje....stb.......Bár ha a 20 übersibi által keltett lagg megszünik,csak jobb lehet.
   
 6. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Bocs,hogy hozzád címzem a mondandóm,de Te voltál aki azt írod,hogy az elején nem kaptál lőszert,azóta igen. Nos ahogy Te magad is írtad ,jómagam is "kapuszűz" voltam:) Ma délután bementem,lássuk....átmentem 3 térképen,a 4. en lelövettem magam,ugyanis eddig eljutva csak az NPC-k ért járó normál uridiumot adta,mást az égvilágon semmit!!!! Elment sok pár ezer x-2 és sok ezernyi x-3 as lőszer is,mondhatni a semmiért:-( Sehol nem láttam semmiféle dobozt,a hullám elején jött a demon dron vagy mi,azért megkaptam a küldetéssel az 50 extra energiát,és ennyi a "pozitiv" mérlegem. Ha esetleg valamit nem jól csinálok,halljuk....mert ezek szerint Te tudsz valamit,amit mi páran nem,akik nem kapunk semmit:) Vagyis a kérdés konkrétan,a lőszert a hullámok után automatikusan irja jóvá,vagy ugyan úgy látsz dobozokat,mint a kinti térképen?
   
 7. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Nekem a Pet pajzsa tűnt el,de mikor bekapcsoltam a javitást akkor visszajött. Ja meg az uber Mordoroknál volt hogy járkálok körbe,erre egyszer csak felére ugrik a pajzs:)
   
 8. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Az elsö hullámcsoport nem ad löszert,csak az utána következök utolso npc-je/npc-i.Kis piros kocka,a pet felszedi és a dobozdupla is hat rá. X2-vel nem jo bemenni,petpukk és x3...x4 kell /nyugi a doboz vissza adja,nekem több van mint amennyi volt/.Az übersibiken kivül mind leszedi a petpukk /kb 10-15 pukk,npc-töl függöen/,csak a nagy übereket kell löni.Uri csak az npc-kért jár,mást ne is várj :) Amit a Daemon ad dizit,azt is duplázza a dobozdupla.

  http://kepfeltoltes.hu/view/161021/20161021_180122_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Ezeket a diziket adta a mostani event.
   
  Utoljára szerkesztett: 21.10.16
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 9. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Igen, csak a 40db Melter adott 10240 uridiumot, most a 20 db überlin helyette ad kemény 2560 urit.
  Nagyjából csak ezért érte meg eddig az 58. hullámig kivinni, majd 9x kilövetni magam... Kíváncsian várom a Boss Kucurbiummal mennyire lesznek nagylelkűek.
   
 10. Igen én is azért írtam, de ha lesz a kuci egy kappás 5.000 urit adó akkor a közelében van már és arról nem is beszélve, hogy mennyi időt nyerünk az ü sibik eltűnésével. Igaz, hogy a végösszeg ami kinyerhető a kapuból kevesebb lesz a végére de még mindig több minden szól a javára: Ingyen van, 20 óránként viheted, lőszeres, rakétás doboz.
   
 11. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Számold újra, 1 melter 384 u. x40 = 15360 u. egyébként meg, szuvenyír nyihaha nyekukucsku protku. :D
   
 12. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Hmm,az elején lőttem őket X-2 vel,nem gondoltam,hogy petpukk él benn kapuban,valahol korábban azt írták fórumon,hogy nem használható...na legalább ezt is tudom. Utána X-3,4 el lőttem,de a PEt védelmi módban volt-lehet ezzel bactam el.....De jó tudni,hogy hüle vagyok:)
  Ja és szép a "kifestőd" de van közötte értelmes dizi is,ami ad valamit,vagy mind csak karácsonyfadisz?:)
   
 13. ĐΣ√łŁ

  ĐΣ√łŁ Fórum-zöldfülű

  A szellem gyártónak mi az értelme? :D
   
 14. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Szia,a minap kérdeztem én is,és azt a választ kaptam,hogy azzal fél álcába tudod tenni a hajót,olyan lesz,mint azok az NPC-k amik úgy látszanak,mintha álcában lennének....Vagyis semmi lényeges értelme,egy olcsó játék :)
   
  ĐΣ√łŁ kedveli ezt.
 15. DartsEu1

  DartsEu1 Járnitanuló

  Rájöttek hogy hogy a 40 melterrel sok urit lehet szakítani, így kivették, de legalább örüljünk hogy a 3 über devoból vagy sibiből legalább 1 ad lőszeres dobozt
   
  LoneWolf kedveli ezt.
 16. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Nekem egyelőre az összes über devo adott (12) dobozt. Párszor ubr-t, és x4-et kaptam., de volt, hogy csak sima rakéta jött, de szerintem az még mindig jobb egy plazmidnál :)
  Ami a meltereket illeti, odáig még nem jutotta. Mindig csak az über sibi+linekig csinálom. Minden nap x1-gyel meg aegissel kb. 2-2,5 óra alatt készen van. Ez 4 dróndesignt jelent és jó esetben 5 dobozt (igazából csak 4/3). Ha úgy csinálja valaki mint én, akkor naponta kb. 10k uridiumot szedhet, 4/8 dróndesignt és elméletileg dobozokat is.
   
 17. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Pedig a melterek tetszettek.
  Illetve a lordakia-saimon kombi is simán elintézhető volt a pettel.
  Na ennek lőttek.Vonszolhatom fél óráig a kucut és közben jó sok lőszert eszik,amit sepizni már nem nagyon lehet mert ennyit nem termel a labor.Promizva még több idő még több lőszer.
   
  Utoljára szerkesztett: 22.10.16
 18. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  A melterek szerintem mindenkinek tetszettek :)
  Kevés sebzés, kevés pajzs kevés élet és sok uri. Mi kell még? :D Biztos nem über kristalin ;)
  Ez van, ezt kell szeretni...
   
  LoneWolf és ♥Grand♥ kedveli ezt.
 19. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Értelmes dizi nincs köztük,de ha 7 duplanapos zetábol 1 havoc sem jön /elsö zéta kapuk/,akkor már minden kis c...nak örülni kell :)
   
 20. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Valaki elmondaná nekem,milyen boster az aminek narancssárga kockában fehér kereszt a jele a boostereknél és ha jól emlékszem a kódja XGN vagy ilyesmi,véletlenül vettem észre,mikor lábából kaptam boostert,és megnéztem most hogy állnak a boosterek. Semmit nem vettem észre,ez mire hat,vagy mit csinál?
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.