Hamarosan érkező változások a fórumokban

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Bringing, témanyitás ideje: 15.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Bringing

  Bringing Community Team Team Darkorbit

  Kedves Játékosok!

  Mostanra már több hónapunk volt arra, hogy az új fórumot teszteljük és kiderítsük, mely részei működnek jól és hol szorul még fejlesztésre. Szeretnénk megköszönni a segítséget mindenkinek, aki visszajelzést küldött a fórum működéséről. Ezek a visszajelzések nagyon fontosak a számunkra, és nagyon örültünk a sok vélemény-nyilvánításnak, amelyeket Tőletek kaptunk.

  Az elmúlt hetekben és hónapokban külön csapat dolgozott itt a Bigpointnál azon, hogy a fórumot különböző módokon még jobb tegyék – és most készen állunk arra, hogy bemutassuk nektek az új, továbbfejlesztett fórumot. A legszembetűnőbb változásokat a design és a grafika terén fogjátok tapasztalni. Emellett arra is koncentráltunk, hogy a fórum a régi verziónál felhasználóbarátabb és egyszerűbb legyen.

  Az új verzió az új stílus mellett számos új és izgalmas elemet is tartalmaz, például a téma-meghatározást, beépített naptárat az oldalsó sávban, stb. A jövőre nézve további elemeket is tervezünk, amelyeket idővel majd bemutatunk nektek..

  Az új fórum tervezett bevezetésének ideje: 2014. szeptember 22. reggel 9 óra.
  Ennek tervezett hosszúsága: 6-8 óra.


  Örömmel üdvözlünk benneteket az új fórumban, a szavazásokban, hozzászólásokban, a többi játékos segítésében vagy a beszélgetős témákban.

  Üdvözlettel:

  A Bigpoint csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.