Hiba a BOTszűrésben

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 15.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Jó estét Űrpilóták,

  Nagyon sokan jeleztétek számunkra hogy probléma lehetett a legutóbbi botzárolás folyamán. Mivel az ügyet kiemeltként kezeljük és fontos számunkra hogy minden rendben legyen, így még egyszer ellenőrzés alá került a rendszer.

  Rengeteg konferencia beszélgetés és munka után valóban felfedeztünk egy speciális számítógép konfigurációt, ami problémát okozhatott egyes esetekben a játékkliensnél, és a rendszer, úgynevezett "pixelbot"ként érzékeli. Ezen hiba azonnal javításra került, és akik e miatt kerültek zárolásra, azok accountját azonnali hatállyal feloldottuk. Ezen munkálatok este 11-kor fejeződtek be (2013.11.08).

  Azonban azon accountok, amik nem ennek hiba folytán kerültek zárolásra, hanem mert valóban nem megengedett segédprogramot használtak, továbbiakban is zárolva maradtak, és nem kerülnek megnyitásra.

  Nagyon sajnáljuk a bekövetkezett hibát, és minden olyan játékostól akik tévesen lettek zárolva elnézést kérünk és természetesen számíthatnak kompenzációra a felmerült kellemetlenségekért.

  Még egyszer elnézést kérünk az érintett játékosoktól a felmerült problémákért, kellemetlenségekért.

  Üdvözlettel

  A Darkorbit csapata
  _________________
   
 2. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Kedves Űrpilóták!

  Ezúton szeretnék minden olyan becsületes Játékostól elnézést kérni a DarkOrbit csapatának nevében is, aki a fent jelzett hiba miatt ideiglenesen zárolva lettek.

  Emellett tájékoztatunk mindenkit, akinek az accountja nem lett megnyitva, hogy a hiba miatt zárolt accountok már feloldásra kerültek. Tehát az összes további olyan account, amely botprogram használata miatt zárolva lett és nem lett most feloldva, marad véglegesen zárolva, a supportnak ezt a zárolást nincs jogosultsága feloldani.

  Továbbá szeretnénk informálni Benneteket, hogy a botprogramok elleni harc tovább folytatódik, tehát jegyezzétek meg, aki botprogramot használ, előbb-utóbb megkapja az ezért járó büntetését.

  Szép hétvégét kívánok Minden Űrpilótának!
  __________________
  Üdv,
  GreatG
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása