HITAC event - 2013. július 26. - augusztus 11.

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Üdv, Űrpilóták!

  „Riadó! RIADÓ MINDEN EGYSÉGNEK! A megbízó minden alacsonyabb szintű szektora támadás alá került. Egy Hitac 2.0 típusú gigantikus űrlény-anyahajó töri át a védelmi vonalainkat tekintet nélkül a veszteségre. Rengeteg pilótánk esett áldozatul a támadásnak, a nyersanyagkészleteink vészesen fogynak... A védőpajzsok felmondják a szolgálatot, bármit is próbálunk tenni... Fogalmunk sincs, meddig leszünk még képesek kitartani. Hé... Hall még engem valaki?! S.O.S.!!!”

  Pár órája fogadta a vészjelzőrendszerünk ezt az üzenetet. Csak a galaxis legjobb pilótái menthetnek meg minket! Az űrlények csak akkor vonulnak vissza, ha az anyahajó összes csatlósát legyőztétek. Semmisítsétek meg mind és keressétek a „DarkOrbit” szó betűit a rakományukban! Ha minden betűt sikerült összegyűjtenetek, értékes kapszulákra tehettek szert.

  A kapszulákat közvetlenül az uridium oldalon válthatjátok át sorsjegyekre két különböző sorsoláshoz. A nyeremények között értékes játékon belüli tárgyak várnak rátok, például a teljesen felszerelt LF4 lézer és egymillió uridium! A főnyereményeken kívül még egy sor értékes tárgy vár gazdára. Ne maradjatok le a sorsolásról, szerezzetek remek kiegészítőket a számítógépetekhez!

  2013. július 26-tól egészen augusztus 11-ig az események még jobban felpörögnek: a Sector Control, Spaceball, Level Invasion Gate és Infiltration természetesen feltétlenül részei az eventnek.


  Kizárás a nyereményjátékból:
  A Bigpoint és adott esetben az érintett együttműködő partnerek, valamint családtagjaik ki vannak zárva a részvételből. A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek sorsolásból történő kizárására. Szintén kizárásra kerülnek azok a személyek, akik tiltott eszköz, vagy manipuláció alkalmazásával előnyre tesznek szert. Adott esetben a már odaítélt nyereményt is vissza lehet vonni vagy követelni. Ezen kívül szeretnénk tájékoztatni, hogy az Olaszország és Brazília területén játszó felhasználók a sorsolásos tárgynyeremény-akciókban nem vehetnek részt.
  Az Oroszországból játszó játékosok csak importálási engedéllyel kaphatják meg a tárgynyereményt a sorsolás után.
   
  Utoljára szerkesztett: 17.11.13
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.