Visszajelzés Hitac támadás

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 10.8.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Bakatabis

Bakatabis Board Administrator Team Darkorbit

Ezzel csak az a baj, hogy mint korábban írtam, én vagyok a support maga, egyedül jelenleg, és még ha a 4 12-es napom után is vagyok, azért 5-6 nap után ránézek az ügyekre (ne felejtsük el, hogy az admin is egy dolgozó ember családdal és ő sem tehet arról, hogy a létszámot lent tartják "költséghatékonyságból" (?) (nem igazán értem miért amúgy de na.) Esetleg mikor továbbítva van az ügy a paymentnek, na az eltarthat tovább sok dolog miatt, az meg supporton kívül esik. A kezdő üzenet mindenkinek adott supporton amúgy, attól függően, hogy milyen problémával kerestek fel, azért azt senki se gondolja, hogy a több száz jegyet az ügyintéző végig gépeli. Csak elnézést tudunk kérni a játék nevében a fizetési problémák....kellemetlenségei miatt. Na mindegy, nem akarok én senkit sem meggyőzni semmiről. Aztán most már tényleg maradjunk a topic témájánál :D Van erre megfelelő topic ha jól emlékszem

Egy szó mint száz: ne feledjétek, a vonatok az admint is lelövik, mint titeket.... ugyanaz a játék, ugyanaz a cél.