Hivatalos DarkOrbit Discord szerver

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 26.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Üdv, űrpilóták!

  Megnyílt a DarkOrbit saját hivatalos Discord szervere. Csatlakozzatok ti is a beszélgetéshez!

  Mi az a Discord?

  Néhányan már bizonyára hallottatok róla. A Discord egy hangos és szöveges csevegőszoftver számítógépre és okostelefonra. Használata teljesen ingyenes.

  Mi köze a DarkOrbitnak a Discordhoz?

  Nagyon is sok. Discord szerverünkön sok különböző DarkOrbit szerveren játszó játékossal találkozhattok, cseveghettek, barátkozhattok, cserélhettek tapasztalatot.

  Ezenkívül szeretnénk közvetlenül is hallani a véleményeteket. Nem vagytok elégedettek egy új funkcióval vagy a játékegyensúllyal? Vagy csak egy új ötletet akartok velünk megosztani? Mi is ott leszünk a szerveren: a community managerek, a fejlesztők és a moderátorok.

  Ha esetleg elromlik valami, szeretnénk, ha minél előbb megtudnátok. A Discord segítségével villámgyorsan kiküldhetjük a közleményeket mindenkinek, aki fenn van a szerveren. Gyorsabban, mint bármilyen más csatornán. A közösségi médiában és a fórumokon továbbra is megjelennek majd a már jól ismert közlemények, de a Discord lesz az a hely, ahol először értesülhettek a legfrissebb hírekről.

  Van még valami fontos tudnivaló?

  Először is: a Discord nem Bigpoint termék, így nem vállalunk felelősséget a használata során esetleg felmerülő problémákért. Ha bármi gondotok támad a szoftverrel, a Discord ügyféltámogatásához kell fordulnotok.

  Másodszor: elvárjuk, hogy a szerveren való csevegés során betartsatok néhány fontos szabályt. Ezeket a szabályokat a #server_rules csevegőcsatornán találjátok meg. A szabályok megszegését nem fogjuk tétlenül nézni.

  Tilos a mocskolódás, sértő beszéd, zaklatás, fenyegetőzés.
  A szerver nem a support csevegőfelülete: a fejlesztőkhöz, moderátorokhoz és community managerekhez ne forduljatok olyan problémákkal, amelyek a support hatáskörébe tartoznak, mert ők nem tudnak ezekben segíteni.

  Válasszátok ki a megfelelő nyelvű csevegőszobát: a #general_en kizárólag angol, a #general_de kizárólag német nyelvű, és így tovább.

  TIPP: Ha több hangcsatornára van szükségetek, forduljatok egy moderátorunkhoz (a sötétkék színről lehet őket felismerni), ő segíthet új csevegőszobát nyitni.

  Végül: a részvétel teljesen önkéntes. Ha nem akartok csatlakozni, nem kötelező, és távozni is bármikor szabadon lehet. De azért bízunk benne, hogy a közösség legnagyobb részét viszontlátjuk majd a szerveren.

  Köszönjük, hogy elolvastátok, és találkozunk a Discordon!

  A Darkorbit csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 10.6.16
  Lásszló és MIKROBI kedveli ezt.
 2. Trench

  Trench Junior szaki


  Űrpilóták, figyelem!

  Szálljatok harcba a Karanténzónában rekedt lények ellen együtt!
  A DarkOrbit hivatalos Discord szerverén mostantól egy toborzó csatorna is vár titeket.
  Kössetek gyümölcsöző szövetségeket, az értékes nyersanyagok csak rátok várnak!

  Csapatban az erő, csatlakozz most!​
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása