Közlemény HTTPS átállás

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 23.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Darkorbit

  Kedves Játékosok!

  IT-részlegünk az elmúlt hetekben keményen dolgozott azon, hogy a játékainkat átállítsa http-ről a titkosított https szabványra. Az ezzel kapcsolatos munka nagy részével már végeztünk, de néhány kisebb feladaton még dolgoznunk kell, hogy a váltás teljes legyen.

  Ha még mindig gondod van a bejelentkezéssel, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal (http://www.bigpoint.com/support/), hogy kiderítsék, mi a baj.

  Figyelem: a fórumok továbbra is http-n működnek! A https-re való váltás súlyos problémákat okozna a fórumozók és a moderátorcsapatok számára, és erősen behatárolná a fórumok használhatóságát. Ezért a fórumok esetében marad a http. Aggodalomra semmi ok: ez nem befolyásolja a felhasználói adatok biztonságát, hiszen a fórumra nincs közvetlen bejelentkezés, így nem kerül sor érzékeny adatok nem biztonságos környezetbe való átvitelére.

  A Bigpoint Customer Service csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása