Közlemény Húsvéti Fórumevent 2018

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Vyrelord, témanyitás ideje: 13.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Vyrelord

  Vyrelord Utánpótlás-írogató

  uskrs_slider.jpg

  Kedves Játékosok!


  Mint ahogy azt megszokhattátok, az ünnep alkalmából egy kis játékra invitálnánk Titeket és természetesen a jutalom sem marad el. Minden a kreativitásotokon múlik, ha ez meg van, utána azért egy kis szerencsén is :) Nos, lássuk akkor.:

  Játék leírása:

  A feladat az, hogy húsvéti locsolóverset készítsetek, mindezt persze úgy, hogy köze legyen a játékhoz is, amolyan DarkOrbit-osan :)
  Az elkészült műveket nem a szokásos módon fogjuk kezelni, hanem egy dokumentum kitöltésével nevezhettek, amit ITT találtok.
  Megadjátok a kért adatokat és az elkészült versikét!
  Ennek lényege, hogy névtelenek maradtok az eredményhirdetésig!
  Következő lépésben pedig, ha lejárt a beküldési határidő (lentebb olvashatjátok majd), akkor mi magunk osszuk meg a verseket egy erre a célra létrehozott topikban, továbbra is névtelenül, sorszámozva. Ott lesz igazán érdekes, ugyanis Nektek kell szavaznotok az elkészült művekre, az adott vers sorszámával megjelölve egy másik külön erre létrehozott dokumentum kitöltésével, amit pedig ITT találtok. A szavazásra is kaptok némi időt (lentebb szintén olvashatjátok). Amint ez lejárt, a 10 legtöbb szavazatot kapott vers részt vesz egy ajándék sorsoláson, amit élőben közvetítünk felétek online stream keretein belül, de itt már a művészek nevei is látszódni fognak!

  Online stream elérhetősége:


  https://gaming.youtube.com/c/DsoHungaryModTeam/live


  Kicsit bonyolultnak "hangzik" biztosan első ránézésre, azonban az előzőekből tanulva muszáj bizonyos "biztonsági" intézkedéseket eszközölnünk, hogy véletlen se lehessen úgymond kijátszani ezt a játékot. Mindez természetesen a Ti érdeketeket szolgálja.

  Időpontok:

  Játék időtartama: 2018.03.20. 12:00----2018.03.30. 23:59

  Sorsolás: 2018.03.31. 16:00


  Nevezés határideje: 2018.03.25. 23:59
  Szavazás határideje: 2018.03.30. 23:59


  A játék jutalmai:


  1. helyezett
  6 hónap prémium
  Kedvezmény XL
  Doboz duplázó XL

  2. helyezett

  3 hónap prémium
  5 hét kedvezmény
  5 hét doboz duplázó

  3. helyezett

  1 hónap prémium
  3 hét kedvezmény
  3 hét doboz duplázó

  4. - 10. helyezett
  1 hét kedvezmény
  1 hét duplázó

  Játékszabályzat:
  • A nevezésednek tartalmaznia kell a karaktered nevét, az UserID számodat, a szerveredet és karaktered szintjét.(enélkül nem is küldheted el a nevezést).
  • A nevezésednek tartalmaznia kell egy választ minden kérdésre, üresen nem hagyható egyik sem (enélkül nem is küldheted el a nevezést).
  • A nyeremény a jelzett karakterre fog érkezni, ezen utólagosan nem lehet változtatni.
  • A nevezéssel beleegyezel, hogy ha nyersz, akkor az kikerül publikusan a fórumra.
  • Tilos a fórumon, vagy bármilyen publikus felületen megosztani a verseket.
  • A leadott nevezést kizárólag a megadott időn belül fogadjuk el.
  • A nevezéssel elfogadod a sorsolás eredményét reklamáció nélkül.
  • A Bigpoint GmBH moderátorai a játékban NEM vehetnek részt.
  • Ha egy már nyertes accountot még egyszer kisorsolunk, akkor a második nyereményt már nem fogja megkapni. Helyette új nyertest fogunk választani. Tehát egy fiók csak egy nyereményt kaphat egy eseményen belül; egész konkrétan az elsőt, amit nyert. A nyeremények cseréjére ez esetben nincs lehetőség, tehát a felhasználó nem kérheti, hogy a második nyereményét tarthassa meg, és az elsőt sorsoljuk ki még egyszer.
  • A jutalmak cseréjére nincs lehetőség akkor sem, ha valakinek az adott tárgy az adott karakteren már megvan. Mindenki a számára kijelölt nyereményt fogja megkapni, a nevezéskor megadott karakterre. A nevezéssel elfogadod, hogy olyan jutalmat is nyerhetsz, ami számodra kevésbé hasznos vagy értékes.
  • A szavazásokat ellenőrizni fogjuk, amennyiben bizonyítást nyer, hogy "kamu" fiókokkal, regisztrációkkal szavaztok saját művetekre, az azonnali kitiltással jár a játékból.
  • A szavazásokat csak azon játékosoktól fogadjuk el, akik fiókjai legkésőbb 2018.03.15.-én regisztráltak.
  A szabályok bárminemű megsértése azonnali kizárást vonhat maga után erről és akár az ezt követő versenyekről is.

  Jó szórakozást kíván a DO Magyar csapata és kellemes húsvéti ünnepeket!

   
  Utoljára szerkesztett: 14.3.18
  Patty003, Risus és Bringing kedveli ezt.
 2. Vyrelord

  Vyrelord Utánpótlás-írogató

  Kedves Űrpilóták, húsvéti eventünk hamarosan kezdődik, sok sikert, várjuk szeretettel műveiteket :)

  Üdv:

  Magyar DarkOrbit Csapat
   
 3. Vyrelord

  Vyrelord Utánpótlás-írogató

  Kedves Játékosok!

  Íme az általatok beküldött versek listája, melyekből szavazzatok a szerintetek legjobbra.
  Szavazni a fentebb található űrlap segítségével, a vers előtti sorszámmal lehetséges!


  1.
  1-6on jártam amikor lowos cubikont láttam leakartam molyozni szabad a locsolni?
  2.
  Secret mapon jártam, Bónusz dobozt láttam. De a P.E.T.-em leesett, Javítani se lehet.. Mert nincs már több prémium, A kézzel szedés a maximum.. Pénzem sincsem prémit venni, Így szeretném megkérdezni, Szabad-e locsolni?
  3.
  Zöld bázison jártam Warost játékost láttam Elakart futni Megtanult javulni Szabad-e locsolni?
  4.
  Jó reggelt azoknak, akik itt Játszanak Verset mondanék, ha meghallgatnának. A hajóm feltámadott, nagy örvendezéssel Áldják hát az Playerek hangos énekléssel. Áldom én is ezért, mert ma húsvét napja Virradt mireánk, áldott szent órája Most jöttem ??? map kicses mezejéből Az illatozó X4 kertjéből A warost lőtük, mindent x4-el Vissza is javultak, jaj de gyorsan tüstént De úgy akarta, a klánunk vezére Hogy az ő szent hajóját senki le ne lője Azt kívánom, még sokáig lőjék Sepit, boostert, lőszert már ne vegyék Mind mappon, mind Gateban boldog legyen végre. Szabad-e vadászni?
  5.
  Húsvét hétfőn korán kelek, Sonkát, tojást eszegetek. Aztán gyorsan fölpattanok, Késő estig dárkorbitozak. Vár reám egy szelid bárány, Ő lesz majd a kedves mátkám ! Örömmel és büszkén keltem fel ma reggel, Hogy meglocsoljalak téged sok-sok szeretettel. Sok galaxist bejártam, sok világot láttam, De ilyet, mint te vagy, sehol sem találtam !!!
  6.
  Dárkorbiton játszok sok ellenfélt látok le akarnak lőni szabad e öntözni?
  7.
  Spaceballon jártam, sok hajót láttam leakartak lőni.. Szabad e locsolni ?
  8.
  Über mappon jártam streunerre vadásztam de csak lordakiumot találtam el akart menekülni de sikerült lelőni, gyorsan hát a vizét kancsóba tettem, s ezzel locsollak most meg.
  9.
  Kedves pilotak utra fel!Itt a husvet ne szalasszatok el ,nincs is masra szukseged legyen jo sok x4ed .Latom en ezt elore mindenki ugrik 4-4re .Bazisnal van mindenki de nem am vedeni ,verset akarnak mondani s jol mindenkit meglocsolni .Mert husvetkor ez a szokas ,hogy mi a locsolkodas .De hirtelen a locsolkodasnak vege mert megjelent a husvet reme.A fertozott husveti nyuszika es ezeket mondta :pilotak kik itt vagytok ebben az evben tojast nem kaptok !Erre a pilotak hajoba lekuldtek a nyuszit padlora .A versemnek itt lenne a vege sok tojast az ur legenysegre :)
  10.
  A Dark Orbitban Nagypénteken Tojást láttam ,mondom event ,Fel akartam venni ,De lelőttek :( ennyi. Szabad-e locsolni ?
  11.
  Messze földön jártam szép univerzumot láttam ,aranytündér kapujábol uridiumot láttam. Korán keltem, hosszú utat járt ??? Mapra se rossz világott láttama legszebb virág itt áll most előttem LCB-10 kaptam én ne hervadozz, meglocsollak.Elfogadod tőlem a sok kegyetlenséget?
  12.
  Megyek hozzád Tartarus-sal Full lf4-el,zeus drónnal Űrlaborban már nincsen Seprom A sok írásban is már kiállt a karom De van nekem kis locsolóm Töltény sincs benne Ha én egy FULL-ost meglőnék Nagy bukás lenne 4-5-ön jártam Nagy harcot láttam... ASTRA vagyok kigyúrt és laza Locsoljak vagy húzzak haza?
  13.
  (cím: Húsvéti tojások) Húsvét napján korán keltem, 4-x mappon tojást szedegettem. A nyugalom sokáig nem tartott, pár perc után egy cyborg zaklatott. Szerencsémre Tartarussal voltam, így egy-kettőre kereketet oldottam. Itt álok e szép hölgy előtt éppen, Kezemben az összeszedt tojások épen, Tartalmuk sajnos nem jelentékeny. S szebb tojások reményében, Locsolnám szépségét, kérem szépen.
   
 4. Vyrelord

  Vyrelord Utánpótlás-írogató

  Kedves Játékosok!

  Az eredményhirdetés/sorsolás hozzávetőlegesen fél órát késik. Kezdés 16:30.

  Megértésetek köszönjük!
   
  Zuzzó és -StAn-DUp- kedveli ezt.