Visszajelzés Időtlen átjáró

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 7.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. xXDarkAegXx

  xXDarkAegXx Fórum-zöldfülű

  ilyen eventeket kellene hogy csináljanak több mint 6 millió urit szedtem össze lőszerről meg ne is beszéljünk... csak megpróbálhatnának időd forditani a szerverlagokra meg a hibákra... azt vettem észre h nem igazán törődtek vele , mert mikor volt a tesztelés ugyanezek a hibák voltak...
   
  Leeroy kedveli ezt.
 2. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó


  Csak azért azt tegyük hozzá hogy Teszt szerveren elfogadható az esetleges hibák, mivel, eleve teszt szerverről beszélgetünk, a másik meg hogy egy teszt szerveren az összes szerveren lévő játékos aktív tagja fent van egyszerre, azért is "gyengébb" szerver.
   
 3. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Sziasztok.
  Visszajelzést várnak az event általános megítéléséről, ha pár sorban leírjátok, mi tetszett benne, mi volt probléma és hogyan lehetne szerintetek fejleszteni rajta, megköszönöm. :)
  Természetesen az eddigi hozzászólásokat is figyelembe veszem.
   
 4. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Szia!
  Nekem előbb egy kérdésem lenne hozzád utána írok egy visszajelzést is, azaz véleményt az eventtel kapcsolatban.
  Tehát a kérdésem az lenne hogy az MI ellenes lézerek miért lettek most lőszerre beválthatóak?
  Ha lesz még MI ellenes event akkor ugyebár használhatóak lesznek az adott lézertípusok.
  Meg azt is érdekesnek találom kissé hogy beváltható lett az MI ellenes lézer, és EMAA-20-as lézerre is beváltható, ami ugyebár event NPC-re használható fel leghasznosabban.
  Tehát a kérdésem ennyi lenne hogy ha nem váltsuk be a lézert, a későbbiekben használható lesz-e?

  A megítélésem pedig a következő:

  A Jó dolog benne az volt hogy egy olyan kapuról beszélgetünk ami teljesen ingyenes volt bárki számára, egy Kulcs kellett a belépőhöz, ami annyit takart hogy kb 10 perc alatt 5 kulcsot tudott szerezni, ez jó volt, hiszen nem kellett azon idegeskedni hogy nem tudok ingyenes kapuval játszani mert nem tudok kulcsot szerezni hozzá. Urit, TP-t, Becs-et, Kreditet nagyon szépen adott a kapu. Jó ötlet volt hogy 40-42 hullám után jött a "Fő" Cyborg ami mondhatni bónusz jutalmat adott, igaz én csak 250 hullámig jutottam, de ott a "Fő" Cyborg valami 60k urit adott, ami ha megnézzük majd 60 Cubit takar, tehát egy fél napi urit vagy ha sokan vannak fent akár egész nap nem tudsz lelőni annyit, a kapuban ez Pár percet vett igénybe, és a kapuban nem kellett idegeskedni az ellenek miatt.
  Viszont így több mint 10 napi kapuzás után kissé unalmas volt a monoton ugyanazok az npc-k, igaz erősödő hullámokban jöttek de akkor is, viszont kiszámítható volt mi jön, így feltudott rá készülni az ember.
  A rossz dolog a folytonos kifagyás, a lagg, a szerver megszakadás stb, de ez általános hiba lett, főleg event alatt.
  A Boosterek véletlenszerű dobása, mármint igaz tudni lehetett mikor ad, csak azt nem mit.
  ezzel nincs is gond, csak annyi hogy volt hogy olyan dolgokat adott folyton hogy semmi előnye nem volt szinte, máskor viszont csak a jó dolgokat. Gondolok itt jó dologra a lézersebzésre, Életre pajzsra, rossz dologra az 5% újratöltési időre, a 3% + rakétasebzésre, vagy éppen a 3+-os Találati esélyre, számomra ezzek olyan dolgok voltak, amit mondhatni észre sem lehetett venni.
  A lézersebzésnek láttam értelmét igazán, amikor jól adta több mint 200%-on voltam, és seperc alatt felmentem 200 feletti hullámra, amikor meg volt egy olyan hogy szinte csak felesleges dolgokat dobott be, 150-160 hullámnál pukk volt. Az én véleményem ezzel kapcsolatban hogy én nem tenném véletlenszerűre a booster dobást, fixen kapna adott hullám végén mindenki, így az esély is mindenkinek ugyan annyi lenne.
  erről ennyi a véleményem.
  Ami még nagyon nem tetszett, a 2 élet. Egy olyan eventen ahol tudni lehet a lagg hibákról ott nem elég a 2 élet. 160. hullám utáni Reflektor Mimesis-nél egy 2 másodperces lagg és vége egy életnek, nem egyszer estem ki így a kapuból, és tudom hogy sokak jártak így.
  Az én véleményem erről annyi lenne hogy szerintem vagy lenne benne 5 élet, vagy ha a tisztelt vezetőség ragaszkodik a 2 életes kapuhoz, betehetnék a szerelőműhelybe az extra élet vásárlását, akár Uridiumért, akár Bájtmaradványért.
  Nos ennyi a véleményem a kapuról, bocsánat ha kicsit sokat írtam, néha nem tudok leállni :D

  szép napot!
   
  hugico és pecas[HUN] kedveli ezt.
 5. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Junior szaki

  Sziasztok! Lehet butát kérdezek, de hogy van ez az új lézer szétszerelése, lőszerre beváltása? Hol keressem? Köszönöm a választ!
   
 6. »•Иıɢħтmαʀє•«

  »•Иıɢħтmαʀє•« Fórum-zöldfülű

  az összeszrelöbe tudod ott irja hogy mi kell hozzá
   
 7. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Itt egy kép róla, Amúgy Szerelőműhely, azon belül Lőszerek.

  [​IMG]
   
  Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
 8. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia.
  Több mint valószínű,hogy későbbi eventekben is hasznos lesz,elégé érdekesen oldották meg,de ez egyfajta bárjtmaradvány konvertáló,mivel az el fog tűnni. Lényegében ha van felesleges maradványod,abból csinálsz lézereket,ha megvan a számodra elegendő,a maradékot lősszerre váltod.
  köszi az értékelést ;)
   
  Szabyka88 kedveli ezt.
 9. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Igazad van, tényleg lehet konvertálónak mondhatni, tegnap ez nem jutott eszembe volt még valamennyi bájtmaradványom ami odalett, vehettem volna lézert érte, most meg beváltottam volna :) na majd legközelebb így csinálom :)
  És nagyon szívesen :)
   
 10. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Uri,TP,Becs.....jelen helyzetben teljesen értéktelen dolgok. "Egyik kezemet figyeled miközben a másikkal ügyeskedek" módszernek tartom ezeket az eventeket. Attól hogy a játékosok el vannak ájulva az úgymond ingyen uri,lőszer,stb.-től , még mindig fennáll a probléma. Mikor lesz végre a játék tényleg játék???!!! Momentán eszem ágában sem volt komolyabb időt szánni az eventre , ha lenne játékértéke akkor talán,de ez csak farmolás....
   
 11. last-star-fighter

  last-star-fighter Fórum-zöldfülű

  Üdv! Szerintem maga az event elgondolás nem volt rossz hogy végtelenségig tart a hullám, és ingyenesen vihető volt kulcsok fejében. De akárhonnan közelítjük meg a dolgokat mi a végeredmény? Az erősek Meggazdagodtak, a kicsit meg nem sokra vitték ezáltal olyan minimális volt a kapott nyereményük mintha simán játszottak volna. Én személy szerint 357.dik /73.dik hely/ hullámig vittem, utolsó nap szerettem volna megtolni de olyan orbitális lagg volt, hogy szerintem ez hátér beavatkozás gyanús volt, aki a Top-rangokba van ne lehessen előzni. Véleményem szerint kellet volna egy kapu 16-os szint alattiaknak, és felettieknek 2db rangsor táblázattal hogy a kicsik is erősödő de hozzájuk mért erősségű hullámok legyenek. Boosterekről szólva szerintem is ez a randomitás nem épp célra vezető mert így nincs meg mindenkinek az egyenrangú esélye (perce az erejéhez mérten). Én is feleslegesnek tartom a rakéta illetve találati esélyeket adó boostert mert tapasztalatból az újra töltési idő, sebzés, Életerőpont booster az aminek hasznát lehet venni. Ezért csak ezeket kéne be rakni és a 3 közül választhat az ember melyiket szeretné. Az event küldetések nyereményei sincs egyensúban mert valamit akkor szerezhetsz meg ha meg veszed vagy 200k uri, és olyan minimásik a nyeremények mennyisége hogy azért megcsinálni se érdemes.
  Npc-kről pár dolog
  Eleinte izgalmas volt de kiszámítható a 42-ő hullám, viszont a 200-adik hullám körül már a cyborg illetve az MI npckre kellet az EMAA-20 amit az egyik tipusú npc ből lehetett ki lőni persze random adta vagy (cbo-100, Uber-100, Ucb-100, EMAA-20) lőszer/rakéta tipusokat adta, mivel nem kaptál kapu közbe bájitalt csak szerencse kérdése volt hogy kapsz lőszert, véleményem szerint az adott npc-től csak EMAA-20 lőszert kapni és a fent említett lőszerek illetve rakétákat adási esélyét másik npc-re át tenni amelyik éppenséggel nem adott bónusz nyereményt.
  Továbbá hozzá fűzném hogy az event laggokat jóval lehetne csökkenteni, hogy még event van, addig a régieket (spaceball, teamdech stb.) nem kéne futtatni legalábbis szerintem.
   
  destinykris, hugico és Leeroy kedveli ezt.
 12. hugico

  hugico Utánpótlás-írogató


  Egyet értek azzal, hogy két részre kellett volna szedni a játékot, mivel így a gyengébbek nem nagyon jutottak semmire. Az über super ász hajók viszont szépen arattak!
   
 13. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Ezzel annyi a gond hogy volt már olyan kapu ahol volt kicsiknek és nagyoknak, szinthez kötött kapu. a kicsiknek szánt kapu tényleg jóval könnyebb volt, így a nyeremény is annyi volt hogy nem érte meg végigvinni.
  Szerintem ezzel a kapuval nem volt gond ilyen szinten, hiszen ha pukk volt azonnal kezdhetted újra.
  Nekem sincs nagy hajóm mert tényleg nem nagy, a mimezis lázadásból megvoltak az MI lézereim, lőttem az npc-ket a kapuban, vettem dupla boostereket (Kár, Pajzs, Élet, Tp, Becs) Techeket, és ismétlem magam, kishajóval is szépen mentem előre. Ha a sok lagg nem lett volna talán még tovább mentem volna, de így sem panaszkodom.
  Ahogy téged idézzelek Az Über szuper Ász hajók persze mégjobban jártak, de egyértelműen mindenben így van ez, ezt el kell fogadni.
   
 14. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Junior szaki

  Köszönöm szépen!
   
  Szabyka88 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása