Időtlen Black Light - GYIK

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 5.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Általános információk

  Győzd le az Időtlen Black Light kiegészítőben a Black Light fajt, kiknek célja egy portál megnyitása, amivel kiterjesztenék a befolyásukat. Készen állsz a kihívásra, hogy megküzdj velük?

  Gyűjtsd az időtlen töredékeket: Belőlük készíthető el az időtlen CPU, amellyel kinyitható az Időtlen Black Light galaktikus átjáró az X-BL térképeken.

  Az Időtlen Black Light galaktikus átjárót állandó lehetőségként fogjuk bevezetni a játékba! Készíts egy időtlen CPU-t a szerelőműhelyben az időtlen töredékekből, hogy kinyithasd vele az Időtlen Black Light átjárót (hasonlóan, mint azt a Karanténzónában már megtapasztalhattad, csak annak megnyitásához immunizáló CPU szükséges).

  Az időtlen töredékek a különleges küldetések teljesítésével, illetve az INVOKE XVI és a Mindfire Behemoth NPC-k legyőzésével gyűjthetők. Ezenkívül korlátozott ideig befizetés ellenében is megvásárolhatók.

  Az Időtlen Black Light galaktikus átjáróban meg kell próbálnod túlélni az egyre erősebbé és erősebbé váló ellenséges hullámokat, amennyit csak lehetséges. Ezután adott mennyiségű Black Light töredéket kapsz és esélyed lesz indoktrin-gyorsítók megszerzésére, attól függően, hogy hány ellenséges hullámot semmisítettél meg az átjáróban. A Black Light töredékeket felhasználva vadonatúj instabil modulokat készíthetsz a szerelőműhelyben!

  Ezek az instabil modulok véletlenszerűen létrejövő hajófejlesztési modulok, amelyek különböző erősítéseket (és esetleges gyengítéseket) biztosítanak véletlenszerűen meghatározott hajóknak.

  Továbbá indoktrin-gyorsítók is gyűjthetők az Időtlen Black Light galaktikus átjáróban. A felhasználásukkal bizonyos felszerelések (egyes lézerek, rakétavetők és pajzsok) magasabb szintre fejleszthetők a szerelőműhelyben (17-20. szintre).

  Az Időtlen Black Light galaktikus átjáró egy különleges event során válik elérhetővé a játékban: Black Light rangsorral, egy űrhajót erősítő eventtel, csatabérlettel és számos újféle tárggyal várunk téged november hónapban!

  Az Időtlen Black Light galaktikus átjáró

  Az Időtlen Black Light galaktikus átjáró megnyitásához egy időtlen CPU szükséges, amelyet fel kell használni valamely X-BL térképen. Miután beléptél az Időtlen Black Light galaktikus átjáróba, egy életed van, hogy szembeszállj az ellenséges hullámok végtelen hadával, amelyek egyre erősebbé és erősebbé válnak. Ha meghalsz, az űrhajód visszakerül a saját bázisra.

  Természetesen bármikor kiléphetsz a galaktikus átjáróból, és legközelebb ugyanonnan folytathatod a harcot. Az átjárón belül bizonyos hullámok teljesítésével boosterpontokat szerezhetsz. Ezek a pontok különböző boosterek között oszthatók el, amelyek segítenek végigküzdeni magad az egyre nehezebbé váló hullámokon.

  Az átjáróban addig harcolhatsz, amíg el nem veszíted az összes életedet vagy önszántadból el nem hagyod az átjárót. Amikor teljesíted az átjárót (vagyis elvesztetted az életedet), akkor jutalmat kapsz az időtlen átjáróban elért eredményedért.

  Hullámok:

  1.Kör
  1. hullám:25 Mordon
  2. hullám:10 Boss Mordon
  3. hullám:15 Boss Saimon
  4. hullám:15 Sibelonit
  5. hullám:4 Sibelon
  6. hullám:1 Boss Sibelon
  7. hullám:1 über Sibelon
  8. hullám:5 Über Sibelonit
  9. hullám:3 Über Kristallin
  10. hullám:2 Impulse II

  2.Kör
  1-2.hullám:15 Interceptor
  3. hullám:5 Barracuda
  4. hullám:3 Annihillátor
  5. hullám:1 Impulse II
  6. hullám:1 Über Saboteur
  7. hullám:3 Melter
  8-9.hullám:15 Infernal
  10. hullám:3 Attend IX

  3.Kör
  1. hullám:2 Boss Kristallon
  2. hullám:6 Boss Kristallin
  3. hullám:1 Über Kristallon
  4. hullám:3 Über Kristallin
  5. hullám:3 Impulse II
  6. hullám:15 Über Lordakia
  7. hullám:1 Über Lordakium
  8. hullám:3 Kucurbium
  9. hullám:3 Convict
  10. hullám:5 Attend IX

  4.Kör
  1. hullám:25 Protegit
  2. hullám:15 Über Protegit
  3. hullám:30 Icy
  4. hullám:1 Ice Meteorid
  5. hullám:5 Attend IX
  6. hullám:9 Saturn Bastion Goliath
  7. hullám:1 Ice Meteorid
  8. hullám:30 Icy
  9. hullám:4 Impulse II
  10. hullám:6 Attend IX

  5.Kör
  1. hullám:1 Über Annihillátor
  2. hullám:2 Impulse II
  3. hullám:1 Attend IX
  4. hullám:6 Über Kristallin
  5. hullám:4 Impulse II
  6. hullám:1 Attend IX
  7. hullám:2 Über Kristallon
  8. hullám:5 Impulse II
  9. hullám:2 Attend IX
  10. hullám:4 Attend IX

  Záróként: 1 Stokelight Barrage

  Ez az 5 kör ismétlődik egymás után.

  Köszönet -¤MAJANI¤- -nak érte.

  Az Időtlen átjáróból szerezhető Uridium mennyisége maximalizálva van! Amint eléred a limitet,nem kapsz több Uridiumot! Ez a 100. hullámban fog bekövetkezni.

  Fontos: Csak az aktuális hullámhoz tartozó jutalmat kapod meg, amikor meghalsz (nem pedig a halálod előtt teljesített hullámok jutalmait összesítve).


  HullámJutalom
  1–1010 Black Light töredék
  11–2550 Black Light töredék
  26–50150 Black Light töredék
  Plusz esély indoktrin-gyorsító megszerzésére
  51–60500 Black Light töredék
  Plusz esély indoktrin-gyorsító megszerzésére
  61–100750 Black Light töredék
  Plusz esély indoktrin-gyorsító megszerzésére
  101–1521500 Black Light töredék
  Plusz esély indoktrin-gyorsító megszerzésére
  153–2033000 Black Light töredék
  Plusz esély indoktrin-gyorsító megszerzésére
  204–2545000 Black Light töredék
  Plusz esély indoktrin-gyorsító megszerzésére
  2559000 Black Light töredék
  Plusz esély indoktrin-gyorsító megszerzésére
  Az Időtlen Black Light galaktikus átjáróban egy új boss NPC-vel is találkozhatsz, amelynek neve Strokelight Barrage. Ez a következő új NPC-ket hozhatja létre: Abide I, Steadfast III és Barrage Seeker Rocket.

  Küzdj meg a Strokelight Barrage boss NPC-vel, amely további NPC-ket hoz létre a térképen! Amint a Strokelight Barrage életereje egy bizonyos szint alá kerül, agresszívvá válik és mozgásba lendül. Azt se feledd, hogy a létrehozott NPC-k is veszélyt jelentenek rád... úgyhogy, nagyon oda kell figyelned!

  Ha sikerül legyőznöd a Strokelight Barrage bosst, akkor jutalomcsomagot kapsz, számtalan hasznos felszereléssel!

  Az átjáró teljesítési jutalma attól függ, hogy hány ellenséges hullámmal sikerült leszámolnod, mielőtt elvesztetted az életedet az átjáróban.

  FONTOS: Az Időtlen Black Light galaktikus átjáró jutalmaira nincsenek hatással a galaktikus átjárók dupla jutalmú napjai.
  Boosterek


  Gyűjts boosterpontokat, amelyek elköltésével boostereket aktiválhatsz az Időtlen Black Light átjáróban. Minél több hullámot teljesítesz, annál több boosterpontot kapsz, és a belőlük vásárolható boosterek segítenek majd elbánni az erősebb idegenekkel is.

  Az átjáróban bizonyos hullámokat teljesítve elérsz egy galaktikus átjáróhoz és boosterpontot kapsz. A felhasználásukkal boostereket vásárolhatsz, amelyek az aktuális Időtlen Black Light átjáró menet végéig maradnak aktívak.

  • A boosterek csak akkor aktívak, amikor az Időtlen Black Light átjáróban tartózkodsz.
  • A boosterek halmozhatók.
  • Ha az összes életedet elveszíted az Időtlen Black Light átjáróban, a boosterek elvesznek.
  • Ha egy kijáratportálon keresztül hagyod el az Időtlen Black Light átjárót, és később visszatérsz, akkor a boostereket is visszakapod, amint ismét belépsz az Időtlen Black Light átjáróba.
  • Az Időtlen Black Light átjáró ablak Boosterek lapja egy sereg véletlen rakéta- és lézersebzést, lézerpontosságot, pajzsot, életerőt és sebességet javító boostert jelenít meg.
  • Minden egyes booster kiválasztásakor csökken a véletlenszerű esély, hogy megkapd annak a típusából a következőt.
  • Megjegyzés: A játékba 750-es sebességkorlát lett beépítve, amelyet sebességboosterekkel lehetséges elérni. A korlát elérése után a sebesség nem növelhető tovább.

  Új tárgyak


  Időtlen töredék
  Az időtlen töredék elengedhetetlen komponens az időtlen CPU előállításához. A töredékben lévő energiával a CPU könnyedén áthatol az Időtlen Black Light átjárón.

  Időtlen CPU
  Az időtlen CPU-t a szerelőműhelyben állíthatod elő az Invoke XVI és a Mindfire Behemoth által hátrahagyott időtlen töredékekből. Az időtlen CPU időtlen töredékekből készül, és lehetővé teszi, hogy a hajód bejusson az Időtlen Black Light átjáróba.

  Black Light töredékek
  Black Light töredék az Időtlen Black Light átjáróból nyerhető az átjáró teljesítési jutalmaként, és instabil modulok előállításához szükséges a szerelőműhelyben.

  Indoktrin-gyorsítók
  Indoktrin-gyorsítók az Időtlen Black Light átjáróban szerezhetők az átjáró teljesítési jutalmaként, és megnövelik az indoktrin-olaj hatékonyságát. Összepárosítva borzasztó erőt képviselnek.

  Black Light trezor
  Bevezetünk egy vadonatúj zsákmánydobozt: a Black Light trezort! Az űrben lebegő Black Light trezor bármely BL térképen található.

  Black Light dekóder
  A Black Light trezorok kinyitásához szükséges zsákmánykulcsot nevezzük Black Light dekódernek. A szerelőműhelyben állítható össze.

  Instabil modulok
  Az instabil modulok olyan hajófejlesztési modulok, amelyek véletlenszerűen választott statisztikai bónuszokat biztosítanak véletlenszerűen meghatározott hajókhoz. Az instabil moduloknak két szériája van: az X1 széria (kisebb statisztikai bónuszokkal), illetve az X2 széria (jelentős statisztikai bónuszokkal).


  Instabil modulok


  Az instabil modulok szériáinak áttekintése:

  NévLeírás
  DMG-X1X1 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál növekedést eredményez a sebzéshez kapcsolódó módosítókban.
  HP-X1X1 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál növekedést eredményez az életerőpontban.
  SHD-X1X1 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál növekedést eredményez a pajzsban.
  SPC-X1X1 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál növekedést eredményez a lézertalálati esélyben, rakétatalálati esélyben, kitérésben, sebességben vagy pajzsáthatolásban.
  DMG-X2X2 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál nagyobb növekedést eredményez a sebzéshez kapcsolódó módosítókban.
  HP-X2X2 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál nagyobb növekedést eredményez az életerőpontban.
  SHD-X2X2 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál nagyobb növekedést eredményez a pajzsban.
  SPC-X2X2 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál jelentős növekedést eredményez a lézertalálati esélyben, rakétatalálati esélyben, kitérésben, sebességben vagy pajzsáthatolásban.
  Vedd figyelembe, hogy a hatással érintett hajóknak a száma bizonyos határok között változhat. Az érintett hajók véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra!

  Új receptek

  Új receptek is elkészíthetők:
  KategóriaNévÖsszegSzükséges hozzáElkészíthető
  ExtrákDMG-X114500 Black Light töredék
  1500 rinusk
  1000 Black Light lenyomat
  Többször elkészíthető
  ExtrákDMG-X2114 500 Black Light töredék
  200 elmetűz agyháló
  12 500 uridium
  Többször elkészíthető
  ExtrákHP-X114500 Black Light töredék
  1500 rinusk
  1000 Black Light lenyomat
  Többször elkészíthető
  ExtrákHP-X2114 500 Black Light töredék
  200 elmetűz agyháló
  12 500 uridium
  Többször elkészíthető
  ExtrákSHD-X114500 Black Light töredék
  1500 rinusk
  1000 Black Light lenyomat
  Többször elkészíthető
  ExtrákSHD-X2114 500 Black Light töredék
  200 elmetűz agyháló
  12 500 uridium
  Többször elkészíthető
  ExtrákSPC-X114500 Black Light töredék
  1500 rinusk
  1000 Black Light lenyomat
  Többször elkészíthető
  ExtrákSPC-X2114 500 Black Light töredék
  200 elmetűz agyháló
  12 500 uridium
  Többször elkészíthető
  ExtrákIdőtlen CPU1500 időtlen töredék
  500 rinusk
  150 000 kredit
  Többször elkészíthető
  ExtrákBlack Light dekóder120 zsákmánykulcs
  100 000 000 kredit
  6500 uridium
  2500 Black Light töredék
  10 000 UCB-100
  Többször elkészíthető
  Szerelőműhely: Magasabb tárgyfejlesztési szintek

  Megemeltük a következő tárgyak fejlesztési korlátját 16.-ról 20. szintre:
  • LF-4
  • Instabil LF-4
  • LF-4 PD
  • LF-4 MD
  • LF-4 HP
  • SL-03
  • PR-L
  • HST-2
  • SG3N-B02
  • SG3N-B03
  • FS-03
  • SG3N-P01
  • LF-P01
  A tárgyak 16.-ról 17. és további szintekre fejlesztéséhez az új indoktrin-gyorsító szükséges.
  Kérjük, vedd figyelembe a következő korlátozásokat:
  • Az indoktrin-gyorsítók maximális mennyisége 3000
  • Az ASV-k maximális mennyiségét 3000-ről 10 000-re emeltük


  Black Light rangsor event

  A vadonatúj Black Light kiegészítés bevezetésének kapcsán egy különleges eventet tartunk, új tartalmakkal. Az event során elérhető egy különleges űrhajót erősítő event, új célok és jutalmak, beleértve a csatabérletet, illetve három szett rangsor, hihetetlen jutalmakkal és új címekkel!

  Űrhajót erősítő event: Láz

  Az űrhajót erősítő eventet három idősávban tartjuk, és a „Láz” minden idősávjában eltérő hajók kapnak bónuszokat.
  A Láz programja:
  Hétfőtől péntekig: 19:00 és 21:00 között (helyi szerveridő szerint)
  Szombaton és vasárnap: 13:00 és 15:00 között, illetve 19:00 és 21:00 között (helyi szerveridő szerint)

  Láz 1. szett november 6-tól november 13-ig tart
  Érintett hajók:
  • Aegis
  • Hammerclaw
  • Spectrum
  • Sentinel
  • Citadel
  • Centurion
  • Orcus
  Hatások: +20% kitérés / +20% ÉP

  Láz 2. szett november 14-től november 21-ig tart
  Érintett hajók:
  • Goliath
  • Goliath-X
  • Vengeance
  • V-Lightning
  • Tartarus
  • Hecate
  • Zephyr
  • Centurion
  • Orcus
  Hatások: +20% NPC sebzés / +10% sebesség


  Láz 3. szett november 22-től november 29-ig tart
  Érintett hajók:
  • Berserker
  • Venom
  • Mimesis
  • Keres
  • Retiarus
  • Centurion
  • Orcus
  Hatások: –25% képesség-újratöltési idő / +10% NPC sebzés

  Célok és Csatabérlet

  Az event kezdete után a játékosok számára Csatabérlet és új teljesíthető célok válnak elérhetővé. A célok hasonlók a küldetésekhez, csak ezeket nem kell elfogadni. A célok haladásának mérése automatikusan kezdődik az eventtel. Teljesítésük jutalmakkal jár, sőt Csatabérlettel teljesítve még jobb jutalmakat szerezhetsz.
  A célok mellett a boltban találhatsz „Csatabérletet” is. Ezt uridium vagy fizetés árán veheted meg. A „Csatabérlet” által a célok eredeti jutalmain túl további jutalmakat kaphatsz.
  Ha a Csatabérletet néhány cél teljesítése után vásárlod meg, a játék Célok ablakában kell igényelned a már teljesített célok csatabérlet-jutalmait. Ha a célokat a Csatabérlet vásárlása után teljesíted, a jutalmakat automatikusan jóváírjuk neked.

  Új hajó: Orcus

  Elérhető egy új hajó, amely a csatabérlet jutalmaként vagy fizetés árán szerezhető meg.
  Az Orcust arra tervezték, hogy a hírhedt Black Light űrlények ellen harcoljon és tartsa az állásokat. Különleges képessége az elnyelés. A hajóra felszerelt minden hajófejlesztési modul tulajdonságmódosító hatása duplázódik.
  Hajóadatok
  • ÉP: 350 000
  • Nanoburkolat: 350 000
  • Sebesség: 290
  • Lézerhely: 15
  • Generátorhely: 15
  • Különleges hely: 3
  • Rakétavető: 1
  • Hajómodulhely: 3
  • Raktér: 1500

  Képesség: erősítés
  A hajóra felszerelt minden hajófejlesztési modul tulajdonságmódosító hatása duplázódik. Ez egyaránt érvényes az erősítésekre és a gyengítésekre. Például:
  • Ha olyan hajófejlesztési modult szerelsz fel, amely –5% ÉP-t eredményez, akkor ez az érték –10% lesz helyette.
  • Ha olyan hajófejlesztési modult szerelsz fel, amely +2% pajzsot eredményez, akkor ez az érték +4% lesz helyette.
  Ez a passzív képesség az erősítések és gyengítések összegzését és halmozását követően kerül alkalmazásra. Például:
  • Ha az „A” hajófejlesztési modul +10 ÉP-t biztosít, míg a „B” hajófejlesztési modul –2% ÉP-t eredményez, akkor a végső hatás a következő szerint kerül kiszámításra: (+10% – 2%) x 2 = +16% ÉP

  Képesség: elnyelés
  A képesség rövid ideig ÉP-ként elnyeli az NPC-ktől kapott sebzés 80%-át.
  A hajó előbb elszenvedi a sérülést, mielőtt gyógyítaná magát. Például 100 sebzést okoz az ellenfél. Ilyenkor a hajó elszenved 20 sérülést, majd gyógyít magán 80 ÉP-t. Ha viszont a hajó megsemmisül a sérülés következtében, mielőtt még gyógyíthatna magán, akkor a képesség megszakad és elkezd újratölteni.
  • Az új célok kizárólag NPC hajók
  • Időtartam: 20 másodperc
  • Újratöltési idő: 540 másodperc
  • Az újratöltés azután kezdődik, hogy befejeződött a képesség üzemideje
  • A képesség nem semlegesíthető EMP-01 segítségével
  • A képesség megelőzhető és megszakítható a JAMX hatásával

  Új P.E.T.-design: Dusklight

  Érkezik 3 új P.E.T.-design:
  NévElérhető
  Dusklight CyborgBlack Light rangsor jutalmak
  Dusklight SentinelBlack Light rangsor jutalmak
  Dusklight Goliath-XBlack Light rangsor jutalmak
  Új tech: AAER – MI-ellenes vésztartalékok


  MI-ellenes vésztartalékok tech: AAER
  A hajód ÉP-je 10 másodpercig nem megy 1 alá, ha a kapott sebzést NPC-k okozzák. Ennek a technek az újratöltési ideje 30 perc, mielőtt ismét használhatnád. Ez a felszerelés kizárólag a kísérő event során szerezhető meg eventjutalomként vagy megvásárolható a megrendelési oldalon.


  Új instabil modulok (csak az event alatt)

  Az Időtlen Black Light átjáró megjelenését kísérő event során különleges instabil modulok is szerezhetők a csatabérlettel és rangsorjutalomként. Az instabil modulok garantáltan biztosítanak egy +10%-os tulajdonságmódosítást valamely véletlenszerűen választott hajónak – és a szokásostól eltérően most nagyobb az esélye annak, hogy ez egy Orcus vagy Centurion szériába tartozó hajó lesz!
  Az instabil modulok event szériáinak áttekintése:

  NévLeírás
  DMG-XT10XT10 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál legalább 10%-os növekedést eredményez a sebzéshez kapcsolódó módosítókban, nagyobb eséllyel az Orcus és a Centurion sorozat esetében.
  HP-XT10XT10 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál legalább 10%-os növekedést eredményez az életerőpontban, nagyobb eséllyel az Orcus és a Centurion sorozat esetében.
  SHD-XT10XT10 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál legalább 10%-os növekedést eredményez a pajzsban, nagyobb eséllyel az Orcus és a Centurion sorozat esetében.
  SPC-XT10XT10 sorozatú instabil modul, amely bizonyos hajóknál legalább 10%-os növekedést eredményez a lézertalálati esélyben, rakétatalálati esélyben, kitérésben, sebességben vagy pajzsáthatolásban, nagyobb eséllyel az Orcus és a Centurion sorozat esetében.
  Új címek


  CímLeírás
  Időtlen őrzőVégezz az 5 legjobb játékos között a Black Light rangsor 1 eventen
  Időtlen kihívóVégezz az 5 legjobb játékos között a Black Light rangsor 2 eventen
  Időtlen védelmezőVégezz az 5 legjobb játékos között a Black Light rangsor 3 eventen
  Black Light rangsor

  A kliens event ablaka élő rangsort jelenít meg, amely az Időtlen Black Light átjáróban legtovább jutott játékosokat jeleníti meg.

  Ha belépsz az Időtlen Black Light galaktikus átjárón, akkor automatikusan részt veszel a Black Light rangsorban. A rangsorban látható lesz, hogy hány hullámot sikerült teljesítened. Ha vannak azonos számú hullámot teljesítő játékosok, a rangsorban az lesz magasabbra sorolva, aki előbb érte el a hullámot.
  Az event ideje alatt három különféle Black Light rangsor jutalomszett is megszerezhető:
  1. szett
  RangsorJutalmak
  1.Cím: Időtlen őrző
  750 000 uridium
  2 hét prémium tagság
  1 Dusklight Sentinel P.E.T.-design
  75 000 seprom
  30 000 A-BL
  3 DMG-XT10
  3 HP-XT10
  3 SHD-XT10
  3 SPC-XT10
  2.Cím: Időtlen őrző
  500 000 uridium
  1 Dusklight Sentinel P.E.T.-design
  50 000 seprom
  20 000 A-BL
  2 DMG-XT10
  2 HP-XT10
  2 SHD-XT10
  2 SPC-XT10
  3.Cím: Időtlen őrző
  300 000 uridium
  1 Dusklight Sentinel P.E.T.-design
  40 000 seprom
  15 000 A-BL
  2 DMG-XT10
  2 HP-XT10
  2 SHD-XT10
  2 SPC-XT10
  4.–5.Cím: Időtlen őrző
  200 000 uridium
  1 Dusklight Sentinel P.E.T.-design
  35 000 seprom
  15 000 A-BL
  1 DMG-XT10
  1 HP-XT10
  1 SHD-XT10
  1 SPC-XT10
  6.–10.75 000 uridium
  1 Dusklight Sentinel P.E.T.-design
  30 000 seprom
  12 500 A-BL
  1 DMG-XT10
  11.–25.50 000 uridium
  30 000 seprom
  10 000 A-BL
  1 DMG-XT10
  26.–50.35 000 uridium
  20 000 seprom
  8000 A-BL
  1 DMG-XT10
  51.–100.25 000 uridium
  20 000 seprom
  5000 A-BL
  2. szett
  RangsorJutalmak
  1.Cím: Időtlen kihívó
  750 000 uridium
  2 hét prémium tagság
  1 Dusklight Goliath-X P.E.T.-design
  75 000 seprom
  30 000 A-BL
  3 DMG-XT10
  3 HP-XT10
  3 SHD-XT10
  3 SPC-XT10
  2.Cím: Időtlen kihívó
  500 000 uridium
  1 Dusklight Goliath-X P.E.T.-design
  50 000 seprom
  20 000 A-BL
  2 DMG-XT10
  2 HP-XT10
  2 SHD-XT10
  2 SPC-XT10
  3.Cím: Időtlen kihívó
  300 000 uridium
  1 Dusklight Goliath-X P.E.T.-design
  40 000 seprom
  15 000 A-BL
  2 DMG-XT10
  2 HP-XT10
  2 SHD-XT10
  2 SPC-XT10
  4.–5.Cím: Időtlen kihívó
  200 000 uridium
  1 Dusklight Goliath-X P.E.T.-design
  35 000 seprom
  15 000 A-BL
  1 DMG-XT10
  1 HP-XT10
  1 SHD-XT10
  1 SPC-XT10
  6.–10.75 000 uridium
  1 Dusklight Goliath-X P.E.T.-design
  30 000 seprom
  12 500 A-BL
  1 DMG-XT10
  11.–25.50 000 uridium
  30 000 seprom
  10 000 A-BL
  1 DMG-XT10
  26.–50.35 000 uridium
  20 000 seprom
  8000 A-BL
  1 DMG-XT10
  51.–100.25 000 uridium
  20 000 seprom
  5000 A-BL
  3. szett
  RangsorJutalmak
  1.Cím: Időtlen védelmező
  750 000 uridium
  2 hét prémium tagság
  1 Dusklight Cyborg P.E.T.-design
  75 000 seprom
  30 000 A-BL
  3 DMG-XT10
  3 HP-XT10
  3 SHD-XT10
  3 SPC-XT10
  2.Cím: Időtlen védelmező
  500 000 uridium
  1 Dusklight Cyborg P.E.T.-design
  50 000 seprom
  20 000 A-BL
  2 DMG-XT10
  2 HP-XT10
  2 SHD-XT10
  2 SPC-XT10
  3.Cím: Időtlen védelmező
  300 000 uridium
  1 Dusklight Cyborg P.E.T.-design
  40 000 seprom
  15 000 A-BL
  2 DMG-XT10
  2 HP-XT10
  2 SHD-XT10
  2 SPC-XT10
  4.–5.Cím: Időtlen védelmező
  200 000 uridium
  1 Dusklight Cyborg P.E.T.-design
  35 000 seprom
  15 000 A-BL
  1 DMG-XT10
  1 HP-XT10
  1 SHD-XT10
  1 SPC-XT10
  6.–10.75 000 uridium
  1 Dusklight Cyborg P.E.T.-design
  30 000 seprom
  12 500 A-BL
  1 DMG-XT10
  11.–25.50 000 uridium
  30 000 seprom
  10 000 A-BL
  1 DMG-XT10
  26.–50.35 000 uridium
  20 000 seprom
  8000 A-BL
  1 DMG-XT10
  51.–100.25 000 uridium
  20 000 seprom
  5000 A-BL
   
  Utoljára szerkesztett: 21.12.20