Visszajelzés Időtlen Black Light rangsorevent

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 14.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Itt vitathatjátok meg a Időtlen Black Light rangsorevent kapcsolatos visszajelzéseiteket.
  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
 2. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  Nem értem hogy a bánatos Istenbe lehet 20 perc alatt 255 hullámot megcsinálni.
  2 óra volt nekem az első 50….

  A kapukon is átkell menni 25x , idő míg megjelennek az npc-k , akár hogy agyalok rajta , nem értem hogyan lehet ezt megcsinálni full maxos hajóval sem…

  Maga az egész cucc bejön , 25 ezer uridium jött 50 hullámig , ha ez megegyszer menni fog 100 ig az 50 ezer.
  Illetve nem tudom mit ad a bossz , mert elhasaltam pikk-pakk:) Van 15 Cpu-m még oda , hétvégét erre szánom:)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.5.23
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  SZÉGYELJÉTEK MAGATOK!  Itt van a "profi munka" eredménye. Vonatbot a PVP-n alapuló Eventben gond nélkül. Melyikőtök keze van benne, hogy ezeket nem törlitek.

  Itt az új hajó!
  1) Nem működik a "köd" nyomkodni kell a gombot pedig a célpont hajó mellett vagyok azt lesek, mert egyből kapok 325k sebzést.
  Melyik találta ki, hogy ez a hajó bármire is alkalmas + 5 szinten lő 45000 körül. Mit kezdjek a botot használó góli+ ellen utolér minimum kétszer több élete van és gyorsabb is. Majd ott marad a köd közepén, ha véletlenül beindul. A köd sebzése semmit nem ér , 10 napig is benne maradhat minden hajó.

  A leírás elnagyolt és ócska. Mennyit sebzes PONTOSAN, nem egyre nő, egyre nagyobb szöveget kell írni.

  Üzenem a szerházinak, aki engedi a botokat és a csalást, hogy remélem utoléri a sors keze. Utána meg kiosztjátok az első helyért nekik a jutalmakat, ahogy eddig tettétek.

  VÁROM A VÁLASZT TŐLE, HOGY MIRE JÓ EZ A HAJÓ A JELENLEGI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT (NÉZD MEG A VIDEÓT). Mutasd meg videón, hogy mit ér ez a hajó a bot a clickbot és a vonatbot ellen a nagyon okosan kitalált paramétereivel.

  BÁR ITT SZINTE MINDENKI CSAL, KÖSZÖNHETŐEN NEKTEK!


  SENKI NE ADJON ÉRTE EGY PETÁKOT SEM!

  14.09.2023 - 20:23 Űrhajó megjavítva.
  14.09.2023 - 20:23 Constantinople (EIC) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  14.09.2023 - 20:23 A hajód javítása helyben megtörtént.
  14.09.2023 - 20:22 Constantinople (EIC) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  14.09.2023 - 20:22 » Lσηęły Sтλя « (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.

  Ez az új hajó! Ennyit ér!
  Várom a konkrét és használható javaslatokat!
   
  Utoljára szerkesztett: 14.9.23
  Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
 4. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Várom a választ remélhetőleg az event alatt, mivel most folyik a csata!
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 5. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Hát az szerintem nem lesz, de ezt te is tudod. Régóta itt vagy te is. Az esetek 99% ában a válaszokból is csak " népharag " van. Így inkább csendben sunnyognak, meg sok mindent ők se tudnak. Nem lenne az rossz hajócska csak ügye a jelenlegi citadell "meta" mellett nem sok lókakit ér, de kb egyik hajó se. Ilyen az mikor meggondolatlanul dobálják befelé a frissítéseket. A citadellt nagyon nem kellett volna így felturbózni, arról nem is beszélve anno nem erre lett kitalálva / berakva. Csak hát a sok szirszar ami belett rakva azóta ... azzal azért lehet 1-2 érdekes dolgokat csinálni. Na meg ügye mikor vonatba jön feléd belőle 3-4 akkor mi a szart tudsz csinálni ? :D Ha így nézed kb értelmetlen volt maga a kérdés is. Ettől jobb választ gyanítom ők se tudnak adni. Kaptunk egy alap " goli " statos hajót pvp képességekkel ami hát nem tudom mennyire használható nekem nincs meg a hajó sőt még nem is láttam így nem tudok róla nyilatkozni. De nem hiszem, hogy valami eget rengető csúcs szuper járgány lesz. Látom előre ez is csak a hangárt gyarapítja majd mint a többi sajnos használhatatlan hajó. Ráférne már kb a hajók 95%-ára némi balance mert így nem sok értelme van. Van um... tudja a kukim vagy 80-90 hajó +- tényleg nem tudok pontos számot és abból használunk vagy 4 et +- a dizis verziói, meg a sok plusz hajóból is csak párat pedig az is van már vagy 10 ha jól rémlik. Szóval gyászos a felhozatal. Ezért írtam én is már jó párszor, hogy kellene valami szelektálás a régi cuccok közül is ( soknak semmi értelme vagy nincs is használva ) meg némi balance, de telibe van ez is kakilva.:( Csak, hogy legyen pár példa is... én egy leot ( természetesen a passzív rejtett statokkal ... ) ami működik nagy mapon és van legalább közel goli szintű hp elviselnék sőt akár lehetne leo plusz is ha már ezeket is ennyire tolják, vagy ott a pussat jó jó ... de ott is kevés a hp de a többi vega se lennw rossz csak hát ott is zéró hp, spearhead ... ez se lenne rossz de röhej a hp , aegis ... anno jó volt most kb kakit se ér de a hammerclaw se , jó öreg bigboy ... na ezt megnézném valami felpimpelt verzióba ( több hp lézer hely ... ) :D goliból a plusz verzióra nincs dizi a régiek tök jók csak épp használni nem tudod... lehetne sorolni piszok sok / jó ötletet lehetne kihozni belőle. Erre kapunk egy ilyen kaki pvp only hajót ... és mégis mi az any... khm ... akarom mondani mit kezdjek pl én is pve szerón az ilyen hajókkal ? o_O Ott aki ezeket kitalálja üzenném neki, hogy ... nagy levegő... kifúj... szúúú szááá... és b+ csinálj olyat ami jó a játékban játszott dolgok 98% ára ... segítek NPC-re b+ vagy kapuzni jó ... Vagy ha már pvp hajó akkor legyen olyan ami 1 lövésből kitörli még a játékból is a citadell-t... :D A többi az " waste your time ... "
   
  Utoljára szerkesztett: 15.9.23