Bug Instabill LF4

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Youranimegirl, témanyitás ideje: 18.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Youranimegirl

  Youranimegirl Fórum-zöldfülű

  Sziaszttok! Kezdő vagyok még, de olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy adatik az űrhajómba " Instabill LF4 " lézer. A kérdésem a következő. Bejelentkeztem a játékba, de nem tudok enemyket lőni mivel azt az üzenetet kapom,hogy nincs lézer az űrhajómba. Holott a hangárba belépve fullon van lézerrel az űrhajó. Ez csak egy bug? Vagy ilyenkor mi a teendő. Válaszotokat előre is köszönöm!
   
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  A szavazás nem kellett volna. :D De amúgy gyanús, hogy csak 1 konfigurációba raktad fel és a játékon belül pont a másikat használod amiben nincs semmi. C betűvel tudsz váltani a 2 között. Javaslom a hangárban tedd fel mind a kettőbe és nem lesz gond.
   
  HU-Taurus kedveli ezt.
 3. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Youranimegirl! :)

  Ahogy kicsifox27 is javasolta, kérlek, ellenőrizd a 2-es konfigurációd is, hogy az is megfelelően lett-e felszerelve, mint az 1-es.

  Ismertető: Hangár


  Üdvözlettel,
  Taurus