Ismertető: A klánok

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  gOxxjzc.png

  Mi egy klán?

  Egy klán szövetkezett játékosok egy csoportja, akik azért fogtak össze, hogy együtt érjék el a céljaikat. Bizonyos klánok nagyok és erősek szeretnének lenni, más klánok nagy vagyont gyűjtenek, stb.
  Minden klánnak van egy úgynevezett klán-címkéje, ami 3-4 betűből vagy számból áll. Ezek a címkék legtöbbször rövidítések.


  Milyen előnyökkel jár egy klán?
  Mivel egy klán általában több játékosból áll (max. 50), védelmet és segítséget nyújt. Védelmet abban az értelemben, hogy a klántagok segítenek egymásnak, ha valakinek gondja akad (pl. a próbák során) és a klán az adóbevételekből kreditet oszthat a tagoknak.   • Maximum kifizetés a klántagság első hetében: 5 millió kredit.
   • További 10 millió kredittel növekszik a kiküldhető összeg minden héten, ha a játékos a klán tagja marad.(a klán tagja. a második hét után 15 millió, harmadik hét után 25 millió, és így tovább).
   • A kifizetés felső maximuma 250 millió kredit/hét
  Ha a játékos klánt változtat, (kilép-átlép-belép) a kifizetési limit ismét legalacsonyabb összegről indul, a már ismertetett módon.

  Milyen hátrányokkal jár egy klán?
  Egy klán csak két említésre méltó hátránnyal jár. Az egyik, hogy a tagoknak minden nap fizetniük kell egy bizonyos adót (0-5%). A másik az, hogy bizonyos körülmények között egymás hibáiért is felelniük kell. Ha egy klántag összerúgja a port valakivel, és emiatt az egész klán összetűzésbe keveredik egy másikkal, akkor mindenkinek részt kell vennie ebben és harcolnia kell a csapatért.
  Egy mindenkiért, mindenki egyért - ez a klán mottója. Ezért mindenképpen egy olyan klánt keress magadnak, ami tetszik és ahol jól érzed majd magad.


  Innen a leírás $iemon187 munkáját dicséri,köszönjük!  Hogyan alapíthatunk Klánt?

  Egy új klán megalapításához mindössze 300.000.-Kreditre van szükséged, ha rendelkezel ennyi kredittel és szeretnél egy klánt alapítani, akkor a KLÁN menüpontban ezt könnyedén megteheted. Megadod a klán nevét és a kláncímkéjét, esetleg bemutatkozást is írhatsz a klánnak, de ezeket később is tudod majd szerkeszteni.
  Ezután csak ráklikkelsz a bal alsó sarokban a Klán Alapítása gombra, ekkor vonja le a rendszer a 300.000.-Kreditet és már kész is van a klánod!


  Tipp

  Érdemes a klán-címkét a klán teljes nevéből lerövidíteni, mert, ha valaki rá szeretne keresni a klánodra, akkor ő, csak a kláncímkédből tud kiindulni amit a játékban látott és a keresőbe is, csak azt tudja beírni, viszont, ha a Klán teljes neve és a Klán-címkéje nagy mértékben különbözik, könnyen előfordulhat, hogy nem találja meg a klánodat és így nem tud jelentkezni, vagy esetleg szövetséget küldeni.

  kl_n1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Jelentkezés egy klánba!

  Ha a megfelelő klánt keresed magadnak, akkor ebben segítségedre lehet a kereső és egy bővített kereső is.

  onq3.png


  A keresőben névre, vagy névrészletre kereshetsz rá, míg a bővített keresőben szűkítheted a paramétereket (akkor érdemes ezt választani, ha nem tudod a konkrét nevet, hogy hova is szeretnél jelentkezni, hanem csak elképzelésed van, hogy mennyire erős klánhoz szeretnél csatlakozni)

  1i1b.jpg


  Következő paraméterek vannak:
  • Tagok: itt a klánban lévő tagok létszámára tudsz szűkíteni

   • Mind, 6-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 51-60
  • Helyezés: itt a klánnak a helyezése alapján tudod leszűkíteni a keresést
   • Mind, 0-10, 0-50, 0-100, 101-200, 201-300, 301-400
  • Megbízó: itt tudod kiválasztani, hogy a klán, amelybe jelentkezni szeretnél, az vru-s legyen e, vagy eic-os vagy mmo-s legyen.
   • Mind, VRU, EIC, MMO
  • Toborzás: itt jó, ha a saját hajóddal is tisztában vagy, mert itt szűkítheted le arra a keresést, hogy egy klán milyen tagokat keres. Pl. Ha most kezdted a játékot, akkor egy olyan klánba, ahol Elit csapat van, nagyon kevés eséllyel vesznek fel.
   • Mind, Szint: 10+, Szint: 16+, Elit csapat
  Ha beállítottál mindent, akkor elég rányomni a Search gombra és kidobja a megadott paraméternek megfelelően a klánokat.

  fju4.png


  Ezután már nincs más dolgod, mint elküldeni a jelentkezésedet akár az összes klánnak, vagy annak, amelyik szimpatikus neked.
  1500 kreditért jelentkezhetsz egy klánba (ezt a kreditet a rendszer levonja és nem a klán kapja) A jelentkezésnél célszerű minél több adatot megadnod akár magadról, akár a hajódról, mert így könnyebben eltudja dönteni az a klán, ahova jelentkeztél, hogy felvegyen e vagy sem.


  kl_n2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Klán beállításai!

  Klánodnál beállíthatod, hogy melyik megbízóhoz tartozzon (mmo, eic, vru, mind), tölthetsz fel képet a klánodnak, a klán bemutatkozását is tudod szerkeszteni és kláninformációt is írhatsz a klántagoknak. Mindezt a KLÁN menüpontban az információ-nál teheted meg.

  Szintén az információnál a klán logó szerkesztésénél töltheted fel a klánotok logóját.

  Kérjük, figyelj a következő szabályokra:
  - csak JPG vagy GIF
  - max. méret 15 KB
  - ne legyen tiltott szimbólum
  - ne legyen illetlen kép
  - animált GIF lehetséges


  kl_n3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Tagok felvétele és a rangok kezelése!

  A klánodba jelentkező embereket a tagok menüpontban tekintheted meg. Itt némi információt is látsz róluk (tp, szint, megbízó és, a regisztrációjuk időpontját), ha a jelentkezőnél a "részletek"-re kattintasz, megjelenik a jelentkezési szövege, ( ha írt) és itt eldöntheted, hogy felveszed a klánodba, vagy nem. A felvett tagoknak rangokat is adhatsz amiket te magad találhatsz ki és beállíthatod minden egyes rangnak a jogosultságait, így minden tag a megkapott rangjához tartozó jogokkal fog bírni a klánban. A "rangok kezelése" gombnál tudod a rangokat létrehozni és beállítani őket, ezután a tag nevénél a "szerkesztés" gombnál adhatsz neki az általad gyártott rangokból egyet!

  A vezéri rang leadása gomb megnyomása után választhatod ki az új vezért, de törölheted is a klánt a klán törlése gombra kattintva.


  kl_n4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  Adó!

  Az adó meghatározásánál beállítható az a százalékos mennyiség, amennyit minden klán-tagnak naponta a klán pénztárába be kell fizetnie.(de ezt az összeget automatikusan levonja a rendszer a kreditösszegéből a tagnak/tagoknak)
  A kezelésnél megváltoztathatod az adót (0%-5%), vagy Kifizethetsz a kasszából klántagjaidnak.


  kl_n5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Kifizetésre vonatkozó szabályok:

  • Maximum kifizetés a klántagság első hetében: 5 millió kredit.
  • További 10 millió kredittel növekszik a kiküldhető összeg minden héten, ha a játékos a klán tagja marad.(a második hét után 15 millió, harmadik hét után 25 millió, és így tovább).
  • A kifizetés felső maximuma 250 millió kredit/hét
  Ha a játékos klánt változtat, (kilép-átlép-belép) a kifizetési limit ismét legalacsonyabb összegről indul, a már ismertetett módon.

  Üzenetek!

  Itt levelezhetsz azokkal a társaiddal akiknek van rá jogosultsága. (klánrang)

  Diplomácia!

  Indíthatsz háborút, kérelmezhetsz Meg Nem Támadási egyezményt, vagy szövetséget más klánoktól.

  kl_n6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Megbízó váltás!

  Ha egy másik cégnek akarsz dolgozni, a váltás 5000 uridiumba kerül. Ezért az összegért a régi megbízód elenged. Mivel a konkurenciához mész át, az új cég a becsületednek csak 50%-át ismeri el, (a negatív becsület viszont változatlan marad).
  Figyelem! Ahhoz, hogy megbízót tudj váltani, nem lehet elfogadott küldetésed!


  kl_n7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  Tipp

  Megbízóváltás esetén az új megbízód hazai x-1 térképére kerülsz és a Galaxy Gate kapuid is ott lesznek találhatóak.

  Online Klán Lista

  Most már lehetőségetek van a játéktéren látni, hogy pillanatnyilag melyik klántársatok van fent és azon belül, hogy melyik társatok tartózkodik ugyanazon a térképen, mint ti.
  Ugyanúgy, mint bármelyik ablaknak, ennek is van saját ikonja bal felül: Képkivágás1.PNG

  Itt láthatod a klántagok neveit és a neveik mellett láthatod, hogy ki online [zöld ikon] (azon belül ki van azon a térképen, amelyiken te [kék ikon]) vagy ki offline [piros ikon].

  Képkivágás.PNG
  Az online játékosok mellett látható egy + jel. E gomb segítségével könnyedén hívhatod meg csoportba az éppen fent lévő társadat. Így nem kell nevet másolni vagy megvárni, míg meglátod a képernyőn a hajóját. A kis bábu mellett látható ikon jelzi azt, hogy az a tag a saját megbízódnál lévő egyik klánnak tagja - függetlenül attól, hogy abban a klánban van, amiben te vagy egy másik ugyanolyan megbízójú klánban -.

  Képkivágás2.png

  **A képért köszönet az egyik EU2-es játékosnak.**

  Gyakori kérdések a klán listához:

  Csak azokat a tagokat hívhatom meg csoportba, akikkel ugyan azon a térképen vagyunk?
  • Nem. A csoportba híváshoz nem kell egyazon térképen tartózkodni.
  Minden játékos látja ezt az ikon?
  • Csak azok a játékosok látják ezt a ikont, akik klánban vannak. S a pillanatnyi klánjuk taglistáját látják csak.
   
  Utoljára szerkesztett: 27.7.15
  Handrgon kedveli ezt.
 2. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  I. KCSB alapok
  • Ahhoz, hogy egy klán csatabázist használhass, egy klán tagjának kell lenned, ahogy az elnevezés is mutatja.
  • Ahhoz, hogy létrehozhass egy klán csatabázist (KCSB), megfelelő jogokkal kell rendelkezned. A rangok kezelésének oldalán osztható ki a csatabázis létrehozására szolgáló jog.
   • A jogok közé tartozik a modulok telepítése és eltávolítása, a deflektorok aktiválása vagy kikapcsolása és a KCSB létrehozása.
  • A különböző modulokat a zsákmányládákban találhatod meg.
   • A modulok a saját eszköztáradban és a moduleszköztárban is láthatóak lesznek, ha egy aszteroida közelében tartózkodsz.
  • Minden KCSB-hoz szükség van egy burkolati és egy deflektor modulra, plusz 8 egyéb modulra, például lézer-, rakéta-, sebzés- vagy becsület booster modulra.
  • Egy KCSB-t csak úgy semmisíthetsz meg, ha pontosan a bázis közepét találod el! Ez pedig elég nehéz vállalkozás, ha előtte nem semmisíted meg a védelmi berendezéseket.
  • Ércek exportja:
   • az érceket közvetlenül a harci bázison is eladhatjátok, ráadásul 10%-kal drágábban.
  • Felkészülés minden veszélyre:
   • az űrhajótokat a harci bázison is felszerelhetitek, ha éppen nem álltok harcban.
  • Galaxis egy ugrásnyira:
   • ugorjatok a harci bázis térképére és máris közvetlenül a bázison találjátok magatokat. Nincs veszélyes kerülőút.
  • Vészhelyzetre felkészülten:
   • támadják a harci bázisotokat? Az ellenség sorban rombolja le a modulokat? Most valós időben kaptok róla figyelmeztetést!
  • Mindig képben:
   • a jövőben a klánotok harci bázisai és az aktív aszteroidák megjelennek közvetlenül a csillagtérképen.
  • 100% hatékonyság:
   • mostantól kezdve a klán harci bázisa megjelenik a megbízótok rangsor ablakában is.
  • Meglátjátok, hogy ezek az újdonságok most még könnyebbé és hatékonyabbá teszik a munkátokat.
  • Nincs más hátra:
   • irány a csata, Űrpilóták! Mutassátok meg a többi klánnak és megbízónak, hogy ki uralja a legerősebb harci bázist!

  II. Modulok alapjai
  • Minden modul fejleszthető a tárgyfejlesztési rendszerben, úgy, ahogy például a lézerek. Ez azt jelenti, hogy egy teljesen kifejlesztett modul akár 30%-kal is erősebb lehet, mint az 1. szintű első verzió!
  • A kliens moduleszköztárában nem a klán összes modulja látható, csak a saját modulok.

  III. Modulok
  • Burkolatok (ebből csak egy telepíthető)
  • ÉP növelés – burkolati modul (HULM-1)
  • Deflektorok (ebből csak egy telepíthető, ha nincs aktív állapotban, deflektorperceket generál)
  • "Csak egy az igazi!" - deflektormodul (DEFM-1)
  • Booster (egy bázison belül mindegyikből csak egy telepíthető)
    • A booster százalékos jele eltűnik, ha a booster nincs telepítve.
    • Minden booster hozzáadódik a meglevő booster felhasználói felülethez, de a boosterek teljesítményének felső határa egymástól teljesen független.
   • Becsület booster – becsületpont booster modul (HONM-1)
   • TP booster – tapasztalat booster modul (XPM-1)
   • Sebzés booster – sebzés booster modul (DMGM-1)
  A modulok és a mag pajzsa erősebb lesz, mivel jelenleg 30%-ra van beállítva a modul életerejéhez képest. Ezt megváltoztatjuk az űrlényekhez hasonlóan. (80%)

  Mindhárom booster modul a következő tulajdonságokkal bír:
  • A gyorsító hatás az egész klánra érvényes.
  • A modul telepítése után a gyorsítás mértéke 1%.
  • A modulok 20 órán belül érik el teljes gyorsító hatásukat. Mindig 20 óra telik el addig, míg a booster eléri a maximális teljesítményét, attól függetlenül, hogy a 3% vagy 10% bónusz érvényes-e.
  • Egy 1. szintű (tehát még egyáltalán nem fejlesztett) booster maximális teljesítménye 3%.
  • Egy teljesen kifejlesztett booster teljesítménye 10%.
   A lézer és rakéta modulok 25%-al több sebzést okoznak ezentúl.

  4 plusz szabály:
  • A TP- és becsületboosterek mindenhol érvényesek és összeadódhatnak, a sebzésbooster hatása azonban arra a térképre korlátozódik, amelyen telepítésre került.
  • A TP- és becsületbooster maximális teljesítménye 50%.
  • Javítóöböl (egy bázison belül csak egy telepíthető)
   • Minden telepített modul javítása egyszerre (mindig aktív) – javító modul (REPM-1)
  A többi modulkategóriából több is felszerelhető egy bázison belül:
  • Lézerbank (egy bázison belül több is felszerelhető)
   • Erős sebzés, rövid hatótávolság, magas tüzelési ritmus, alacsony célpontosság – lézertorony modul – rövid távú (LTM-LR)
   • Közepes sebzés, közepes hatótávolság, közepes tüzelési ritmus, közepes célpontosság – lézertorony modul – közepes távú (LTM-MR)
   • Könnyű sebzés, nagy hatótávolság, alacsony tüzelési ritmus, magas célpontosság – lézertorony modul – hosszú távú (LTM-HR)
  • Rakétabevetés (egy bázison belül több is felszerelhető)
   • Közepes sebzés, nagy hatótávolság, alacsony tüzelési ritmus, közepes célpontosság – rakétabevető modul – közepes pontosság (RAM-MA)
   • Erős sebzés, nagy hatótávolság, alacsony tüzelési ritmus, alacsony célpontosság – rakétabevető modul – alacsony pontosság (RAM-LA)

  V. Egy KCSB építése
  1) Ha egy üres aszteroida közelében tartózkodsz, megjelenik felette egy kis fogaskerék.

  KCSB__res_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  2) Az ikonra kattintva jelenik meg az építést irányító felület, ahol a KCSB üres helyeit is láthatod.

  KCSB___res__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  3) Húzd a burkolati modult az A és B helyekre. Ezt minden KCSB esetében meg kell tenned. Minden modul telepítése eltart egy bizonyos ideig. A telepítési időt egy szürke sáv mutatja, amely idővel csökken.

  4) Egyszerre mindig csak egy modult telepíthetsz, egyébként hibaüzenet jelenik meg.

  KCSB_t_bb_modul_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  5) Ha a burkolati és a deflektormodult telepítetted, hozzáadhatod a bázishoz a többi modult, összesen nyolcat.

  KCSB_8_modul_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  6) Miután minden modult helyesen telepítettél, az „építés” gomb aktívvá válik, amennyiben a modulok kezeléséhez megfelelő jogokkal rendelkezel. Az építési idő ezentúl lecsökken 5-60 perc közé, 5 perces intervallumokban.

  7) Most kiválaszthatod, hogy mennyi idő alatt készüljön el a KCSB.

  KCSB__p_t_si_id__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  8) Ekkor olvashatod az üdvözlő üzenetet, hogy elfoglaltad az aszteroidát és éppen folyik a klán csatabázisod építése.

  KCSB__p_t_si__zenet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  9) Miután letelt az idő, A klánbázis nem kap többé 24 órás védelmet automatikusan az elkészültekor. Ehelyett a klánbázis elkészülte után a deflector 30 percre kikapcsol az első töltés miatt. Ezek után úgy működik, mint eddig. Ez nem olyan, mint amikor a deflector kifogy és deaktiválódik 120 percre! Itt nem lesz "Deflector kikapcsolva" log bejegyzés, egyszerűen csak inaktív lesz 30 percig.

  KCSB_deflektor_k_sz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


  VI. KCSB interfész
  A deflektor kikapcsolása

  1. A megnyitott KCSB kezelői felületén kapcsolhatod ki a deflektormodult. Az alapbeállítás szerint aktív és deflektorperceket fogyaszt. Ezért időnként érdemes a deflektort kikapcsolni, hogy a percek újratöltődjenek. Amikor a deflektor ugyanis kikapcsolt állapotban van, deflektorperceket generál, de ilyenkor a bázist meg lehet támadni. Minden percben, amikor a deflektor ki van kapcsolva, a bázis X pajzsdeflektorperccel töltődik fel, amelyeket később el lehet használni. Azok a deflektorpontok, amelyek az utolsó 60 másodpercben jöttek létre, 60 másodpercenként hozzáadódnak a deflektorpercekhez.

  2. Ha a „kikapcsolás” gombra kattintasz, megadhatod, hogy mennyi ideig legyen a deflektor kikapcsolt állapotban.

  KCSB_deflektor_kikapcs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Javító modul

  Ha a telepített modulok (külső vagy burkolati) megsérülnek egy tűzharcban, két lehetőség van a javításra: vagy megvárod, amíg a telepített javító modul automatikusan megjavítja a modulokat, vagy a vészjavítást választod. Ehhez annak a klánnak a tagja kell legyél, amely a bázis parancsnoka. A vészjavítás minden klántagnak a rendelkezésére áll. Csak kattints egy modulra és erősítsd meg a vészjavítási parancsot. A javítás vizuálisan is megjelenik, míg be nem fejeződik. Egymás után több vészjavítást is megrendelhetsz, de az első vészjavításnak be kell fejeződnie, míg a következőnek nekilátsz. Tehát nem lehet mindent egyszerre javítani. A vészjavításkor 20 másodpercen át másodpercenként 7500 ÉP regenerálódik. A KCSB-nak passzív regeneráló ereje is van, amely egy idő után mindent megjavít, ám ez rendkívül lassan történik. Ha felépítesz egy plusz javítóöblöt, erősítheted a passzív regenerálást.
  A károsodott, de nem telepített modulokat a weboldalon javíthatod meg. Ennek ára az elszenvedett károsodástól függ.  A modulok eltávolítása és helyettesítése

  • Ha meg akarod változtatni a KCSB-od konfigurálását, egyszerűen kicserélheted a modulokat.
  • Ha még az építési fázisban vagy és a KCSB még nem készült el teljesen, a telepítés után egyszerűen újra eltávolíthatsz egy modult. Ha rákattintasz egy modulra, megjelenik egy biztonsági kérdés, hogy a modult valóban el akarod-e távolítani.
  [​IMG]
  • Ha a megerősíted a kívánságodat,a modul visszakerül a moduleszköztárba.
  • Ha már létrehoztad a KCSB-t és aktiváltad, kicserélheted a különböző modulokat, amennyiben megfelelő jogokkal rendelkezel ehhez, ám a folyamatnak megvan a maga ideje.
   • Válaszd ki a moduleszköztárból azt a modult, amelyet aktiválni akarsz és húzd annak a telepített modulnak a helyére, amelyet el akarsz távolítani.
   • Az eltávolított modul visszakerül a moduleszköztárba.
  • Azok a bázisok, melyek tulajdonosainak a klánja több megbízóval áll kapcsolatban a továbbiakban nem fog mindenkit ellenségnek látni, aki nem klántag, hanem csak azon játékosokat, akik rálőnek.
   
  Utoljára szerkesztett: 31.12.13
 3. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  A klán csatabázis (KCSB)

  A felépített bázisig már előző leírásban eljutottunk. Nézzük most meg, miképp működik a bázis a gyakorlatban.

  A modulok révén, kétféle csatabázist hozhattok létre. Egyik fajta, ami kimondottan harcra készül. (például klánháborúkhoz ajánlott)

  A másik fajta felépítés a játékban szerezhető pontokhoz nyújt jelentős segítséget. (például fejlődés szempontjából)

  A harci bázis

  Ebben az esetben a bázist egy sebzés booster modullal, és rakéta, illetve lézer modullal szereltek fel, kizárólag. Ebben az esetben, nagymértékű sebzést okoz, és a védelme is annyiban egyszerűbb, hogy a bázis kifejezetten agresszív viselkedése révén, már messziről lövi a felé tartó játékosokat.

  A pontérték bázis

  Ebben az esetben a bázist tapasztalat és becsület modullal, illetve sebzés modullal látjátok el. A maradék helyen tetszőlegesen választott védelemmel, lézer, rakéta, illetve javítás modullal töltitek ki. Ilyenkor az élesedési időszak lejárta után, minden klántag a meglévő boosterei mellé, további boostereket kap, amely jelentősen segít a pontok hatékonyabb gyűjtésében. Mint azt tudjátok tapasztalat és becsület modul adta előnyök minden térképen, illetve a galaxy kapukban is érvényesek.

  5522160915_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  A Harci bázist többféleképpen lehet beállítani, diplomáciai szempontból. A diploma beállítást kizárólag a klánvezér tudja beállítani. Ilyenkor a klán kezdőoldalán, a kláninformációkban lehet kiválasztani a megbízót.

  17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Amennyiben a kiválasztott megbízó a mind, abban az esetben a csatabázis a szövetséges klánok tagjain kívül, minden játékost megtámad, megbízóra való tekintet nélkül. A klánvezéreknek viszont lehetőségük van, hogy válasszanak megbízót, ebben az esetben viszont a saját megbízójú játékost a csatabázis
  csak akkor támad, ha támadás éri. Figyelem! A megbízó kiválasztása úgynevezett vegyes klánoknál, (többféle megbízójú játékos klánon belül) nem lehetséges! Ahhoz előbb a klántagoknak, egységesen egy megbízót kell képviselniük!


  18_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  A csatabázissal kapcsolatban, a főoldal-klán-harci bázis menüpontban komplett képet kaphattok minden folyamatról, ami éppen zajlik, a bázis adta előnyökről, fejlesztésekről, védelem adta időkről.

  19_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Ugyanitt a log részre kattintva visszanézhető, ki mit tevékenykedett a harci bázissal kapcsolatban, így akár azt is megtudhatjátok,ki volt az(melyik klán) aki a bázist esetleg megsemmisítette.

  20_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  A bázis védelme

  A bázis védelmét, az úgynevezett deflektor biztosítja. A védelem ideje a bázis felett látható, egy idősáv formájában. Ez az idősáv, visszafelé számol, ami azt jelzi a bázisnak mennyi védelmi ideje van még, s mikor válik támadhatóvá. Ekkor a bázis nem támadható.

  KCSB_deflektor_k_sz_www.kepfeltoltes.hu_ (1).jpg KCSB_deflektor_k_sz_www.kepfeltoltes.hu_ (1).jpg

  A deflektort azonban ki kell időnként kapcsolni, hogy a védelem percei újratöltődhessenek. Ilyenkor a csatabázis támadható, elfoglalható. Az elfoglaláshoz a bázist meg kell semmisíteni. A megsemmisítéskor a kliens ablakban mindenki számára látható pár másodpercig, mely csatabázist, mely klán semmisítette meg. Megsemmisítés után az alaphelyzet látható, a sziklát újból meg kell hódítani.

  KCSB__p_t_si__zenet_www.kepfeltoltes.hu_ (1).jpg

  Megsemmisítés után a modulokat a hangárban lehet megjavítani. A javítás minden esetben kreditért lehetséges.

  12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  [​IMG]
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára szerkesztett: 20.12.13
 4. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Itt láthatjátok képekkel illusztrálva egy bázis megsemmisítését, illetve az érte járó jutalmakat. Tudni kell, hogy a bázisok megsemmisítése többféle módon lehetséges. Mindenki a maga módján harcolhat egy bázis ellen, én most csak az általunk használt technikát mutatom be.

  2012-11-13 19:37:05
  Megsemmisítetted egy harci bázis modulját: MR-lézermodul (16. szint).
  DMGM-1 ellenfél megtámadása.
  Kaptál x kreditet.
  2012-11-13 19:39:31
  Megsemmisítetted egy harci bázis modulját: Sebzésbooster modul (16. szint).
  LTM-LR ellenfél megtámadása.
  Kaptál x kreditet.
  2012-11-13 19:40:39
  Megsemmisítetted egy harci bázis modulját: LR-lézermodul (16. szint).
  RAM-LA ellenfél megtámadása.
  Kaptál x kreditet.
  2012-11-13 19:43:03
  Megsemmisítetted egy harci bázis modulját: LA-rakétamodul (16. szint).
  LTM-LR ellenfél megtámadása.
  Kaptál x kreditet.
  2012-11-13 19:44:00
  Megsemmisítetted egy harci bázis modulját: LR-lézermodul (16. szint).
  RAM-LA ellenfél megtámadása.
  Kaptál x kreditet.
  2012-11-13 19:45:31
  Megsemmisítetted egy harci bázis modulját: LA-rakétamodul (16. szint).
  RAM-MA ellenfél megtámadása.
  Kaptál x kreditet.
  2012-11-13 19:46:45
  Megsemmisítetted egy harci bázis modulját: MA-rakétamodul (16. szint).
  RAM-LA ellenfél megtámadása.
  Kaptál x kreditett.
  2012-11-13 19:47:58
  Megsemmisítetted egy harci bázis modulját: LA-rakétamodul (16. szint).
  Gemini ellenfél megtámadása.
  Kaptál x kreditet.
  2012-11-13 19:51:00
  Megsemmisítettél egy harci bázist: Gemini.

  Képekben:

  9609349843_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 8861933764_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 1246087045_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
   
  Utoljára szerkesztett: 5.7.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása