Ismertető: A Nanoburkolat

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  W6I7Qym.png
  Azért, hogy megszűnjenek a GG Materializálóból keletkezett bónusz életerő körüli problémák, lásd: (életerő elvesztése kapu ugráskor, drón formáció váltáskor, stb…), átalakítottuk a teljes Bonus életerő rendszert. Egyszerűbben érthető, és független más dolgoktól: például drón formációk, vagy hajó típusa. A korábban Bonus életerőnek nevezett funkció ezentúl Nanoburkolat erősség néven jelenik meg és kicsit másként működik.
  • - Minden hajó kap egy maximális értéket, ami nem függ az alap életerőtől és az azt befolyásoló dolgoktól.
  • - Az új Nanoburkolat kerül elhasználásra először. Ez azt jelenti, ha megtámadnak és van pajzsod, akkor a sérülés először a Nanoburkolatodon és a pajzsodon keletkezik és csak ezután az életerőn (vagy pajzson és életerőn a pajzsod mennyiségének függvényében).
  • - Mivel a Nanoburkolat nem függ az életerőtől, ezért nem lehet a továbbiakban azt a hajók javítására használni (eddig ki lehetett kerülni a GG-ből szerzett extra életerővel a javítási folyamatot).
  • - A GG Materializálóban az Extra életerő lecserélésre került Nanoburkolat erőre és az ahhoz tartozó ikonra
  nano.png
  • - A Nanoburkolat erő új sávot kapott a hajó felett a kliensben. Ezzel 3 sáv található a hajó felett, 1 az Életerőnek, 1 a Nanoburkolat erőnek és 1 a Pajzs erőnek.
  • - A Nanoburkolat erő kap egy sávot a hajó adatai között a felugró ablakban a kliensben.
  nanoburkollat.png

  Nanoburkolat frissítés

  Számos hajónál megnöveljük a nanoburkolatot, mert annak nagysága nem emelkedett a korábbi életerő-emeléskor. Ezzel a frissítéssel minden hajó esetén megegyezik majd az életerő és a nanoburkolat nagysága. Emellett a hajódizájnoknak (a Centurion hajódizájnok kivételével) ugyanakkora életereje és nanoburkolata lesz, mint az alaphajónak.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.1.22
  Яaişŧζi细« kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.