Ismertető: Bónuszdobozok és rakománydobozok

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  qDI7YQ3.png

  A bónusz dobozok

  e3245122d689bb18e1e3062474c5e1f44aaa6a2e.jpg
  A bónusz-dobozok kicsi, a világűrben szétszórt dobozok, amelyeknek a tartalma nagyon hasznos.

  A bónusz dobozok tartalmazhatnak:
  • Lézer-lőszert
  • Kreditet
  • Uridiumot
  • Extra energia a GalaxyGates-hez
  • Bankolási duplázó (vagy többszöröző) - ez igen ritkán fordul elő
  Tipp: A PvP térképen (4-X) a normál tartalomnál 50%-kal nagyobb a bónusz dobozok tartalma (kivéve 4-4n és 4-5n, mert ott nincs bónusz doboz)
  Ezeknek a mennyisége különböző. Hadd legyen meglepetés!

  A rakomány dobozok
  dfb675c684d8b0fbe6865e0ec9d3b1384aaa6a2e.jpg
  A rakománydobozhoz úgy juthatsz hozzá, ha lelősz egy NPC-t. Tartalma értékes, mindenképpen érdemes a lehető leggyorsabban összegyűjteni.

  A rakománydoboz különböző érceket tartalmaz függően attól, hogy milyen NPC-t lőttél ki, a nyersanyag mennyisége is ennek függvényében változik. Hogy az egyes NPC-k kilövése után keletkező rakománydoboz mennyi nyersit tartalmaz, az "
  Az összes NPC dióhéjban" című témánál olvashatsz.

  Figyelem!
  A nem szabad rakománydobozok:
  a4fe1185485833772c12a5e8ff9c68fd4aaa6a2e.jpg
  Ügyelj arra, hogy soha ne vedd fel a nem szabad rakománydobozokat, mert ezért komoly büntetésre számíthatsz. Hogy pontosan mire, az a GYIK "Becsület" részénél olvashatod el. (Olvasd el!)
  Ezek olyan rakománydobozok, amelyeket a megbízótársad egy NPC lelövéséért kapott. Ez, mint a kép is mutatja, kék színű, és a jobb felső sarkában egy kis óra mutatja hogy meddig tilos a felvétel. 8 másodperc után, ha a jogos gazdája nem vette fel, átvált a normál sárga színűre, ekkor már Te is büntetés nélkül felveheted.


  Tipp: A legjobb megoldás, ha kikapcsolod a láthatóságát, így biztosan nem fogod felvenni. Ehhez pusztán annyit kell tegyél, hogy a csillagtérkép bal felső sarkában található DarkOrbit logó jobb alsó sarkában található "SET" gombra kattintasz, és kiveszed a jelölést a "A nem szabad rakomány-dobozok megjelenítése" lehetőség mellől, majd kattints a "Mentés" gombra.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.1.20
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása