Ismertető: Harci térképek

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. VLKBF5t.png

  Mik azok a harci térképek?

  A harci térképeken (4-1, 4-2, 4-3 és 4-4) különleges PvP harcok folynak (Player versus Player, játékos játékos ellen). Ezek során 50%-kal több tapasztalatot és becsületpontot nyersz minden megsemmisítésnél!
  A harci térképek bónusz-dobozaiban is 50%-kal több tartalom van (kivéve 4-4 térképen, ott nem található bónusz doboz). A harci térképeken nincs védelmi zóna, tehát ha tüzelnek rád, nincs hova menekülnöd, mert tűzharc közben nem működik az ugrás.

  Különleges térkép a 4-5 térkép, azaz Über-térkép. Ez kombinálja a PvP térképeket és a normál térképeket, azaz NPC-k is megtalálhatóak (összes NPC), továbbá a játék legerősebb NPC-i, az überek. Minden alkalommal mikor ilyen térképre lépsz, egy kezdetleges, 15 másodperces védelmi zóna van. A térkép a lelőtt űrhajók után dupla tapasztalatpontot (+100%) ad. Harc közben erről a térképről sem tudsz elugrani.

  Megjegyzések:
  • Ha egy harci térképen NPC lövi a hajódat, el tudsz ugrani.
  • 4-5-ös térképen a belső kapukon keresztül (5-1-re vezető kapuk) bármikor, akár harc közben is el tudsz ugrani.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.1.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.