Ismertető: Hitac Event

Kategória: 'Event leírások / ismertetők', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Hitac Event

  [​IMG]
  Miről szól a Hitac event?

  Berendezéseink egy ismeretlen űrlényfaj anyahajóját észlelték, amely útban van a szektoraink felé. Amennyire be tudtuk mérni, az űrhajó óriási és soha nincs egyedül. Az új űrlényfajta példányai, a Minionok kísérik, amelyeket meg kell semmisítenünk ahhoz, hogy az anyahajót megtámadhassuk. Az űrlények első támadásaiból kiderült, hogy céljuk a nyersanyagaink és egyéb vagyonunk elorzása. Ezt nem hagyhatjuk! A három megbízó pilótáinak most közös feladata, hogy megakadályozzák ezt a sosem látott méreteket öltő inváziót.


  Találtam egy kapszulát. Mik azok a kapszulák?

  A kapszulák olyan tárgyak, amelyeket átkonvertálhatsz sorsjegyeké a sorsolásokhoz.


  Lesz sorsolás?

  Igen!

  Olyan országban élek, ahol a szerencsejáték tilos vagy korlátozott. Részt vehetek a sorsoláson?

  Nagyon sajnáljuk, de ha Olaszország vagy Brazília területéről játszol, akkor nem vehetsz részt a valós tárgynyeremények sorsolásán, csak a játékon belüli virtuális nyeremények sorsolásán. Tehát azért fel fogod tudni a megvásárolt vagy űrlényektől megszerzett kapszuláidat.


  Hogyan vehetek részt a sorsoláson?

  Ahhoz, hogy a sorsoláson részt vehess, kapszulákra van szükséged.


  Hogyan szerezhetek kapszulákat?

  A kapszulák megszerzésének három módja van:

  Szerezz a kis űrlényektől betűket és rakd ki az Antec szókirakót. Minden teljes ANTEC szóért kapsz egy kapszulát. Gyűjtsd be a különleges rakománydobozokat, amelyeket az űrlény anyahajók hagynak hátra, mielőtt megsemmisülnek. Minden ilyen dobozban vagy egy kapszula. Vásárolj kapszulákat a megrendelési oldalon.


  Rendben. És hol találom a sorsolást?

  A sorsolást az uridium oldalon találod. Ez egy aloldal, amelyhez a bal oldalon egy saját menügomb tartozik.

  Hol használhatom fel a kapszulákat?

  [​IMG]
  Az uridium oldalon találsz egy gombot, amelyen „Sorsolás” áll. Ott található a két konvertáló, a Nap és a Hold konvertáló. Ezek segítségével válthatod a kapszuláidat sorsjegyekre az egyik vagy a másik sorsoláshoz.


  Kapok még valami mást is azon kívül, hogy megnyerhetem az egyik díjat?

  Igen, minden beváltott sorsjegyért kapsz egy azonnali nyereményt is, például lőszert, rakétákat, aknákat, extra energiát, zöld zsákmánykulcsot, stb.


  Miben különbözik a két konvertáló?

  Ha a Hold konvertálóba dobod a kapszuládat, akkor esélyed lesz megnyerni szuper játékon belüli tárgycsomagokat. Ha a Nap konvertálóba dobod a kapszuládat, akkor esélyed lesz megnyeri a remek számítógépes kiegészítőket, amelyet az Antec ajánlott fel.


  A díjakat minden szerveren külön kisorsolják, vagy az összes szerverre vonatkozik a sorsolás?

  A Hold konvertáló játékon belüli díjait minden szerveren külön sorsoljuk ki. A Nap konvertáló Antec számítógépes hardver díjait viszont az összes résztvevő DarkOrbit játékos között egyszer sorsoljuk ki.


  Növelem az esélyeimet a nyereményre, ha több kapszulát is felhasználok?

  Igen, minél több kapszulát dobsz az egyes konvertálókba, annál nagyobb az esélyed arra, hogy az adott sorsoláson kihúzzák a sorsjegyedet, tehát megnyered valamelyik fantasztikus nyereményt.


  Vannak a nagy díjakon kívül egyéb nyeremények?

  Igen, minden kapszuláért, amelyet bedobsz a konvertálóba, azonnali nyeremény is jár. Ha egyszerre több kapszulát használsz fel, akkor az egyes nyeremények összeadódnak és a jutalmak naplójában a sorsolás oldalán egyesével megtekintheted. Minden azonnali nyeremény értéke nagyobb, mint a megrendelési oldalon egy kapszula ára.


  Mikor sorsolják ki a nyerteseket és mikor kapják meg a nyertesek a díjakat?

  A két sorsolás nyerteseit az event vége utáni héten sorsoljuk ki. A játékon belüli díjakat röviddel a sorsolás után már jóvá is írjuk. A Nap konvertáló nyerteseivel felvesszük a kapcsolatot, hogy megírhassák nekünk a postacímüket, ahová a nyereményt küldhetjük.


  Hogyan működnek a Hitac űrlények?

  A Hitac űrlények anyahajóit csak akkor lehet megtámadni, ha a kisebb űrlényeket már elpusztítottad. Amikor az anyahajó életereje egy bizonyos szint alá süllyed, elenged egy Antec feliratú rakománydobozt, amelyben egy kapszula található a sorsoláshoz. Ezt a dobozt bárki felveheti, érdemes tehát résen lenni. A Hitac űrlény minden játékosra tüzel, aki lőtávon belül van a számára. Mihelyt leadott egy lövést, véletlenszerűen új célpontot választ a többi játékos közül.

  Ha egy Hitac Miniont semmisítesz meg, szintén egy Antec feliratú rakománydobozt találsz a helyén. Ebben a dobozban az Antec betűkirakó egyik betűje lehet elrejtve. Ha éppen nincs benne betű, még akkor is megvan az esélyed arra, hogy valamilyen értékes rakományra bukkansz. A megtámadott Minion arra a játékosra tüzel, aki megtámadta. Ha több hajó támad egy Miniont, akkor a kis űrlény több célpontra tüzel egyszerre. Az anyahajóban tartalék űrlények találhatóak, amelyek helyettesítik az elpusztított űrlényeket. A Minionok megsemmisítésének nincs semmilyen előre meghatározott
  [​IMG]
  A kis űrlényeknél vannak a betűkirakó betűi?
  Igen, minden megsemmisített Minion után találsz egy Antec feliratú rakománydobozt, amely 50%-os valószínűséggel tartalmazza az Antec szó egyik betűjét. A kirakó betűit többször is összegyűjtheted, minden alkalommal jár érte egy kapszula. Az adott játékos mindig olyan betűt talál, amely még hiányzik a szóból. A sorrend mindegy, mindig, amikor kapsz egy betűt, egy lépéssel közelebb kerülsz a kirakott szóhoz. Az űrtérképen van egy ablak, amelyben mindig láthatod, hány betűt gyűjtöttél már össze és mit kell tenned ahhoz, hogy továbbiakat tudj gyűjteni.


  Mi történik, amikor a kirakó teljes?

  Ha a játékos összegyűjtötte az ötödik betűt, tehát teljes lett az 5 „ANTEC” szó, az ablak megváltozik a kliensben és mind az öt betű megjelenik. Amikor ez megtörténik, a játékos már meg is kapta kapszulát a szókirakóért. Az ablakban megjelenő szöveg értesíti a játékost, hogy megkapta a kapszulát és most újrakezdheti a betűk gyűjtését.


  A Darkorbit csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 14.10.14
 2. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  HITAC 2.0 (2013. június 7. - 21.) Nyeremények

  Nyerj értékes díjakat a Nap konvertálóban!

  Ha a Nap konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor esélyed lehet arra, hogy remek Antec PC hardvereket nyerj meg:
  • 2 x Antec Three Hundred Two Ultimate Gaming ház
  • 3 x Antec One ház
  • 2 x Antec LAN Board
  • 2 x TrueQuietPro 120 ventillátor
  • 4 x HCG 620 Netzteil
  • 7 x Notebook Cooler Stand
  • 5 x 920 H20 hűtő
  • 1 x 620 hűtő
  • 3 x Razer Kraken Pro headset
  Ezeken kívül még eredeti DarkOrbit pólókat is kisorsolunk!

  Figyelem: a húzás minden játékosra vonatkozik és nem csak az egy szerveren játszókra. (A megjelenő kép eltérhet a valóságtól.)


  Nyerj értékes díjakat a Hold konvertálóban!

  Ha a Hold konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor soha vissza nem térő esélyed lehet arra, hogy szerverenként remek játékon belüli tárgyakat nyerj meg:
  • 1 x 1 millió uridium
  • 1 x 30 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 2 x 10 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 5 x 5 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 1 x 30 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 2 x 10 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 5 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 50.000 lövésnyi UCB-100 lézerlőszer
  • 20 x 100.000 uridium
  Kizárás a nyereményjátékból:

  A Bigpoint és adott esetben az érintett együttműködő partnerek, valamint családtagjaik ki vannak zárva a részvételből. A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek sorsolásból történő kizárására. Szintén kizárásra kerülnek azok a személyek, akik tiltott eszköz, vagy manipuláció alkalmazásával előnyre tesznek szert. Adott esetben a már odaítélt nyereményt is vissza lehet vonni vagy követelni. Ezen kívül szeretnénk tájékoztatni, hogy az Olaszország és Brazília területén játszó felhasználók a sorsolásos tárgynyeremény-akciókban nem vehetnek részt.
  Az Oroszországból játszó játékosok csak importálási engedéllyel kaphatják meg a tárgynyereményt a sorsolás után.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.11.13
 3. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  HITAC 2.0 (2013. november 16. - december 1.) Nyeremények

  Nyerj értékes díjakat a Nap konvertálóban!

  Ha a Nap konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor esélyed lehet arra, hogy remek hardvereket nyerj meg:
  • 1x SCHENKER S413 Slim Gaming notebook
  • 5x ROCCAT™ Ryos MK Glow billentyűzet
  • 5x ROCCAT™ Kone XTD egér
  • 5x ROCCAT™ Kave 5.1 headset
  • 20x ROCCAT™ Isku billentyűzet
  • 20x ROCCAT™ Kone Pure egér
  • … és még sok minden más

  Figyelem: a húzás a teljes világűrre vonatkozik és nem csak az egy szerveren játszókra. (A megjelenő kép eltérhet a valóságtól.)


  Nyerj értékes díjakat a Hold konvertálóban!

  Ha a Hold konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor soha vissza nem térő esélyed lehet arra, hogy szerverenként remek játékon belüli tárgyakat nyerj meg:
  • 1 x 1 millió uridium
  • 1 x 30 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 2 x 10 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 5 x 5 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 1 x 30 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 2 x 10 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 5 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 50.000 lövésnyi UCB-100 lézerlőszer
  • 20 x 100.000 uridium
  Kizárás a nyereményjátékból:
  • A Bigpoint és adott esetben az érintett együttműködő partnerek, valamint családtagjaik ki vannak zárva a részvételből.
  • A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek sorsolásból történő kizárására.
  • Szintén kizárásra kerülnek azok a személyek, akik tiltott eszköz, vagy manipuláció alkalmazásával előnyre tesznek szert.
  • Adott esetben a már odaítélt nyereményt is vissza lehet vonni vagy követelni.
  • Ezen kívül szeretnénk tájékoztatni, hogy az Olaszország és Brazília területén játszó felhasználók a sorsolásos tárgynyeremény-akciókban nem vehetnek részt.
  • Az Oroszországból játszó játékosok csak importálási engedéllyel kaphatják meg a tárgynyereményt a sorsolás után.
   
  Utoljára szerkesztett: 25.11.13
 4. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  HITAC 2.0 (2014. május 17. és június 1.) Nyeremények

  Nyerj értékes díjakat a Nap konvertálóban!

  Ha a kapszulákat a Nap konvertálóban váltod át sorsjegyekre, értékes utalványokat nyerhetsz, amelyeket a legnagyobb online boltokban válthatsz be:

  • 1x 1500 euró értékű utalvány
  • 3x egyenként 350 euró értékű utalvány
  • 11x egyenként 150 euró értékű utalvány
  Figyelem: a húzás minden játékosra vonatkozik és nem csak az egy szerveren játszókra. (A megjelenő kép eltérhet a valóságtól.)

  Nyerj értékes díjakat a Hold konvertálóban!

  Ha a Hold konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor soha vissza nem térő esélyed lehet arra, hogy szerverenként remek játékon belüli tárgyakat nyerj meg:

  • 1 x 1 millió uridium
  • 1 x 30 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 2 x 10 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 5 x 5 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 1 x 30 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 2 x 10 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 5 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 50.000 lövésnyi UCB-100 lézerlőszer
  • 20 x 100.000 uridium

  Kizárás a nyereményjátékból:

  • A Bigpoint és adott esetben az érintett együttműködő partnerek, valamint családtagjaik ki vannak zárva a részvételből.
  • A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek sorsolásból történő kizárására.
  • Szintén kizárásra kerülnek azok a személyek, akik tiltott eszköz, vagy manipuláció alkalmazásával előnyre tesznek szert.
  • Adott esetben a már odaítélt nyereményt is vissza lehet vonni vagy követelni.
  • Ezen kívül szeretnénk tájékoztatni, hogy az Olaszország és Brazília területén játszó felhasználók a sorsolásos tárgynyeremény-akciókban nem vehetnek részt.
  • Az Oroszországból játszó játékosok csak importálási engedéllyel kaphatják meg a tárgynyereményt a sorsolás után.
   
  Nitronyussz és Ŗocco kedveli ezt.
 5. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  HITAC 2.0 (2014. szeptember 26. és október 12.) Nyeremények

  Nyerj értékes díjakat a Nap konvertálóban!


  Ha a kapszulákat a Nap konvertálóban váltod át sorsjegyekre, értékes utalványokat nyerhetsz, amelyeket a legnagyobb online boltokban válthatsz be. A nyereméynek:

  • 1x 1500 euró értékű utalvány
  • 3x egyenként 350 euró értékű utalvány
  • 11x egyenként 150 euró értékű utalvány


  Ne feledjétek: az említett játék nyerteseit az egész DarkOrbit játékból, és nem szerverenként sorsoljuk ki.


  Nyerj értékes díjakat a Hold konvertálóban!

  Ha a Hold konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor soha vissza nem térő esélyed lehet arra, hogy szerverenként remek játékon belüli tárgyakat nyerj:

  • 1 x 1 millió uridium
  • 1 x 30 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 2 x 10 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 5 x 5 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 1 x 30 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 2 x 10 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 5 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 50.000 lövésnyi UCB-100 lézerlőszer
  • 20 x 100.000 uridium
  Kizárás a nyereményjátékból: A Bigpoint és adott esetben az érintett együttműködő partnerek, valamint családtagjaik ki vannak zárva a részvételből. A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek sorsolásból történő kizárására. Szintén kizárásra kerülnek azok a személyek, akik tiltott eszköz, vagy manipuláció alkalmazásával előnyre tesznek szert. Adott esetben a már odaítélt nyereményt is vissza lehet vonni vagy követelni. Ezen kívül szeretnénk tájékoztatni, hogy az Olaszország és Brazília területén játszó felhasználók a sorsolásos tárgynyeremény-akciókban nem vehetnek részt.
  Az Oroszországból játszó játékosok csak importálási engedéllyel kaphatják meg a tárgynyereményt a sorsolás után.
   
 6. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  HITAC Nyeremények - 2016/08/15-28

  Nyerj fantasztikus díjakat a kapszulakonvertálóval!


  Ha a kapszulakonvertálóban sorsjegyekre váltod a kapszuláidat, orbitális nyereményekért indulhatsz a sorsoláson! A következő nyeremények mindegyikét meg lehet nyerni minden egyes szerveren:

  • 1x 1 millió uridium
  • 30x 100.000 uridium
  • 1x 30 csúcsra fejlesztett LF-4 lézer
  • 2x 10 csúcsra fejlesztett LF-4 lézer
  • 5x 5 csúcsra fejlesztett LF-4 lézer
  • 1x 30 csúcsra fejlesztett SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 2x 10 csúcsra fejlesztett SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5x 5 csúcsra fejlesztett SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5x 50.000 UCB-100 lézerlőszer
  • 5x 400.000 UCB-100 lézerlőszer
  • 20x 1 hónap prémium tagság
  • 30x 1 teljes Lava A-Elite szett
  Kizárás a nyereményjátékból: A Bigpoint alkalmazottai valamint, azok partnerei és rokonai ki vannak zárva a részvételből. A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek eltiltására, illetve sorsolásból való kizárására. Szintén kizárásra kerülnek azok a résztvevők, akik illegális módszerek vagy a játék bármiféle manipulációja révén tisztességtelen előnyre próbálnak szert tenni. Ilyen esetben az odaítélt nyereményt semmisnek nyilvánítjuk és visszaköveteljük.
  Ezenfelül azon felhasználóink, akik Olaszország, Brazília vagy az Egyesült Államok bizonyos tagállamainak lakosai, nem vehetnek részt fizikai díjak sorsolásán.
   
  Gergő! kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása