Ismertető: Meghívás bónusz

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 22.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Barátok és bónuszok:

  Amikor először nyitjátok meg ezt az oldalt, egy felugró ablak tartalmazni fog egy rövid leírást a meghívási rendszerről.

  barátbonusz.PNG

  Amint látjátok, barátokat hívhattok meg a DarkOrbit-ba, mi pedig követni fogjuk a fejlődésüket. Minden olyan barátért, amely eléri a 10-es, 11-es, 12-szintet jutalmat kaptok. Naponta maximum 10 barátot hívhattok meg.

  Bónuszokat szerezhettek meghívási mérföldkövekért is.


  barátbonusz3.png

  Amint a felugró ablakot bezárjátok, egy új oldalra kerültök, amely két részből áll, az egyik részén meghívhattok barátokat, a másik részén láthatjátok a napi bejelentkezési bónuszt.

  barátbonusz4.PNG

  Ha barátot szeretnétek meghívni, klikkeljetek a Barát Meghívása gombra, amely egy új oldalra visz Titeket:

  meghvsos.png

  A felső mezőben megadhatjátok a meghívott e-mail címét. Ha egyszerre több embernek is el szeretnétek küldeni a meghívást, tegyetek vesszőt az e-mail címek közé. Opcionálisan megadhattok egy üzenetet is. Az üzenet(ek) elküldéséhez csak nyomjátok meg a Barát Meghívása gombot.

  A meghívós oldal közepén nyomon követhetitek a meghívott barátaitok fejlődését. Látni fogjátok, hogy hány barátot hívtatok meg és ebből hányan nem jeleztek még vissza. A Bónusz Logkönyvre kattintva megnézhetitek, hogy a meghívott játékosokért milyen bónuszokat kaptatok.

  A napi belépési bónusz logja szintén elérhető erről az oldalról.

  Kiegészítés és emlékeztető az írásról, amelyet a hivatalos közleményeknél írtunk ezzel a témával kapcsolatban:
  Felhívjuk minden játékos figyelmét arra a tényre, hogy a multiaccountok létrehozása tilos a játékban. Ha tehát valaki azért hoz létre újabb accountokat, hogy megkapja a jutalmakat, akkor az büntetésre számíthat - éppúgy, mintha a "normál" pushing esetében. Ennek megfelelően ugyanúgy fogjuk szűrni mint ezeket az eseteket, mint a normál pushingot. Ha valakit azon kapunk, hogy pushingolt, akkor az összes addig összegyűjtött bónuszt visszavonjuk és a jövőben nem lesz lehetőség további játékos meghívására sem.
  A büntetés jelenlegi mértéke:

  • az összes jutalom azonnali törlése (logfile, javítási utalvány, Design, Prémium)
  • ha a javítási utalvány elfogyott, akkor a javítási utalványoknak megfelelő értékű uridium levonása
  • az aktuális Tapasztalatpont 30%-nak levonása
  • A Becsületpont 30%-nak levonása
  • Akit másodjára is rajtakapunk (márpedig előbb-utóbb mindenkit kiszűrünk, aki ilyen módon csal), hogy saját maga készíti a "meghívott barátok" accountjait, annak megint 30-30%-ot fogunk levonni büntetésképpen a TP-ből és a becsületből!
  • A levonások mellett pedig account zárást is magával von
  Kérünk Benneteket tehát, hogy ennek megfelelően használjátok majd a meghívás lehetőséget.

  A játék szabályait ITT olvashatjátok.
   
  Utoljára szerkesztett: 27.9.15
  SPILLER2 és pavip kedveli ezt.

Az oldal megosztása