Ismertető: Mozgás a játéktérben

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  jQPan94.png

  Hogyan tudok repülni?


  A térképen való manőverezés az első, amire szükséged lesz. A játékot végig egérrel játszhatod, az egérrel tudod irányítani az űrhajódat a galaxisokon keresztül. Ez azt jelenti, hogy bárhová kattintasz a térképen, az űrhajód oda fog repülni. Javaslat: ha a bal egérgombot lenyomva tartod, az űrhajód folyamatosan fog repülni.
  Tipp:

  Sok időt fogsz azzal eltölteni, hogy a világűrben repkedsz és néha bizony nagy távolságokat kell megtenned. Ebben a jobbra lent található minitérkép nagy segítséget adhat. Ha a minitérképen egy pontra kattintasz, akkor az űrhajó oda fog repülni (akkor is, ha éppen tűzharcban van). De vigyázat: a minitérképen pontatlanabb a navigáció a nagy térképhez képest - tehát vigyázz, hova kattintasz.

  A térkép szélén túl található a sugárzási zóna. Ezen a területen a hajód folyamatosan sérül és akár meg is semmisülhet, ha túl sokat tartózkodsz ott.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.