Ismertető: Napi bejelentkezési bónusz

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: Kyrus, témanyitás ideje: 3.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  napibejelentkezés2.png
  Megszüntetésre került a régi napi bejelentkezési bónusz rendszer, 2017. október másodikán és a helyére egy új napi bejelentkezési bónusz rendszer került be a játékba.

  A régitől eltér teljes formájában a rendszer. Mostantól, ha belépünk a felhasználófiókunkba, nem fog megjelenni a napi bejelentkezési bónusz ablaka, hanem amikor megnyomjuk a START gombot, és elkezdődik a kliens betöltése. Azaz, a kliensbe átépítésre került a napi bejelentkezési bónusz rendszer. Mostantól, nem tippeket kapunk a játékhoz, a kliens töltődése közben, hanem a napi bejelentkezési bónusz ablaka jelenik meg.

  Az új rendszer alapján, minden egyes nap, más-más jutalmat kapunk, a bejelentkezésünkért. Azt, hogy melyik nap, mit kapunk jutalmul, áttekinthetjük az új rendszer oldalán, azaz a kliens betöltése alatt. A rendszerben 25 napos, egy hónapban. Huszonöt naponként kapunk jutalmat, utána 5 napunk van még arra, hogy az utolsó jutalmat átvegyük (vagy az elmaradásunkat behozzuk). Az utolsó öt napban nem kapunk jutalmat.

  A naptár reseteli (újraindítja) magát, mindig az ablak alatt megtalálható számláló lejáratával. Ekkor újraindul a jutalmazás: a jutalmak változhatnak, elosztásai és mennyiségei.

  Nem tudunk kihagyni napokat: ha például a 4. nap jutalmát begyűjtöttük már, de nem lépünk be a következő 4 napon, és csak a 5. napon lépünk be, akkor nem a 9. jutalmat kapjuk meg, hanem az 5. nap jutalmát! Azaz, a régi rendszerhez képest, itt nem indul újra a jutalmazás, egy nap kihagyás után.

  2021_10_daily_daily_login_bonus_rewards.JPG
   

  Csatolt fájlok:

  Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.10.21

Az oldal megosztása