Ismertető: Támadás

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  hFn0Eu7.png

  Támadás

  Hogyan támadhatok?

  Gyakran fogsz olyan helyzetekbe kerülni, ahol védekezned kell, és még gyakrabban olyanokba, ahol te leszel a támadó.

  Három fegyvertípus áll a rendelkezésedre: lézer, rakéták és aknák. Mielőtt a lézert vagy a rakétákat kilőnéd, ki kell jelölnöd egy ellenfelet - kattints az általad választott ellenfélre. A kijelölést egy piros kör jelzi és megjelenik az ellenfél életereje és pajzsa. Mihelyt megtörtént a kijelölés, válaszd ki a fegyvertípust - lézert vagy rakétát.

  Kattints a lézer-támadás gombra , vagy nyomd meg a ctrl billentyűt és addig fogsz tüzelni az ellenfeledre, amíg csak van lőszered vagy amíg meg nem semmisíted az ellenfelet vagy amíg rá nem kattintasz újból a lézer-támadás gombra, vagy a ctrl billentyűre.


  Ha duplán klikkelsz az ellenfélre az is támadásnak minősül ilyenkor a ctrl gomb se kell a támadás indításához! Ehhez azonban a beállítások között ki kell pipálnod a "támadás indítása dupla kattintással" lehetőséget.

  Ha a rakéta-támadás gombra kattintasz, vagy lenyomod a space billentyűt, mindig csak egy rakétát lősz ki, az éppen aktív típusból.

  Tipp:


  Az extrák között található egy úgynevezett rakétagyorsító. Ezzel az eszközzel a rakétákat dupla sebességgel lőheted ki! További extraként felszerelhető a hajóra egy automata rakétakilövő, ezzel lézertámadás közben a hajód automatikusan lövi a rakétákat mindaddig, míg be nem szünteted a tüzelést.

  A harmadik fegyverfajtaként az aknák állnak a rendelkezésedre. Ezeket a rakétákkal együtt tarthatod raktáron. Miközben a csillagtérképeken átrepülsz, egyszerűen lerakhatod az aknát. Az akna kb. 5 másodperc múlva aktiválódik. Ha egy másik űrhajó ér az akna közelébe, felrobban. Figyelj tehát oda, mert ha egy akna a te űrhajód közelében robban fel, a te hajód ugyanúgy kárt szenved! Az akna csak a játékosok által irányított hajókat sebzi, az űrlényeket nem!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.7.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.