ismertetők

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  Egy pár napos pihi után,

  Képtorzító - 2014.05.06. - 1. menet
   
 2. Extreminator-HUN

  Extreminator-HUN Utánpótlás-írogató

  JOB lőszer, Moly drónforma jele
   
 3. Venom, banán.
   
 4. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  A tippedig,nem helyesek.
  A tippedig nem helyesek. (Banán? o_O,banán nincs is a játékba.. o_O)
   
 5. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Ez szerintem olyan Saturn góli design mint a fene.
   
 6. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Kedves Mindenki!

  Bionyára többünkkel előfordult, hogy a játékban jogos vagy vélt panaszainkkal a supporthoz fordultunk, és az általunk nem várt módon és minőségben lett kezelve a problémánk.
  Ilyenkor több eset fordulhat vagy fordulhatott elő:
  • a játékos abbahagyta a játékot,
  • sérelmezte az ügyintézés menetét leveleében (ami érdemi válasz nélkül marad, a support résézről),
  • fenyegetőzik, hogy panasszal fordul az illetékes Hatóságokhoz (pl. Fogyasztóvédelem).
  Több esetben a support ilyenkor a Szabályzataira hivatkozik, hogy menj csak nyugodtan, ránk nem vonatkoznak a törvények (pl. a luxemburgi fogyasztóvédelmi tv-re hivatkoznak, mikor fogyasztóvédelmi panaszt kíván valaki benyújtani sugallva ezzel azt, hogy nem vonatkoznak rá a magyarországi törvények.)
  Idézve:
  "A Bigpoint kizárólag a luxemburgi Fogyasztói törvénykönyv (Code de la consommation) alapján értendő felhasználók számára nyújtja játékait és szolgáltatásait."

  Az EU 2014. április 30-ai bírósági döntése egy precedens értékű ítéletet hozott hasonló ügyben, ami felveti a kérdést.
  KI ORVOSLHATJA A JÁTÉKOSOK PANASZAIT.

  Olvassátok el és kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye erről:
  (Nem konkrét panaszokra lennék kíváncsi, hogy kivel, mi történt, hanem arra, hogy szerintetek a mi esetünkben eljárhat-e magyarországi hatóság, panaszos ügyekben és kötelezheti-e a játékos sérelmeinek orvoslására a szolgáltatót).

  Ime a cikk:

  A luxemburgi EU-bíróság szerint fogyasztóvédelmi ügyekben van joghatósága az NMHH-nak a UPC fölött
  [​IMG]
  Brüsszel, 2014. április 30., szerda (MTI) - A magyar Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az Európai Bíróság szerdai ítélete értelmében indíthat felügyeleti eljárást a luxemburgi székhelyű, de Magyarországra is sugárzó UPC ellen a fogyasztóvédelmi szabályok betartatása érdekében. A luxembourgi bírák az ítéletet ismertető közlemény szerint világossá tették, hogy a UPC tevékenysége elektronikus hírközlési szolgáltatásnak minősül, amelyet a tagállamok regisztrációhoz köthetnek, és adatokat is kérhetnek a szolgáltatótól, hogy betartathassák a fogyasztóvédelmi szabályokat, azt viszont nem követelhetik meg, hogy a szolgáltató fióktelepet vagy leányvállalatot létesítsen Magyarországon.
  A UPC Luxemburgból műholdon keresztül sugároz rádió- és tévéműsorokat tartalmazó csomagokat a többi között Magyarországra is. A magyar előfizetők panaszait követően az NMHH egy szerződés dokumentációját akarta elkérni a cégtől, amely viszont luxemburgi székhelyére hivatkozva azt mondta, hogy a magyar hatóságnak nincs joghatósága fölötte, így nem is járhat el vele szemben, és megtagadta az adatszolgáltatást. Válaszul az NMHH megbírságolta a céget, amely megtámadta ezt a döntést a Fővárosi Törvényszéken, ahonnan egészen a luxembourgi uniós bíróságig jutott a per.
  "A nemzeti hatóságok megkövetelhetik olyan adatok szolgáltatását a vállalkozásoktól, amelyek szükségesek annak érdekében, hogy ellenőrizhessék a fogyasztóvédelmi szabályok tiszteletben tartását. Ebben az összefüggésben a tagállamok felügyeleti eljárásokat indíthatnak egy másik uniós tagállamban letelepedett elektronikus hírközlési szolgáltató tevékenységével kapcsolatban" - áll a bíróság közleményében.
   
 7. lazar43

  lazar43 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. Arra lennék kíváncsi ,hogy hogy lehet a legtöbb urit szedni ,a leggyorsabban.Ha írjátok ,hogy hol akkor az idő/urit/mivel(hajóra gondolok,mivan a hajóba) mondjátok el.Előre is köszönöm.
   
 8. KłŁŁER

  KłŁŁER Fórum biztosa

  Ennek nem kellett volna új témát nyitni. Ha van 8 irised gyémánt drónformád aegised, cooldown boostered és x3 sab al lövöd akkor nyugodtan tudsz cubizni probléma nélkül. Az alatt csak doboz a megérős szerintem.
   
 9. VINCENTLORD

  VINCENTLORD Haladó

  lonozni x1-el vagy palázni ha van 3mas szedőd vagy csinálni küldiket és közbe gyűlik a uri
   
 10. Bankkártyával.
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 11. †ømzĭ

  †ømzĭ Junior szaki

  Dobozduplázó,spear, dobozolós ps meg petbe hasznositó protokoll ugy már elég sok összejön pvp n
   
 12. Apofisz

  Apofisz Utánpótlás-írogató

  Gondolom még nem elég erös a hajód hogy egyedül cubizz / amugy se mindig lehet mert ott nagyon szeretnek vadászni / ezért vegyél dobozduplázót és egy fürge hajót vagy spear vagy venga vagy esetleg leonov ha másra nincs kredited. De sok függ attól mennyit játszol naponta. 6-10 óránál már szépen megtudod szedni magad duplázóval. Ha nem is pvp-n szeded hanem x-2 mapon akkor is 6 ezer urit szedsz /óra. A hajót is kérdezted: Drónókba csak BO2 pajzs. Hajóba csak meghajtó. Álca és uccu neki. Szedsz napi 50 ezer urit kb 8 óra dobozolással az 3 millió lesz mire lejár a duplázó csomag. Hogy ezt mire költöd az másik téma.... De MHH-kor rendelhetsz is uri-t mondjuk 3 milliót gyenge 45 ezer forintért. Bár akkor nem megy el 2 hónapod :) kinek mennyit ér meg.
   
 13. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

 14. MOЯΡΗΞUS

  MOЯΡΗΞUS Fórum-zöldfülű

  pámpám
   
 15. .krumpLEE.

  .krumpLEE. Fórum-zöldfülű

  [​IMG]
  NA KI LEHETEK :):)

  [​IMG]
  [​IMG]
  JÁTÉKOS STATISZTIKÁI
  PILÓTARANGJA:
  Dandártábornok
  RANGLISTAHELY:63
  JÁTÉKOS SZINTJE:21
  MEGBÍZÓ:EIC
  REGISZTRÁLT:26-12-2013
  JÁTÉKIDŐ:543 óra
  KITÜNTETÉSSZINT:106
  FELHASZNÁLT KÉPESSÉGPONT:41
   
 16. √ĵ¡₥₥Σ√

  √ĵ¡₥₥Σ√ Fórum-zöldfülű

  Sziasztok.Szlovákiai vagyok és még Szlovákiába regisztráltam a karimot de magyarba lakok.És amikor Uri-t szeretnék tölteni SMS-ből akkor nem tudok,mert csak euros-at irja ki.nem irja ki a forintot és a magyar számokat mindíg amit szlovákiába kellet beírnom.ezt hogy lehetne megoldani?Köszi mindenkinek!
   
 17. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Sajnos nem lehet megoldani.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.