Járványriadó - visszajelzés

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Kyrus, témanyitás ideje: 15.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Itt beszélgethettek a Járványriadó eventtel kapcsolatosan.

  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak.... (Bocsi Morphi hogy belekaszálok a rendedbe, de ez a topic hiányzott).
   
 2. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Eddig tetszik mert sok a küldi, bár az event kapuban még nem jártam.
  Ha valaki már megcsinálta kérem írja le mit tapasztalt !
   
 3. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Részemről letudva az event.
  Volt sok próba ami korrekt volt.
  De már csak az egyszerű sima próbák vannak,ami gáz.
  De hogy a kapuzás csoportfüggő az nem tetszik,főleg hogy egy csomó lőszert elpazaroljak 1-2-3 olajért,az felejtős.
  NMy^^ fórumtárs idézete:
  "5-en bementünk, kb. az életének a negyedét ha le tudtuk lőni + pajzsa kb 3-adát, addig is sok elit lőszer elment, csak x4-ből kb 20k körül. Mi lett volna ha végig lőjük? Youtube-on van több videó de nem nagyon segítenek. Ha 8-an mentünk volna be, akkor a 28k uri-ból amit a végén dob kb 3-4k kapnánk. Ezt én csak 1 nagy szívatásnak érzem. Feladat miatt még lehet be megyek, de nem éri meg lőni a Gygerim Overlord-ot, hacsak vmi nem változik. Ami öngyilkos kis Plague Rocket-et kijön belőle az 95k sebzés ad az életünkre, (nem a pajzsra!) valamint kb. 25-58k sebzés kb. 15 másodpercenként a pajzsra. (Mindez az én tapasztalatom, amit visszanéztem a saját vidimből.)
  Lehet számolgatni..."
  Ez még a halvány érdeklődésemet is megváltoztatta ama bizonyosságra hogy nekem ez nem kell.
  Az hogy az olajat duplázó booster uriért való vásárlását a kezdés előtt megszüntették,és csak valós "credit"(ft,euró,font)felhasználásával lehet hozzájutni,az még egy szeg a koporsóba.
  Átszínezett lin-lon-tojás,kreativitás az megvan.Kövi eventben zöldek lesznek?
  Itt már vigyáztak arra hogy ebből az eventből ne tudjak farmolni.
  Mit lőjek pink lont,ami dob gigerlit,ami ad kavicsot amiből építek cpu-t ahhoz a kapuhoz ahova nem megyek?
  Pink lint ami nem ad semmit,gigerlit ami nem ad semmit?
  Másnak lehet hogy bejön.

  Nincs benne sértő,anyámnak is ebben a formában elmondanám,az ő válasza na az lenne sértő rám is nézve.
   
 4. Vagyokakivagyok2

  Vagyokakivagyok2 Junior szaki

  Ennyire futja, csak a pénz kell már nekik. Az eventeket már úgy találják ki, hogy csak valós forintért lehessen megvásárolni a haladáshoz szükséges eszközöket. Minden van már, ilyen színes izé, olyan olaj, amolyan .... Lesz itt nyáron majd sok usernek napolaj inkább nem darkorbit.

  Így kell valamit rendesen elrontani.
  Jó dolog ez a nem vagyok robot vizsgálat, de 39. alkalommal már idegesítő.
   
 5. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Egyetértek mindkét felettem szóló kollégámmal.
  De, hogy valami jó is elhangozzék : eventküldiből még LF-4 et nem
  kaptam eddig, most viszont igen. Ezt pedig díjazom !
   
 6. °o...JACOB...o°

  °o...JACOB...o° Járnitanuló

  Én voltam bent az eventkapuba nem is egyszer, csak kb.50-60K x4 ment el úgymond a semmire. Természetesen 1 olajat kaptam a végén. Részemről is bevan fejezve az event, nem fogok 450 kaput kivinni azért hogy meglegyen az új hajók bármelyike. Reméltem, hogy legalább az npc.kből lehet szedni valami olajféleséget de hát nem.... Viszont az event küldik jól adnak, ez az 1 pozitívum van.
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 7. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  A végén majd a programozók és a kereskedők egymást nézik a DO-nál, hogy miért is mentünk tönkre...

  Majd akkor mutogathatnak, hogy talán mégis meg kellett volna hallgatni a vevőket!
   
  kampo és Smith-Program kedveli ezt.
 8. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

  Ezzel az eventtel is az van mint a többivel:Jó elgondolás,rossz megvalósítás.A kapuban lévő főbossnak rengeteg az élete és pajzsa(60/60 millió) és emellett sokat is sebez.Még Fullos hajókkal sem könnyű ez a kapu,nemhogy a kissebbeknek.Ha hasonló erősségű lenne mint pl hadesban az emperor lon akkor aztmondom oké,megéri,de így csak lőszerpazarlás.Boosterből is megintcsak a legsilányabbat rakták be a boltba,jobbakat rendelni lehet csak,ugyan úgy mint az előző eventnél..
  Mintha a fejlesztők elsem olvasnák a visszajelzéseinket..
   
  ♥Grand♥, NumizN1 és Smith-Program kedveli ezt.
 9. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórummogul

  A kapu egy nagy átvágás, NMyy-al egyetértek. Majd ha valaki megcsinálta írja már le hány db olajat kapott, 3, 4, esetleg ötöt. Ja, hogy 450 kell, há menjél gyerek oszt lőjjed őket. Ha-ha-ha!
  Hatan mentünk be és mikor elpukkantam megpróbáltam visszamenni, mert volt még egy cpu-m.
  Azt természetesen elvette, de nem engedett vissza. Óriási gratula annak aki ezt kitalálta.
  De csak gondoljátok, hogy majd megint összeszedek 30-at hozzá.
   
  kampo és Smith-Program kedveli ezt.
 10. Ha a kaput beteszik állandóra, meg a pink lonokat és az abból kikelő izéket, akkor hurrá, ez egy jó küldi! Mondja már meg valaki, hogy lehet kikraftolni 450 (-69, annyi már van) olajat tízen egynéhány nap alatt (még ha 10 olajat is kapok egy-egy kapuból)? Eddig van 3 kapura való izém. Ha lesz négyre való, veszek boostert és bemegyek megcsinálni a négy kaput. De most kocsmázni megyek. Az este a klántársam ment. Előző este meg a másik. Holnap meg a negyedik nem lesz, mert elutazik a Nagymamájához. Tehát majd hétfőn. De, még ha mind itt is lennénk, akkor is, a legjobb esetben kellene 45 kapu. (10 olajjal számítva), de, ha átlagolok (5 olaj/kapu), akkor kell 90). Azaz 2700 doboz a pink lonokból kikelő izékből...
  Előző eventnél azt mondták, hogy mindenki kraftolhat magának egy új hajót, illetve nem, mégsem, majd az április közepi eventnél. Tegyék vissza az előző eventet, állandóra. Abból legalább jött valamennyi olaj (meg roncs) az átlag játékosoknak is. Vagy ez a kapu maradjon bent.
  Kellemes Húsvétot kívánok a kitartóknak, a stábnak, meg úgy általában mindenkinek.
   
  Pipin és Smith-Program kedveli ezt.
 11. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  A visszajelzések alapján, meg az eddig tapasztaltakból nyugodtan mondhatom, hogy a DO átment pénzért remegő milliomosoknak játékot készítő konzorciummá.

  Ha csak nagyjából számolok, folytatódik a hajók horribilis összegűvé tétele. Ugyebár egy góli 60k uri volt, majd jöttek a designok (amikből hajók lettek) drágábban. Ezt követték az Aegis-csoport tagjai és a többi egyre drágábban megkapható hajó.

  Most meg a három grácia (amiből a Mimesis elugró képességén kívül semmi újat nem tudtak előadni a fejlesztők). Az, hogy egy már kitalált képességet megerősítek, gyorsítok, vagy bármit csinálok vele az nem fejlesztés.

  Mibe kerül?
  Olaj: 450 => (mondjuk 40k x4-gyel számolva ez a legolcsóbb, 45 kapunál) :) : 7.200.000
  HP : 20 => 20 x 40.000 = 800.000
  MT : 15 => 15 x 40.000 = 600.000
  NCO: 30 => 30 x 20.000 = 600.000
  _____________________________________

  Összesen: 9.200.000 uridium alapáron.

  Elnézést, de Dustin Hoffman Mrs. Doubtfire
  filmjének szavai jutnak az eszembe.

  Kedveskéim kifutott az agyatok velőstől!
  Alig várom a jövő új hajóját, mennyibe fog kerülni! :)
   
 12. Vagyokakivagyok2

  Vagyokakivagyok2 Junior szaki

  Nevetséges.

  Volt egy nagyon fain játék, jó harcokkal, csapatokkal, barátságokkal. Lett helyette egy pénzéhes, bugokkal teli, színezőpasztával és "fejlesztésekkel" teli vacak. Régen volt játékos, most lettek néha tök üres, harctól mentes, szellemszerverek. A képet amit a másik topikba kiraktam, bugok...törölték tehát nem rakom ki újra, pedig nagy igazság az biztos.

  A legjobb event az lenne, ha nem lenne több színezőpaszta, olaj, meg naptej, hanem rendbe raknák a játékot, és csinálnának harci, vadászós, uridium és egyéb jutalmakban gazdag küldetéseket, de nem azt, hogy csoportosan ragadjanak a székhez, és követeljék szinte a forintokat boosterért, és kötelezően órákat dekkoljanak kapukban a játékosok... mi lenne, ha egyszer kompromisszum nélkül lehetne eventen részt venni, mi lenne, ha egyszer figyelembe vennék, nem mindenki tud zsákszámra boostert vásárolni, és horribilis összeget befektetni, eventezés gyanánt :D

  Ráhajtottak a pénzre, minden erről szól, s egyre többen ebből már nem kérnek. Lehet tagadni, de szerintem mindenki észleli már, figyeltem a héten a fórumot, volt olyan időszak, mikor 3 napig ember nem írt...
  Régebben a kötetlenben napi szinten volt, hogy 6-8 oldal pörgött... no comment.

  Good job.
   
 13. Neidra

  Neidra Fórum-zöldfülű

  450 olaj és még egy olyan 30-40 db 20.000-40.000 urídiumot érő (darabja 40.000) alkatrész és kikapsz egy aegis, venom másolatot.... röhejes. Nem rossz az elképzelése a hajó kinézetének, az elképzelés meg minden, de nem "másol-beilleszt"eni kellett volna a képességeknél. Semmi komolyságot nem látok benne, mintha csak gyorsan kellett volna kitalálniuk valamit, hogy pénzt találjanak. Ez a játék már rég végetért évekkel ezelőtt. Ez az event nem is tudom miért lett kitalálva, semmi komoly erőfeszítést nem látok, nincs vonzereje ami a játékosokat játszani csalná, és így tovább...

  Fent leírt játékosokkal,volt játékosokkal sok pontban egyetértek és leszögezem: -nem kritizálni, se nem embereket megbántani jöttem, szimplán a válaszomat kifejteni. :)

  Kb 2011-12 óta foglalkozom a DarkOrbittal mikor még az Írisz meg a Góliát megszerzése nagyon nagy szám volt és a full lf3 volt a divat. Jó, az biztos, hogy nehezebb volt fullra menni, de sokkal hangsúlyozom SOKKAL szórakoztatóbb volt megszerezni.. most meg az ép elmédet is grindold ki 1 db Lf-4-ért vagy akármiért. Kalózládák nem adnak semmit, hanem a sok fekete ládát árulják holott pedig "ritkán volt". Hála az égnek már befejeztem a játékot jó pár hónapja (volt 1-2 hónapos időszakom ezelőtt mikor még játszottam) és nem csalódtam a BP-ben. Jó munkát végeztek!!! Sikeresen elintézték ne játszak :)).

  Ezek alapján csak hogy az eventről is írjak valami fontosabbat, olyan mint a többi: 1-2 átszínezett régi npc és új nyersanyag majd drága ketyere a boltban tele bugokkal kis jutalmas event küldetésekkel. Ez bizony tényleg egy "Riadó". :-D

  Ezúton szeretnék mindenkinek sok sikert kívánni aki csinálja esetleg és reményekkel tele van még. Remélem ők viszik valamire, mivel én már befejeztem. ...mondjuk sepizni még feljárok, de az egy külön sztori.

  Üdvözlettel: Neidra.

  (U.I.: igen, rég játszom és a legtöbb praktikát, bugot hasonlókat ismerem, csak soha nem voltam egy chat-es alkat ezért nem ismertek engem meg fórumon se voltam aktív író, aktív olvasó viszont annál inkább. :) Valamint Erza❤ néven meg lehet találni akit érdekel. )
   
  Utoljára szerkesztett: 16.4.17
 14. ANAR¢HI_¢HAO$

  ANAR¢HI_¢HAO$ Utánpótlás-írogató

  sziasztok

  ez az uj i-olaj,megszerzese nagy hulyeseg!nem lehet csak kapubol,es meg 450 db:D:D:D:D:D
  de ez meg semmi,bemeni is csak min 4-tagal:p:p:phisz jatekos is aligvan ha meg van csak fullosakall lehe kivini,mert kilehet!
  szoval hulyeseg!!!mi 6 -an voltonk mind fullos amit ra pazaroltonk x-4et meg tech dolgokat mind meg bantuk:mad::mad::mad::mad:mert sima x-2 x-3 mal tartana vagy 2orat,es csak 6db i-olaj!!!!70%boopsteral!!!tehat ha urira at szamolom amit 6db elhasznaltam kb 60k uri es 30euro boostera!!!nem ajanlom senkinek varjuk meg mig beteszik,hogy lehet vasarolni mert jonni fog valamikor!!!!
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása