Játékbeli tanács kérés és adás az újonnan kezdőknek a haladóktól

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 19.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Az én tippem NPC-re a venom :) Belenyomod az NPC-be elmész tölteni de attol még az sebződik elég szépen :)

2. Artemis

Artemis Kivételes tehetség

Szia,

mindegyik dizinek megvan a maga előnye vadászatnál és npczésnél is.

• Venom - rányomod az npcre és vársz amíg pukkan, természetesen attól függ mennyi az életereje :)
    • Diminisher - pajzsgyengítés + sab, gyorsabban tűnik el a pajzs
    • Solace - ha megtámadnak tudod magad javítani, nagyobb az esélyed a túlélésre, vagy megspórolsz 1 szünetet amíg félreállnál javítani
    • Sentinel - használod a képességet,tovább maradhatsz npc-k között, plusz ha megtámadnak akkor is használhatod
    • Spectrum - ha jön egy vadász és megtámad ennek a hajónak a képességével van a legnagyobb esélyed túlélni.
    Solace, Spectrum, Sentinel +10% pajzsot ad, Diminiser,Venom +5% kárt ad....tehát mint egy Enforcer vagy egy Bastion. Személy szerint én ha npczem és ezt golival teszem, akkor Spectrumot használok, mivel nem akarom megadni az örömet a vadászoknak :)

Viszont ritka, hogy golival npczzek, mióta vannak az új hajók, azóta 90%-ban aegist használok npczésre, mivel folyamat lehet vele lőni,nem kell félreállni javítani, pláne ha van mellé egy gyémánt formációd.

Remélem tudtam segíteni :)

3. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Igen, segítettél ezzel, köszönöm szépen a leírást.
    Én is sokat gondolkodtam az Aegisen, csak kevesebb lézer fér bele, nekem meg még nincs meg a 8 irisem, így kevesebbet sebeznék vele, ezért maradtam inkább a gólinál. Viszont, amint meglesz a 8 iris, akkor átváltok inkább Aegisre.
    Köszönöm a válaszod.

Valóban nem rossz ötlet.

4. rbmk

rbmk Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Viszonylag kezdő vagyok és van egy kérdésem amire sehol nem találtam választ.
    Ugye több csilagkapu van, nekem csak az alpha béta és a delta épülget.(Alpha már kész) A kérdés mikor fog a többi kapu is épülni?

5. Ðiαмσиd

Ðiαмσиd Fórumelemző

Szia, amelyik kaput rakni akarod, arra katt, különben csak az első hármat fogja adni az extra energia.

6. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Szia!

Kiegészíteném egy kicsit Diamond írását:

Itt bővebb leírást találsz a Galaxy Gate's működéséről: http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/ismerteto-galaktikus-atjarok.73/

7. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

az lenne a kérdésem ha a pet pukkantással megöl egy lont és az véghez vele nem pedig mondjuk az uccsó rakétám akkor a pet is kap tp-t attól függetlenül hogy felrobbant vagy gyorsan megkéne javítanom aztán pedig előhívni?

8. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Kint kell lennie ahhoz hogy tp-t kapjon.

Nitronyussz kedveli ezt.
  9. -[norisz99_HUN]-

köszi!!

10. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Sziasztok! A mai napon meguntam a folyamatosan felugró akciós ajánlatot, ezért megnéztem, mit is takar. Aztán látom: 15.000 uridium 370 forintért. Mondom, ez király. Ahogy néztem, még halmozható is. Na akkor, ha mondjuk 10 ilyet rakok a kosárba, az 3700 forint. MHH-nál 450k uridium. Viszont, a kérdés
    : ezt lehet halmozni? Vehetek 10darabot is belõle egy MHH alkalmával, vagy az elsõ lesz kedvezményes, a többi pedig real árú?

(Esetleges elírásokért elnézést, telefonon vagyok.)

11. -[norisz99_HUN]-

én rendeltem már halmozva de én asszem csak 3mat a másodikra én sem tom énis most akarok 2x150kurit veni mhh-an de azt én sem tom hogy lehet-e .(szerintem 10-et nem lehet mert akkor a következők nem érnék meg ezért mindenki az elsőt halmoznák nagy mannyiségben.

12. paathrunax

paathrunax Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Előre is bocsi, ha oltári nagy hülyeséget kérdezek! Megvettem a 2-es drónjavító cpu-t és valahogy nem hajlandó megjavítani a drónjaimat. Van zsebben uri, meg 20 db javitási is, de valahogy mégsem akarja az igazságot, hiába próbálom aktiválni, mintha ott sem lenne... 6db flaxom van, de már csak 3 kilövést bírnak mert manuálisan meg nem tudom hogyan kell javítani őket. Köszönöm a segítséget!

13. Artemis

Artemis Kivételes tehetség

Szia,

legutolsó információnk szerint csak 1 tételre érvényes a rendelés, hiszen mikor rákattintasz, automatikusan a kosárba is rakja. Saját belátásod szerint megpróbálhatsz több tételt rendelni, maximum nem fogja engedni. Személyes tapasztalat,hogy pár hónapja nekem a prémiumra ilyen kedvezménynél nem engedte a többszöri rendelést.

Szia,

Drónjavító CPU2

Az űrhajó lelövésekor automatikusan megjavítja a drónokat, 100%-os károsodás esetén, amennyiben van elég uridium a javításra. 32 javításra elegendő.

Egy konfigurációban csak egy drónjavító CPU helyezhető el.

Figyelem! Csak akkor aktív, ha az adott konfigodban benne van, amikor javítanod kell. Így javasolt mind a két konfigurációban használni.

Ŗocco kedveli ezt.
  14. paathrunax

paathrunax Fórum-zöldfülű

Valahogy éreztem, hogy hülyeséget kérdezek :D ! Köszönöm a türelmed és a válaszod!

15. -[norisz99_HUN]-

,múltór pl láttam még fóruon is hogy 3x vette eg a prémit de volt amikor nekemse engedte,és azt megtudnád mondani hogy mhh érvényes-e rá?

16. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Én is vettem kedvezményes prémet, 3 bronz csomagot és mind akciósan. :)

-[norisz99_HUN]- kedveli ezt.
  17. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Szia!

Igen, érvényes rá.

18. -[norisz99_HUN]-

köszi és azóta még1 már 3 napja figyeltem hogy kapok-e valami ajánlatot ahoz hogy lejár a prémim hamarosan beis készítettem kárdjaimat de most vettem észe hogy egyik másodpercről a másikra elment a prémim és nem kaptam semmit lehet hogy én vagyok debil és nem is biztos hogy ad de ezt azért szeretném tisztázni. :)

19. Pepe8696

Pepe8696 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem,hogy most fogok tudni némi urit rendelni (234k-t),és nem tudom mit lenne érdemesebb vennem.
    Az biztos,hogy a 34k urit elköltöm logfileokra,hogy a pajzsenergia mesterét 5/5-re vigyem,és 8képpontom legyen csak. A PS-t a 34000 urimmal letudnám,mivel a következő képességek (+40.000ÉP,4%ellen) nem nagyon érnék meg.
    Jelenleg ilyen hajóm van:
    Góli:
    -5 iris (másfél hónap múlva 8)
    -26 LF3
    -16 BO2
    -15 GEN7900
    -1 LF4

Tehát 200.000 uridiumból kéne gazdálkodni.
    Amik között én vaciálok:
    a, Gyémánt formásió --> Gólival le tudnék egyedül lőni egy lont helyben? mondjuk 300k pajzzsal. és még maradna fincsi 100k uri.
    b, Aegis --> Gyűjtenék rá még további 50k uridiumot,közben hoznám licitről az iriseket.

Ŗocco

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.4.14
  20. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Hm, ez egy jó felfogás amit leírtál. (nem irist meg képességdizit veszel :D) Szerintem az összes urit ps-re nyomd, jelenleg azzal jársz a legjobban. Rögtön leírom részletesen.
    UP: 200k uriból ki tudod rakni 15 képességpontig. (írtad hogy 8-ig alapból felviszed, onnan számítva)
    Két féle képpen tudod elosztani:
    2 pont fejvadász 1-re, 3 pont burkolatszakértő 2-re, 3 pont pajzserősítő szakértőre (így ki tudod rakni a kalibráló után a fejvadász 2-t ha kell a vastaglövés)
    Másik variáció: 2 pont álcázóművész 1-re, 3 pont burkolatszakértő 2-re, 3 pont pajzserősítő szakértőre (így pedig az álcázóművész 2-t tudod majd kirakni a kalibráló után)
    A fejvadász 2 jól jön ha ellen játékost kell lőni mert hát csak 12% többlet sebzés, kalibrálót persze mindenképp ki kell majd rakni előtte fullra.
    Álcázóművész 2 pedig annyit ér hogy úgymond hatástalanítja az ellenség kalibráló képességét, ha meg nincs neki kirakva kevesebbet talál be mint alapon (npc-nél is hat).
    Én inkább a fejvadász 2 verziót ajánlom.
    Ha pajzserősítő szakértőt kirakod fullra akkor pedig kevesebb sebzés megy az életerőre, vagyis ha pörgeted az npc-t akkor az a kevés sebzés is amit bekapsz 92%-ban a pajzsra megy, azt meg gyorsan vissza lehet tölteni. (ezért nem ajánlom a gyémántot, kevés életerő, és ha pörgeted az npc-t alapból kevés sebzést kapsz be, de ha nincs pajzserősítő kirakva sok megy belőle az életerőre így konkrétan cseszheted a gyémántot)
    Így nem kell majd annyit javítgatni. Aegist mindenképpen licitről érdemes elhozni, igaz 1 milliárd kredit soknak tűnik de lesz majd olcsóbb is, meg ha nagyon akarod össze lehet azt gyűjteni. Keresni kell jó csopit, vagy menni cubizni valakivel/valakikkel.
    Ja és még valami. Azt kérdezed gyémánttal, 300k pajzzsal le tudnál-e lőni egy lont helyben.
    1: gyémánt 300k pajzsnál csak 3k pajzsot tölt vissza, lon meg 5k-t sebez.
    2: sokat fog életerőre sebezni ha nem ps-t húzod.
    3: lusta vagy pörgetni? :D Ha pörgeted (mint már leírtam) kevesebb sebzést kapsz be, kevesebb pajzsot kell tölteni meg kevesebb hp-t kell javítani.

Utoljára szerkesztett: 21.4.14
    cyberzs kedveli ezt.