Játékbeli tanács kérés és adás az újonnan kezdőknek a haladóktól

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 19.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kampo

kampo Járnitanuló

Sziasztok!
    Volt húsvéti bónusz doboz,? Vagy csak lemaradtam róla.

2. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Nem volt. És szerintem nem is lesz.

Utoljára szerkesztett: 21.4.14
  3. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Szia!

Elnézést, hogy most válaszolok, de nagyon sok elfoglaltságom van mostanában.

Az ajánlat véletlenszerűen jelenik meg és nem biztos, hogy akkor fog megjelenni, ha pl. mindjárt lejár a prémium.

4. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

igen eddig okey és ezek szerinte nem minden prémium közben van ajánlat iigaz?

5. Golem011

Golem011 Utánpótlás-írogató

Az lenne a kérdésem hogy milyen alap gép igénye a játék, de ne szaggasson. A másik kérdésem, meg van a Goliat meg 7 Flax 1 Iris meg van rakva LF 3-mal meg SG3N-BO2 pajzs. Utána mire érdemes hajtani P.E.T.-re vagy Iris.

6. Golem011

Köszi a gyors választ :) Van még egy kérdés milyen PC-vel lenne jó a játék mi az alap feltétele. Köszi

7. Iris és abba LF-3

8. Golem011

LF-3 van a 7 Flax és a 1 Irisben de van még azon kivül 5 db, a Goliat tele van. Kell még 6 db. És azt mondom hogy tele lesz a 8 Iris és a Apis meg a Zeus dron LF-3-mal. Csak azt nem tudtam hogy mire érdemes hajtani de már tudom. És köszönöm a válaszokat. :):)

9. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Tök fölösleges előre megvenni az összes LF3-at. Közben úgy is fogsz ládázni (mert hajtani fog a kíváncsiság, hogy találsz-e értékeset), akkor meg jön az LF4. Mindent akkor vegyél meg, ha szükséged van rá, másképp csak feleslegesen kidobott pénz.
    Ja, és mindenképp fogsz ládázni az Apis és a Zeuszod miatt, aközben meg jön még az LF3-BO2 is, valamint az LF4 is. Szóval nagyjából minden. (Persze ha van ezres nagyságrendben kulcsod)

10. Kenn70

Kenn70 Utánpótlás-írogató

Hali!

Tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban hogy milyen arányban érdemes elosztani pajzs illetve sebesség generátort (Goliathom van).

A tanácsokat előre is köszönöm.

11. †ømzĭ

†ømzĭ Junior szaki

Attol függ miket szoktál csinálni,melyik mapokon és h miböl mennyi van

12. Egyesbe hajóba 15 pajzs drónba full lézer kettesbe hajóba 15 meghajtó drónba full pajzs.

13. -ZЄЯ؆ĦUΝ†-

-ZЄЯ؆ĦUΝ†- Aktív író

alap konfi. bár akkor keveset sebzel

14. Kenn70

Értem.Köszönöm szépen.

15. Kenn70

Általában NPC-ket csapok a küldetéseket csinálom, PvP-hez igen gyenge vagyok, kedvencem mikor feltűnik egy ellenséges Player saját mappon és laza 80k üt belém és 5mp után elpatkolok menekülésre esélyem sincs. Jelenleg van 9db G3N-6900 sebesség generátor, 1db G3N-7900 sebesség generátor, 1db SG3N-B02 pajzs generátor illetve 4 db SG3N-B01 pajzs generátor.(Továbbá ha érdekel 6 Flax illetve 1 Iris drón, fegyverzetbe pedig 10 LF-3 és a többi LF-2.)

16. †ømzĭ

†ømzĭ Junior szaki

A pajzsok szerintem mindig legyenek bent,az igaz h lassabb leszel de ha nem szednek ki akkor kevesebbszer kell félre állnod javitani,nekem pl ugy van h 8 meghajtó többi a hajóba pajzs,drónókba lézer...másik konfi meg hajóba és drónókba is pajzs.
    Ne lf3 at vegyél szerintem hanem pajzsot mert az elég kevés ami neked van

17. Kenn70

Értem. Köszönöm szépen.

18. zeze52

zeze52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Csak nemrég kezdtem újra, és van 57k uridiumom. Szerintetek mire költsem, milyen irányba fejlődjek? Még nem vagyok igazán fejlett, sok helyre elférne, kicsit tanácstalan vagyok, elkéne a segítség.
    Válaszotokat előre is köszönöm.

UI: Bocs, tudom, volt már hasonló kérdés. Amúgy mennyi az LF4 sebzése?

19. LF-4 sebzése 200

20. peti911027

peti911027 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha palázgatni szeretnék, hogyan tehetem ezt meg anélkül, hogy állandóan kilőnének? 15-ös szintű vagyok, de goliathom van és koránt sem vagyok olyan erős, hogy szembe tudnék szállni egy tőlem erősebb játékossal. Már pedig ott kivétel nélkül olyan ellen van, hogy simán 40k-t sebez, és 10 sec alatt ki is lőttek. :S Hogyan gyűjtsek így palát és rakjak ki kapukat? :D
    (Még PETem nincs, de úgy tűnik hiába is venném meg, mert mindig kilőnének.)