Játékbeli tanács kérés és adás az újonnan kezdőknek a haladóktól

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 19.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Keress egy jó klánt szedd össze a 8 irist full LF-3/bo2-őt és aztán menj palázni.
    Ha 10 mp-ig birod az egész jó. ;)

2. †ømzĭ

†ømzĭ Junior szaki

Vegyél speart és kezdj el ink dobozolni,amit összeszedsz 1 óra alatt urit meg energiát:.Sokkal több mintha ha csak szimplán palláznál 1 órát, ha nem sajnálod a pénzt akkor vegyél dobozduplázót meg dobozolós ps se árt.Ha van elég urid vegyél petet.Ezután gyors huzd fel és vegyél bele 3as hasznositó protokollokat 1 óra alatt igy megvan 15-20k uri meg 100 energia.

3. kapus777

kapus777 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Már régebben "régi" fullos(8 iris, full lf3, full bo2) lettem , de csak most kezdtem el aktívan játszani úgy ,hogy lenne pár kérdésem.

1. Hogyan lehetne legjobban megnövelni a sebzést a leggazdaságosabban ?
    [3 lf4, se apis, se zeus, 28 PS(1 db. fejvadász I-n), 1 havoc,drónok lvl 5-n,fegyverek nincsenek fejlesztve]

2.Az előzőhöz kapcsolódva: hogyan lehetnék ütőképesebb(pvp) pajzs/drónok/vegyek több rsb-t:) ?

3.Melyik kaput érdemes kivinni (uri,nehéuség,tp,kulcs)

A válaszokat előre is köszönöm mindenkinek.

4. Amíg nem vagy full havoc addig zétázz és a kulcsokat zeusz napon nyisd el.

5. sajt

sajt Fórum nagymestere

Szia!
    Zeus napon ládázz, jön pár lf4 mire kijön apis meg zeus (apist is adja zeus napon). Mellette rakd a zétákat míg meg nincs a full havoc. Abból jön kulcs (25), logfile (50) stb. Ha van rá lehetőséged akkor palázz, petbe vegyél lvl3-as nyersiszedőt, ha nincs akkor ha van pénzed vegyél dobozduplázót, és spearheaddel pvp-n dobozolj, lehetőleg petben is legyen 3-as dobozszedő. Aztán ha megvan apis-zeus, elkezdheted fejleszteni a drónokat. (azt éri meg ha még másra is költened kell fejlesztés mellett) PS-re ne költs, zétákból rengeteg logfile fog jönni. Mire meglesz a full havocod az valszeg olyan 20 zéta (jó esetben) rossz esetben meg 30-35. Ezt szorozd meg 50-el, ki fog jönni még 2-3 képességpont belőlük. :) Szóval dobozolj vagy palázz. Vagy esetleg rendelj. :D Máshogy nem tudsz haladni. Amúgy én úgy csinálnám a helyedben hogy összejönne mondjuk egy nap 30k uri (ha dobozolsz). Abból vennék 10 kulcsot, a többit nyomnám zétára. Minden nap, vagy ahogy ráérsz. 1 hét alatt van kb másfél zétád. Egy hónap alatt simán össze tudsz szedni 3-400 kulcsot, de lehet még többet is. Zeus napon elhasználod, megvan zeusod kb negyede, apisodnak meg harmada. (legrosszabb esetben) 400 ládából még 3-4 lf4 is jön.

6. Pepe8696

Pepe8696 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Jelenleg ilyen hajóm van:
    -Aegis
    -8drón
    -full lf3-bo2
    -1lf4
    -15 képi

A kérdésem a következő: Lehetőségem lesz 450.000 urit venni. Hogyan költhetném el leghatékonyabban? a kettő opció között vaciálok:
    -300 zsákmánykulcs
    -1500logfile --- 23 képpont jönne ki belőle,tehát pont kiraknám a kalibrálót fullra

A célom az lenne,hogy pallán a vihető 1v1-eket meg tudjam nyerni. Tehát leginkább sebzés növelés.

És még 2 kérdés:
    -300 zsákmánykulcs kinyitásakor dupla lf-4 napon, hány lf4-re számíthatok?

-Valaki azt mondja,hogy pajzserősítő szakértő 3/5 után lehet a kalibrálót fejleszteni,de a wikiben az van,hogy 5 pont kell legyen rajta a kalibrálóhoz. Melyik az igaz?

Utoljára szerkesztett: 11.6.14
  7. -ZЄЯ؆ĦUΝ†-

-ZЄЯ؆ĦUΝ†- Aktív író

dupl
    dupla LF4 napkor 2c annyi esélyed van hogy nem találsz.

8. ..Von..

..Von.. Fórum-zöldfülű

Célzó CPU-val növelheted a találati arányt de az xenomitot használ.
    LF4-eket nehezebben tudod összehozni, mindenkinél más és más a találati arány.
    Ha sok Zeta viszel viszont jól ad pl logfile, 25 kulcs.
    Viszont a 300 kulcsból is jön logfile, apis zeus rész, LF4 stb..

9. Pepe8696

akkor inkább 300kulcs zeusz napon?
    és még várok választ arra a kérdésemre,hogy pajzserősítő 3/5 után lehet-e kalibrálót folytatni

10. [EventHorizon]

[EventHorizon] Fórum ismerője

Nem, csak ha 5 pontod van a pajzserosíto szakérto-n, ezután lehet a kalibrálo-ra tenni.
    Részletes leírást képességek megszerzési feltételei, do-bibliában is megtalálhatok.
    Pilotsheet (Képességek)

Pepe8696 kedveli ezt.
  11. sajt

sajt Fórum nagymestere

Igen, 300 kulcs zeus napon, úgy 1-3 lf4 jó eséllyel esni fog.

Pepe8696 kedveli ezt.
  12. Pepe8696

És a PS fejlesztését mikor folytassam?

13. sajt

sajt Fórum nagymestere

Log jön ládából, majd aztán ha meglesz zeus meg apis.

14. Cyberdart

Cyberdart Utánpótlás-írogató

Hello Mindenkinek!
    olyan problémám van, hogy a laborból elküldött nyersanyag idejét le lehet rövidíteni 45 perccel különböző reklámok megtekintésével. Ez működött is egy darabig de utána nem adja a reklámot de a 45 percet elveszi és kiírja " sajnos most nem elérhető videó". Az a kérdésem: ez normális dolog vagy reklamáljag a supportban! Köszi!

Ẫπđŕị§ỊỊ kedveli ezt.
  15. Artemis

Artemis Kivételes tehetség

Szia,

nem kell reklamálni, ezzel a support se tud mit tenni. Van amikor vannak elérhető videók és van amikor nincsenek.

-Dr.IИSΛИE- kedveli ezt.
  16. Pepe8696

Sziasztok!
    8irises aegis vagyok(full lf3,bo2),és vaciálok,hogy melyik drónformációt vegyem meg. Npcre megvettem régen a gyémi drónformációt,de pvp-re teljesen haszontalan,ezért kérdezném,hogy a ,,moly" formációról mi a véleményetek? mert ez tűnt a leghasznosabbnak számomra. A gond ezzel a formációval, az a másodpercenkénti 1% pajzscsökkenés. Milyen két konfiggal tudnék hatékonyan vadászni ilyen hajóval?

17. lost

lost Fórum nagymestere

Én a helyedben nem drónformációt vennék. Inkább ládázz zeusz napon, +1,2 drón sokkal hasznosabb mint egy drónformáció, arról nem is beszélve, hogy lf4 is jön közben. Ha mindenképpen drónformációt akarsz venni vadászatra, akkor a moly-szív kombinációt ajánlom valamint a fogó is hasznos tud lenni.
    A konfit te magad tudod csak összeállítani attól függően, hogy milyen a harcmodorod.

Pepe8696 kedveli ezt.
  18. Pepe8696

A fogó formáció hátránya: 10%-al csökkenti a pajzsáthatolást ---> ez azt jelenti,hogy mondjuk valaki 10000-et sebez,(az ellenfélnek kivan rakva a pajzserősítő) abból 9200 menne pajzsra,de 8280 megy.

Jól írtam?
    vagy a 92%/8% változik 82%/18%-ra,bár ezt kétlem,mert ez inkább pozitívum.

Mindenképp vennék egy drónformációt,mert hát mégiscsak elég gázos gyémivel vadászni... a moly formációt csak a szív formációval együtt ajánlod? mert jelenleg csak 1 formációra van keretem. Esetleg azt lehet,hogy megveszem a szív formáicót,és később a molyt. - bár ez annyira nem jó opció nekem

moly+szív vagy fogó+100k ládákra ?

19. sajt

sajt Fórum nagymestere

Fogó plusz 100k ládákra jó lesz neked szerintem. Fogónál a pajzsáthatolás csökkentése azt jelenti hogy. Sebzel 10 ezret. Ki van rakva ellennek pajzserősítő fullra, abból 9200 megy pajzsra 800 életerőre. Ha fogót használsz, akkor mind a 10 ezer sebzést a pajzsra fog menni. Szóval ha van az ellenek 30 ezer életereje meg 500 ezer pajzsa akkor még lehet esélye arra is hogy lelő vagy beér kapuba és elugrik ha fogóval lövöd. Én úgy szoktam vadászni hogy full meghajtó, full lézer, 0 pajzs, moly, másik konfiba meg ha váltok ott drónok felében lézer felében pajzs, és ha azzal vagyok átváltok szívre. De van hogy mindkét konfiban van pajzs, akkor ott a gyorsmenün a moly meg a szív, és csak akkor váltok molyra ha lövök valakit.

20. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Sziasztok!

Csak egy kérdésem lenne:

Dobozoláshoz milyen hajót ajánlotok? [Leginkább PvP-n dobozolnék]
    Gondolkoztam a Spearen, csak kevés a lőszerraktere, így konkrétan a dobozok 3/4 része semmit sem érne. A vengán is gondolkoztam, viszont annak sincs nagy raktere. A góliát pedig a lassúság miatt nem jött nálam számításba. De valamelyiket mégis ki kéne hogy válasszam. Ti melyiket javasoljátok? Persze, lehet másik is, nem kötelező az említettek közül választani.