Játékbeli tanács kérés és adás az újonnan kezdőknek a haladóktól

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 19.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. †ømzĭ

†ømzĭ Junior szaki

Dobozolni a spear jó,a lőszerrel tök felesleges foglalkoznod mert úgy is fel fog telni a lőszerraktered ha ne nekiállsz kapuzni, tehát semmikép nem fogod megkapni a lőszert a dobozokbol.

NémethLászló kedveli ezt.
  2. Man_Utd96

Man_Utd96 Fórum-zöldfülű

És zeusz napon melyik térképen érdemes ládázni? Vagy nincs a térképek között ilyen különbség, hogy egyiken jobb dolgokat ad mint a másikon?

3. Artemis

Artemis Kivételes tehetség

Szia,

nincs olyan térkép,ahol jobban adna. Igaz a játékosok általában arra a térképre mennek vissza, ahol valami hasznosat kaptak,de ez puszta véletlen,mivel 10 játékos, legalább 6-7 térképet fog mondani.

Én személy szerint kaptam már zeusz részt pvp térképeken,überen, 3-3on,3-7en,ellenséges térképeken. Próbáltam én is anno logikát keresni,majd rájöttem,hogy nyitom azt amit elsőnek találok :)

4. Golem011

Golem011 Utánpótlás-írogató

Sziasztok kérnék tanácsokat. LF3 van böven BO2 is Iris Drónokat kreditért veszem meg 3 van most jelenleg. A 2. hangár meg van Lenov van benne. 1-esben Goliát. A goliátot meg pakolva LF3-mal meg BO2-vel 3k ad a lézer a rakéta 2.3-mat kb. A Lenov meg van pakolva ugyan úgy csak kevesebb férőhellyel 2.5k lézer a rakéta 5.3k. De ez mind x-1 lézer meg PLT-2026 rakéta. A Golátot hogyan tudnám megerősiteni a tűz erejét. Kb van 70k urim. Fejleszem az Irist meg a BO2, LF3-mat nem érdemes mert jön az LF4-es.Pedig van 13 fejlesztve 4-5 szintre. Vagy aktívan ládázak LF4-re.Vegyem meg a P.E.t-e. Segitenétek aban hogy milyen sorendben érdemes csinálni !!! A GG-dobozbol rakom a képességet veszem a Logfiltet kreditért aukcion meg a gg adja.

5. sajt

sajt Fórum nagymestere

Ha van lehetőséged palázásra és jól akarsz fejlődni, akkor vedd meg a petet, húzd fel lvl8-ra, vedd meg bele a 3-as nyersiszedőt és menj palázni. Ha nem tudsz palázni, akkor ugyanez csak 3-as automata gyűjtővel, és menj pvp-re spearheaddel dobozolni. A többi kérdés, szerintem minden hónapban gyűjtögesd az urit, aztán amikor van zeus nap, vegyél annyi kulcsot amennyit tudsz, jönni fog apis zeus rész, ha szerencséd van lf4 is. Amúgy lf3-at mi a fészkes fenének fejlesztettél 4-5 szintre??? -_- Fejlesztést mindig a drónokkal kell kezdeni... Aztán lf4 aztán pajzs. Ha nincs lf4 akkor szedd őket mint mondtam (csakis zeus napon míg meg nincs a zeus). Ja még valami. Amit összegyűjtesz gg-t azt zétára nyomd, az sok kulcsot meg logfilet ad, meg ha szerencséd van havocot is. Azokat a kulcsokat is kizárólag zeus napon használd el.

6. olafgrof

olafgrof Fórum-zöldfülű

Üdv mindenkinek !!:D Hgyan lehet használni a drónjavítót?

7. okoska76

okoska76 Junior szaki

8. Golem011

sajt köszi szépen a gyors válasz. A LF-3 már útolag én is rájöttem hogy hiba volt még egyszer köszi a tanácsot.:) :)

9. Pepe8696

Pepe8696 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 100k urit arra költsek,hogy kirakjam a pajzserősítő szakértőt fullra,vagy zeusz napon ládákra?

10. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Szia!

Ládákra költsd, mivel a ládákból jön logfile is.

Pepe8696 kedveli ezt.
  11. Pepe8696

Pepe8696 Utánpótlás-írogató

Lenne még egy kérdésem. Ma zeusz nap van,és nyitottam egy LIGHNING designt. Még maradt 60ezer urim,és szerintetek abból megvegyem inkább a 2. hangárt,és a maradékból ládázzak? már régebben meg akartam venni a 2. hangárt pallázás miatt,de most hogy megkaptam ezt a designt,szerintem ez lenne a legjobb döntés. Szerintetek? Illetve milyen egy vengával pallázni? (eddig mindig aegissel palláztam)

12. sajt

sajt Fórum nagymestere

Ládázzál csak tovább, ne vegyél hangárt.... Lightning megvár, zeus nap meg nem mindig van. Lehet abból az 50 ládából kapnál még egy lf4-et is meg 1-2 apis zeus részt. Ha meg még a pajzserősítő szakértőd sincs fullon egyértelmű hogy nem hangárra kell költeni. (palát amúgy is le tudod adni csak kicsit tovább tart)

Nitronyussz kedveli ezt.
  13. Golem011

Sziasztok lene 1 kérdésem ha a P.E.T.-be 2 egyforma protokoll teszek akkor az meg dupláza a protokol tulajdonságát a radar proto... gondoltam.

14. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

A dobozolósnál dupláz igen, gondolom itt is.

15. [EventHorizon]

[EventHorizon] Fórum ismerője

Nitronyussz kedveli ezt.
  16. Golem011

Köszönöm szépen a linket :):):)

Nitronyussz kedveli ezt.
  17. SemmiGond

SemmiGond Fórum-zöldfülű

Szia,

ahány protokol van a PET-be annyiszor adja meg az adott protokol bónuszát pl.:
    2db 3as Radar protokol már 24%-al növeli a hatótávot. (Darabja 12%-al).

18. Truck»FINAL»ROUND

Truck»FINAL»ROUND Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Most kezdtem el újra a játékot, de amikor beléptem a régi karakterembe valami nagyon furcsa fogadott... a 8 irisemből és az apisomból 7db flax lett, az egyik hangáramból eltünt az aegis és eltünt 5 havocom is. Nehezen felépített karakter volt és most valakinek sikerült elrontania. Tanácskokat szeretnék kérni hogy most mit kezdjek/hogy folytassam a játékot?

19. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Építsd újra. :(

20. Truck»FINAL»ROUND

Truck»FINAL»ROUND Fórum-zöldfülű

Azt tudom. De ahhoz várnék ötleteket hogy hogy s mint tegyem ezt meg. milyen stratégiát ajánlotok (rég játszottam már)