Játékbeli tanács kérés és adás az újonnan kezdőknek a haladóktól

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 19.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Spitfire™-

-Spitfire™- Utánpótlás-írogató

Azt sajna sehogy. :(

2. Artemis

Artemis Kivételes tehetség

Szia,

ilyet sajnos nem lehet, ha egy hangárod van és másik hajót akarsz, akkor azt bizony le fogja cserélni és nem kerül vissza az eszköztárba.

Amíg goli,leo,vega között váltogatsz,addig ezzel nincs gond,mert ezek azért viszonylag olcsó beszerezhetőek licitről. Aegis,Citadell és Spear esetén már kicsit húzós,pláne hogy az napi licites.

2 dolgot tehetsz:

1. Veszel egy új hangárt
    2. Licitről elhozod többször a golit,vegát,leot és egy ideig nem kell azon aggódni melyik hajóval közlekedj.

Viszont egy biztos, előbb utóbb ha szeretnél egyet az újabb hajókból, akkor szükség lesz a hangárra, nem is egyre.

3. attila7777

attila7777 Utánpótlás-írogató

Azt szeretném meg kérdezni, hogy citedel vagy aegist érdemesebb megveni, ietve melyiket mire jobb használni , egy ismerösömell nem jútunk dülöre a két hajó között??

4. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Mindkettő hajónak van előnye és hátránya.
    Az aegis nevében benne van a lényeg amiből lehet következtetni:
    "Kiszolgáló hajó"
    Az Aegis hajóval szinte szüntelenül lehet NPC-zni, megállás nélkül a képességei miatt.
    A bója, HP töltő és pajzs töltő lehetővé teszi hogy sokáig életbe tartson ha ügyesen és okosan van használva. Bátran lehet vele vadászni akár több ellenség ellen is egyszerre, bár ezt a többi hajónál is meg lehet. :)
    Erős hajó, csoportba nagyon hasznos (Hades, LOW kapu, vagy normás térképeken)
    Hátrányára csak annyit tudok mondani hogy 10 lézerhely van a hajóban.

Citadellről (nehéz csatacirkáló)
    Nos ezt a hajót leginkább az életereje és a Generátor helyek sokasága miatt hasznos.
    Igaz hogy csak 7 lézer fér be a hajóba de ne tévesszen meg épp elég hogy le tudj vele lőni egy komolyabb ellent.
    És persze itt vannak a hajó képességei amit egy csoportos vadászatnál,kapuzásnál nagyon hasznosnak bizonyulhat. Aki sűrűn jár über térképre egy csoporttal oda jól jön.( Überlon viszonylag sokat lő, ha ügyesek vagyunk a citával könnyebben lehet bírni vele, Óvod a csoport többi tagját.)
    Ha nem érted akkor arra tudom hasonlítani mint egy méh kaptárt ahol a királynőt védelmezik a többiek...
    Előnye a dupla hst amivel igen nagyon tud sebezni és a védelmi lehetőségei, valamint a hatalmas raktér!
    Talán hátránynak mondható hogy lassú.

Összegezve az én véleményem az hogy ez a 2 hajó párban a legjobb. (kipróbáltuk, tapasztalat)
    PvP esetén ha az aegnek szorul a hurok, a citadell csak használja a tüzimádó képességét. Így az aegis nem esik le és nem marad egyedül a másik.
    Amíg a citadell kapja a sebzést az aegis tudja folyamat tölteni magát, beleértve plussz védelmet ad a csatacirkálónak.
    Természetesen ez NPC-nél hasonló.
    \------------------------------------------------------------\
    Minden hajó, jó mindenre, de van amire 1 hajó a tökéletes. Ezt döntsd el te neked mi a legfontosabb!
    Olyan hajót válasz amihez jobban illik a TE játékstílusod.
    Ha a golihoz vagy szokva, akkor javaslom az aegist mert a -5 lézerhely ellenére csak pluszt fog nyújtani a képességei miatt.
    A citadellt nem lehet másik hajóhoz hasonlítani, lassú de nagy védelmet lehet neki adni, védekezni, szívatni a másikat buli... de nem biztos hogy érdemes annyit kiadni erre a célra érte.

Döntsd el te neked melyik lenne ideálisabb, melyikkel játszanál jobban, mert mindkettő jó hajó ha passzol a stílusodhoz és tudod használni.

Utoljára szerkesztett: 12.9.14
    Artemis kedveli ezt.
  5. attila7777

köszönöm

6. attila7777

Azt szeretném kérdezni hogy alsóbb térképekre egyedüli (esetleg később csoportban is ) használatra milyen hajót ajánlanátok amivel lehet fejlődni,most lenovom van goliátban vagy vaenegence ben gondolkodom ,és a továbbiakban mire lenne érdemes cserélni ami a felsö térképekre is jó lenne ?

7. fapapi

fapapi Fórum nagymestere

Szia!

A legjobb hajótípust választottad amit csak lehetett!
    A küldetésekben a venga és a góli rengetegszer szerepel.
    Én egy külön állatfaj vagyok, nem lövöm le azokat a játékosokat akik nem kellenek küldiben. Szerintem vannak ezzel így jópáran, így megúszhatsz pár lelövést.
    Goli és a venga célpont lesz mindenki szemében!

8. Artemis

Artemis Kivételes tehetség

Szia,

ahogy fapapi is írta, jelenleg a lehető legjobb hajóval vagy. Egy plusz tanács (aztán vagy megfogadod vagy nem :) ) amíg meg más hajóhoz a felszerelésed, addig ne válts....értem ezalatt fegyverzet (LF3), pajzsok (B02) meghajtók....mert sokan beleesnek a hibába, hogy arra alapoznak, hogy a vega gyors....de ha nincs hozzá full meghajtó, plusz kevés a pajzs....mire meglóghatna, meghalt.

Sokan azt hiszik,hogy azért mert felmegy golival...több urit szerez, ez se igaz....mivel fent az npck több élettel rendelkeznek, többet sebeznek....tehát jó hogy a lon 128 urit ad, de ha nem tudja lelőni...vagy csak nehezen...addig lent leoval lehet 2x128 urit lőtt volna.

fapapi kedveli ezt.
  9. attila7777

köszönöm a segitségeteket

Az álcázással kapcsolatban szeretnék kérdezni, a minitérképen az ellenséges játékost nem mindig látni csak ha már tüzet nyitott van mikor álcában is megtalál, pl 1-3 térképen egyszer csak elő ugrót mellettem lévőt egyből ki is lőtte, mit kell az álcázással kapcsolatba tudnom . A dron formácíokrol szeretnék többet tudni , melyik formáció mire jó használni ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.9.14
  10. fapapi

fapapi Fórum nagymestere

Ha álcázod a hajód, akkor is látszik a mini térképen a piros pötty! Tehát az álca, csak a játékfelületen nem látszik. A speerhed képességek között van egy úgynevezett szuperálca képesség, ami még a mini térképről is eltüntet, egy pár másodpercre. Ha több időt eltöltesz a játékban, majd megszokod, hogy a fél szemed a mini térképen van, és hidd el könnyedén kiszúrod az álcást, és megtanulod elkapni is.

A drón formációkról egyenlőre sok mindent nem kell tudnod. Nem hiszem, hogy azon a szinten vagy, hogy ebbe belemerülj.

Pajzs formáció kreditért kapod meg.
    10%-kal növeli a pajzserőt, de 7,5%-kal csökkenti a lézer- és rakétasebzést. Ebben a formációban érdemes gyűjtögetned.

Nyíl formáció kreditért kapod meg.
    20%-kal növeli a rakétasebzést, de 3%-kal csökkenti a lézersebzést. Ebben érdemes NPC-t lőnöd.

Ezt a két formációt folyamatosan variálhatod!

Az első uridiumba kerülő formációd a szív legyen!

Több szót erre nem is fecsérelnék, mert tényleg nem tartasz itt.

Először szereld fel a hajód, LF3 lézerrel, és BO2 pajzzsal, törekedj arra, hogy szerezz IRIS drónt. Amire még érdemes figyelned közben, hogy a képességeket is rakjad.

Ezzel a csekély feladattal eleszel 1 évig!

Nitronyussz kedveli ezt.
  11. attila7777

köszönöm a segítséget

12. attila7777

Azt szeretném megkérdezni hogyan lehet megnézni a másik játékost(hajóját) milyen erős mit tud ?pl :pajzs, életerő, lövések ereje,stb.?

13. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Szia.

A hajó felszereltségéről csak a Pilóta profilból tájékozódhatsz. De ott is csak akkor, ha a játékos engedélyezi ennek láthatóságát.

14. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Sziasztok!

Mivel nem igazán játszok a suli miatt, csak hétvégente talán egy fél órát, ezért a következő kérdésem csak és kizárólag elméleti jellegű lenne.
    Tekintve azt, hogy nem tervezek már költeni a játékra, ezért nyilvánvalóan a dobozolás mellett kell döntenem a maradék játék időmben is, amikor egyáltalán tudok játszani. Nos, a legeffektívebb módszer a dobozolásra az elméletem szerint:
    Első sorban, a P.E.T.: Nemrégen elérte a 8-as szintet, így 3-as szintű begyűjtőre gondoltam. A következő a protokollok, de először is a helyek felszabadítása. Olvastam, hogy minél nagyobb a szintje a P.E.T.-nek, annál többet fogyaszt, így nem tervezem fejleszteni tovább a sajátom, meghagyom 8-ason. Ezt tekintve 8 helyet kell felszabadítanom. Akkor az 10 protokoll helyet jelent. Ezt én egy fele-fele hasznosító és radar arányban gondoltam, természetesen ezek is 3-asok.
    Ezek után még a képességpontok is maradnak, a Kapzsi Pilótát és a Szerencsefia I-en gondolkoztam, mert a többi már tényleg olyan kirakási módszert igényel, amihez elengedhetetlen az uridium rendelése. Nos, ezek természetesen fullosan.
    Következőnek még a Szív drónformát szeretném megvenni, hogy dobozolás közben minél nagyobb legyen az életerőm, és minél nehezebben tudjanak lelőni. Ehhez egy vengát gondoltam, +10% pajzsos designnal.
    Dobozduplázót, és ehhez hasonlókat nem tervezek rendelni, így ezeket ne ajánljátok, ha kérhetlek Titeket.
    Most csak annyi lenne a kérdésem [ahhoz, aki rendszeresen dobozol, vagy csinálta már, és tudja hogyan kell], hogy ez az elmélet megfelelő-e egy PvP-s dobozoló hajónak?
    Természetesen tekintve azt, hogy bárhogy számolom ez millió uridium alatt nem jönne ki, így egyhamar össze sem jönne, ezért bőven ráérek ezzel, azért gondoltam, hogy felteszem ezt a kérdést, hogy merre fele induljak el az egésszel.

Köszönöm előre is.

15. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Jó az elképzelés, de én a vengát lecserélném Spearheadre. Ha ugyis dobozolsz akkor 2 konfid gyors egyikbe nagy pajzs másikba kissebb de azért tudj lőni.
    Másik ok amiért ezt javaslom mivel a spearhead a leggyorsabb hajó, és a PET sebessége függ a hajó max sebességétől így gyorsabban tudsz haladni a dobozolással.
    A Pet dolgaira nem tudok mit mondani, majd kiegészítenek.
    Képesség pontokkal kapcsolatban, ha van elég pontod, vond vissza az összesen és menj el abba az irányba ahol maximálisra tudod növelni a dobozolás eredményességét. (Szerencse fia, Kapzsi pilóta, Szerencse fia II, Kapzsi pilóta II,) nem tudom mennyid van de gondolom kevesebb mint ami kéne. A dobozduplázó stb ha nem hát nem, pedig hasznos lenne, ha keveset játszol akkor érthető, nem tudod kihasználni.

16. Atti5577

Atti5577 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, kezdőnek melyik hajót ajánlanátok ,npc,dobozolni ,gyüjtögetni egyenlőre (mostromo, bigboy, leonov, piranha)vagy valami másikat esetleg ?

17. Leonov.

Nitronyussz kedveli ezt.
  18. spaceship69

spaceship69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, az a helyzet h kb 1 éve egyik napról a másikra lett -600k becsületem, nagy részét behoztam,és maradt 140, azonban abbahagytam a játékot és most előröl kezdtem és jelenleg van -136k de nem tudom h ezt hogyan is lehetne leggyorsabban behozni, mert a 16-32 becsületből nem lenne túl gyors, tehát tippeket várnék :)))

19. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Szia!

Ha mínusz becsületes vagy, akkor látni fogsz egy új küldetést. Ezt fogadd el és csak ez legyen elfogadva, mert másképp nem fog segíteni. Ez arra jó, hogy iszonyat sok becset add, de még is egyre kevesebbet, ahogy haladsz a 0 felé.

20. praclee1976

praclee1976 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet elérni 30k sebzést egy golival?

Köszi