Játékbeli tanács kérés és adás az újonnan kezdőknek a haladóktól

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 19.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. retisas

retisas Fórum-zöldfülű

2. zsoltivarga77

zsoltivarga77 Utánpótlás-írogató

a duplanyíl vagy a csillagformációt vegyem meg szerintetek köszönöm

3. Szia, szerintem egyik sem olyan jó. Vegyél inkább gyémántot ha pl. ha aegised van és NPC-t szeretnél lőni ,vagy moly formációt ha vadászni akarsz inkább.

4. SUNDImester

SUNDImester Járnitanuló

Sziasztok, 4 napja kezdtem és még nem vagyok valami rutinos játékos, 2 kérdésem is lenne.1,a galaxis kapunál az energiábol sok xenomitot kaptam, azokat hova rakta ? mert a laborban nem látom. 2, A generátorgyorsitót megszereztem igy nőtt a sebességem valamennyit, hogy tudom maximumra turbózni ? előre is köszi

5. CM_Atlantis

CM_Atlantis Fórummogul

Szia !

A Galaxy gate forgatása során kapott xenomit a hajód rakterébe kerül.
    A generátorok teljesítményét lehet fejleszteni nyersanyagokkal.

6. dangel1112

dangel1112 Járnitanuló

Sziasztok!

A DO bibliában nem találtam meg, hogy a GG-nél mit jelent a % jel? Nagyobb eséllyel kapok kapurészletet?
    Előre is köszi a választ :)

7. SUNDImester

SUNDImester Járnitanuló

Lenne 1 kérdésem, annyira le vagyok maradva a játékban szinte mindenkitöl hogy többször lőnek le mint ahogy pislogok, lessz új szerver még a DO-ban ? Úgy azért sokkal jobb kilátásokkal kezdhetnék játszani.

8. Žøđiåč™

Žøđiåč™ Haladó

A % jel azt jelenti a GG-nél hogy 1 extra energia nem 100 uriba kerül, hanem csak 88. Az üzletnél ugyan ezt, csak ott a tárgyakra, tehát %-os leértékelések vannak :)

9. dangel1112

dangel1112 Járnitanuló

Köszönöm :)

10. shaby007

shaby007 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

lehet tudni mi volt az oka?
    Nekem az űrhajó raktár félig van Xenomittal, hiába próbálok folyamatosan nemesíteni..... :(

Utoljára szerkesztett: 23.4.15
  11. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

A xenomitot nem számolja bele a raktered telítettségébe, lehet belőle akármennyi a hajódon.

Nitronyussz kedveli ezt.
  12. shaby007

shaby007 Fórum-zöldfülű

Köszi a választ.
    Sepromot hogy állítsak elő az űrlabornál?

13. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Fejleszd fel a sepromfinomítót (meg előtte legalább olyan szintre a többi finomítót és gyűjtőt), majd kapcsold be. :)

14. Szeretnék segítséget kérni. NPC elleni űrhajót nem tudom eldönteni mi legyen. Én Aegisre gondoltam Elite dizivel de mást mond a többi ember. Az aegist uriból venném meg. Szerintetek mi a legjobb pl cubi uber vagy szimplán csak NPC ellen? Drónforma is jöhet meg konfig. A segítséget nagyon szépen köszönöm.

15. Eziztos

Eziztos Junior szaki

Én szerintem uriból Aegist venni elég merész, hiszen 1 hét farmolással megvan az a 600~500 milla míg ennyi idő alatt ha 100k urit kitudsz szedni.
    Azt az uridiumot tudnád hasznosabb dolgokra is költeni.:)
    Bár ez csak az én véleményem.:rolleyes:

16. 1 hét nálad :D Nálam 1 hónap 100 milla min. Ráadásul csak akkor venném uriból ha lesz giga happy hour (+388% uri) és küldenék sms-t a maradékot kifarmolnám,de ezek szerint másra költeném. ÉS erre válasz?
    Szerintetek mi a legjobb pl cubi uber vagy szimplán csak NPC ellen? Drónforma is jöhet meg konfig.

17. Eziztos

Eziztos Junior szaki

Hát ha egész nap lonoznék akkor 60-70 millát simán kifarmolnék.:p (Egy nap!)
    És ha már rendelkezel egy jó PS-el,felszereléssel,P.E.T-el gondolok itt a kamira akkor cubi de Aegissel ha nem vagy full akkor besepizve:)
    Drónformációra meg szív szerintem a legalkalmasabb.;)
    Ezek még mindig az én véleményeim én se tudok cubizni ne aggódj.:D

18. Ez jó csak lonozás se megy annyira :D Mondjuk most elvittem egy BO-2 t

19. Szia!
    Vegyél nyugodtan aegist az a legjobb és hozzá gyémántot, keress egy másik ugyanilyen emberkét és sepizve cubizzatok x1el.
    Én 2x vettem uriból aegist X'D (rendelés nélkül)

20. Sepi nélkül is elviszi? És a lont főleg sepi nélkül? :D