Játékbeli tanács kérés és adás az újonnan kezdőknek a haladóktól

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 19.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Eziztos

Eziztos Junior szaki

Figyelj Golival :
    -11 lf3
    -1 lf4 (lvl3)
    -8 iris
    -10bo2
    -enforcer

És a lont megse érzem.:D (csak kredós muníció - 0 sepi)

Aegissel meg még könnyebb mert vissza tudod magadat tölteni gondolok itt a cubizásra.;)
    De sepi nélkül nem nagyon érdemes cubinak neki kezdeni 3-4k sebzéssel mert egy óra mire kilövitek.:p

Utoljára szerkesztett: 24.5.15
  2. Na akkor jó :) nekem most lett meg a 12. Bo2

Eziztos kedveli ezt.
  3. mercurspace

mercurspace Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Ezt olvastam:

Logfile-okat a következő helyzetekben szerezhetsz:
    • "Boss" rangú ellenfelek legyőzéséért 1 logfile-t, míg "Uber" NPC-kért 2 logfile-t kaphattok. (A logfile találási esély nem 100%, tehát nem biztos, hogy minden Boss és Uber NPC-ért kaptok logfile-t. Boss és Uber Streuner NPC-k kilövése után nem jár semmiképpen logfile)

Nagyon sok pályán lőttem már ki Boss ellenfelet, de még nem kaptam logfile-t. Volt akinek már sikerült? :)
    Vagy ez csak régen volt így, ma már nem jár érte logfile?

4. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Sima térképen nagyon ritkán. Próbáld meg 4-5-ön. A nagyobb npc-k nagyobb százalékban adnak. De ettől még elég ritka.

(a válaszod: én már kaptam egy csomót, és nem vagyok vele egyedül)

mercurspace és Nitronyussz kedveli ezt.
  5. mercurspace

mercurspace Utánpótlás-írogató

OK, köszi a választ!
    Megpróbálom azokon a térképeken

6. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Über lon mindig ad. :D Legalábbis nekem mindig adott.

7. [•¬Rαxøя™⌐•]

[•¬Rαxøя™⌐•] Járnitanuló

Üdv!
    Hol tudnék sok kreditet szerezni? A cubi, bosslon, low meg ilyen hasonlók felejtősek, mert még gyenge vagyok hozzá. Tegnap klántársammal kalózon próbálkoztunk, de kb 3 millát sikerült csak összekaparnom. Az űrlaborból persze mindig küldök ki promit, de az ugye 6 óra alatt ér ki, és az elég sok idő.
    Valakinek valami ötlete?

8. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Eventek alkalmával javaslom az Invázió kapukat. Továbbá minden kapuból jó kis urit ösze lehet szedni. Próbálkozz olyan npcket lőni amikkel elbírsz, vagy alakítsatok egy csoportot is próbálkozzatok nagyobb NPC-kel.

Szerk1: Ha már itt vagyok lenne egy kérdésem amiben nem vagyok biztos.
    Adott egy kappa kapu amit kiraktam a bázis mellé. Adott egy második Kappa kapu.
    A kérdésem az lenne ha a második kappát is 120/120-ra rakom nem kutyulódik össze a rendszer ugye? Azaz ha kiviszem az elsőt akkor a második véletlenül sem tűnik el?
    Ergó 1 kapu bázis mellet másik még arra vár hogy ki bigyeszem bázis mellé akkor is ha 120/120?
    Köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 16.7.15
  9. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Nem fog eltűnni. Sokan csinálják azt pl alfa, béta gammánál, hogy ha kijött az egyik kapu kirakják, hogy gyűljön addig is a következő kapu darabjai.

10. szati94

Köszi. Akkor nyugodt szívvel rakom ezt is 120/120ig.

Nitronyussz kedveli ezt.
  11. Crystal

Crystal Fórum admirálisa

Minden kaput ki lehet rakni 2x(az elsőt kinyítod,a másodikat csak akkor tudod ha az elsőt megcsináltad).Alfa,béta és gammánál nem tanácsos mind a 3 kaput kirakni egyszerre.Pl ha van 2 alfád,1 bétád és 1 gammád,jobb megcsinálaz az egyik alfát és utána GG-ni,hogy ne veszítsél kapu elemet.Ahogy Morphi is említette :)

Üdv.Crystal

12. Crystal

Crystal Fórum admirálisa

Nem csak az überkristallon ad logfile-t,hanem a kisebb überek is(übermordon,übersaimon,überlordakia,überstruner),ha nem kapsz logfile-t kapsz boostereket,de nem minden esetben kapsz logfile-t vagy boostert

13. PRO_2013_HUN

PRO_2013_HUN Járnitanuló

Sziasztok!! Az normális hogy 400 kulcsból kaptam 1 lf-4-et?

14. szati94

Igen teljesen normális. Bár enyhén szólva elég nagy "pech", ez az eredmény.

15. Crystal

Crystal Fórum admirálisa

Nem a kulcsok számától függ, hogy hány LF-4 kapsz,egyszerűen jól kell ládát kinyitni, szerencse kérdése :)

Üdv.Crystal

16. PRO_2013_HUN

PRO_2013_HUN Járnitanuló

Ez nem bíztató :D
    Főleg amikor azt hallom hogy sima napon csak úgy nyit egy ládát a gyerek és lf4 lelombozó :D

17. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Szia Crystal
    Mesélj, hogyan lehet jól ládát nyitni? A szerencse nem számít ebben a játékban, egyszerűen vannak peches hajók. 2009 óta tolom a játékot, mióta vannak ládák nyitottam párat és a vengám sem full LF4 még, azaz nincs 30db. Hozzáteszem ebben benne vannak azok is amit nagyon nagyon ritkán ad a Kappa és Epsilon kapu is.

tg90000_2 kedveli ezt.
  18. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

A jó ládás nyitás titka a megfelelő event, amelyiken szeretnél és nem görcsölni miatta. A pech is egy szerencse fajta.

19. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Szia Morphi
    A megfelelő event gondolom az LF4 nap, igazán köszönöm a válaszod. Hidd el nem görcsölök rajta, így is addig lövöm a Top100 játékosokat hogy nem kapok értük semmit már, :D

Nitronyussz kedveli ezt.
  20. Crystal

Crystal Fórum admirálisa

Igen,minden hajó másban szerencsés.Ez most az én tapasztalatom:én szedtem eventkor és nem eventkor,nem igazám kaptam LF-4(pl 200 kulcsból nem kaptam sem LF-4 sem Zeus részt,Zeus napkor),viszont volt,hogy az Epsilon kapuból kaptam 4-szer egymás után LF-4.Ismerőseim körében volt olyan személy aki LF-4 napkor kapott 5 vagy 6 lF-4 is.Egyetértek Morphival.

Üdv.Crystal