Játékbeli tanács kérés és adás az újonnan kezdőknek a haladóktól

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 19.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Veled értek egyet. :)

Na jó. A 200/ semmi, az teljesen átlagos arány. Nem írtál senkinek semmi újat, nem bizonyítottál semmit, és nem támasztottad alá, amit írtál.

Csülöknek át tudom érezni a helyzetét. Leírhatnám most is a borzalmas arányaimat, de felesleges.

Viszont Morphi most nem értek egyet. A jó ládanyitás szerintem a kari titka, nem az eventé. :oops::oops:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.7.15
    Nitronyussz kedveli ezt.
  2. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Erre reagálnék.
    Szeretnék veletek megosztani egy tapasztalatot amit teszteltem egyik cimborámmal kapu nyerésnél. Ez esetben kappa.
    Eljutottam harminc egynéhány kapuig. Barátom is játszik és nagyobb szerencséje van evvel a kapuval mint nekem.
    Elhívtam mivel ismerem és itt az orrom előtt vitt ki több kaput. Mondanom se kell a 10 kapu alatt amit ő vitt ki 4 hercivel lettem gazdagabb. Előtte bezzeg a 30 kapu alatt nem kapkodott adni egyet sem.
    A lényeg, szerintem nem feltétlen kari függő inkább az hogy ki hogyan viszi. Bár ebbe logika egyenlő a semmivel.
    Én ezt tapasztaltam. (az én eredményemnél mindenképp jobb)

tg90000_2 kedveli ezt.
  3. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Én is próbáltam, nekem ez nem jött be lf-4-nél. :) De lehet, megnézem kappával is majd. :D Így milyen most az arányod? :)

4. Şђαмαŋ™

Şђαмαŋ™ Junior szaki

Ha már szati is, akkor én is megosztom az arányomat.
    30kappával büszkélkedhetek!
    Ebből van 8 hercules ami igy jónak tűnik, de van benne egy csavar.
    24 kappáig tartottam a 'minden 3. kappa ad egy hercut' arányt, a 24. től viszont olyan dolog történt amire nem számítottam.
    6 kappából 4 lf4
    Most aláfagyott a lelkesedésem, mivel 39 lf4 nekem már 4el több mint amennyi kell.
    Úgy értékeli mindenki, ahogy akarja :) Vannak itt érdekes dolgok!

Utoljára szerkesztett: 23.7.15
    ZORALL és tg90000_2 kedveli ezt.
  5. szati94

Per pillanat 40/6 on állok viszont. Ahogy írtam előzőleg kis elemzés:
    22. kapumra lett meg a 2. hercim. 37. kappámra lett meg az 5. Akiről szó van barát. (30. kivitt kapu után dobta meg az arányt)Azt hozzá tenném hogy 32-34 kapum környékén kezdte el barátom vinni a kapum. Aminek végül eddigi eredménye 40/6.
    Szóval látszik az eredmény.

tg90000_2 kedveli ezt.
  6. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Azt hiszem, most szelektálok egy kicsit a hozzászólásokban. A felesleges konfliktusok elkerülése végett.

tg90000_2 kedveli ezt.
  7. ZORALL

ZORALL Járnitanuló

Szia.
    Először is egyáltalán nem felesleges, mert a petednek még beteheted, vagy ha több hangárod van, akkor több LF-4el nem kell annyit pakolászni egy hajó átávltásánál. Pl.: Van egy Aegis-ed, meg van egy Goliath-od ha van 35 LF-4ed és át akarod válltani Aegis-re, akkor rengeteget időt kell tölteni (5 perc :D:D) azzal hogy átpakolászod őket. Ha viszon van 10000 LF-4ed alapból be van pakolva az Aeg-be is az LF-4 egyszerűen csak átválltod a hajót és mehetsz is,.. sokkal kényelmesebb.

A másik hogy SZERINTEM időre adja a Dróndesigneket, LF-4eket, ilyesmiket.
    Szóval, meghatározzák előre hogy aki mondjuk: 2014.03.25 12:54 36 másodperckor mindenkinek ad aki abban a pillanatban tolta le a kaput. és mivel 25% esély van rá, ezért minden 4. másodpercben kaphatsz HERCULES dróndesignt. PL.: 2014.03.25 12:54 40 másodpeckor adhat következőnek, és igy tovább. DE ez csak szerintem, az is lehet, hogy minden negyedik KAPPA kapu után ad HERCULES-t. P.: letolsz egy KAPPÁT ad egy dróndesignt, és a szerveren valaki közvetlen utánnad tolja le 3-szor, vagy 3 játékos egyet-egyet, nem kapnak, és ha ujra letolod 4.dikként újra kapsz. Persze előre nem lehet kiszámitani hogy mennyit toltak le.

A harmadik.
    Egyáltalán nem játékostól függ, hogy kinek milyen szerencséje van, ugyanis a BP nem határozza meg minden karakternél hogy "XY"-nak jobb esélyei van bizonyos dologra, mig másoknak más dolgokra. Ami történik mind az csak véletlen.

És bocsi hogy nincsen hosszu i betü a laptopomon.

8. szati94

Evvel a mondatoddal cáfoltad meg azt a pár sort amit leírtál.
    Nincs ebbe trükk nincs befolyásoló tényező, se semmi. Te szavaddal élve: "csak véletlen"

9. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Igen, én is úgy vélem, hogy véletlen. Gondolom a kódban van egy egyszerű randomgenerátor a megfelelő adatokkal beállítva. De ha majd lesz pár iszonyú pocsék eredményed (mondjuk úgy 70 kappából még mindig nem vagy full), te is elkezdenél gondolkodni az egyéb lehetőségeken. :p
    Haha igen, ezaz. :D :D

10. ZORALL

ZORALL Járnitanuló

Véletlen az LF-4 találásakor. :D:D:D De, amúgy sem cáfoltam, soroltam a lehetséges forrásokat XD :D:D:D:D

A tesóm 1 hónapja regisztrállt. 7 ládából nyitott egy LF-4et, aztán pár napra rá még egyet 5 ládából. Utána vett még 25öt, de egyet sem talált, tehát ha a BP előre azt csinállta volna hogy szerencsés legyen akkor abból a 25ből is talált volna vagy 3-at,- 4-et. Aztán 3 KAPPA és semmi jó. Utánna meg 2 ZETA, és 2 HAVOC lett az eredménye. Tehát full RANDOM adja a dolgokat. DE azt is randomnak lehet mondtani ha épp ő a negyedik játékos aki letolta a ZETA-t pl.. Az ESÉLY UGYANAKKORA.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.7.15
  11. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Használd a szerkesztés gombot a dupla post elkerülése érdekében... :p

A felsoroltál konkrétforrásokat, utána azt írtad, hogy random. A kettő teljesen más. Persze, kezdőként én is azt hittem. Sőt, a logika most is azt súgná. De nem tudom hogy gondolnád 2200 ládából 2 lf-4 után... pl.. vagy 19 hadesból 0 után... Na?

12. DorcsikaAmenő

DorcsikaAmenő Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!! :) Én 14 szintü vagyok 1 vengával és 8 drónnal köztük 1 Iris 7 pedig Flax.
    Nemtudom, hogy dobozolnom kéne? vagy talán urit gyűjtenem? Nem vagyok képben kérek szépen felvilágosítást!!! :D:p:cool::confused:;):rolleyes::oops:

13. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

$ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

Gyűjts petre,ha megvan húzd föl 8-as szintre.Ezután vegyél bele 3-as gyüjtőt.2 fajta van,attól függ mit szeretnél csinálni.Van nyersanyaggyűjtő,ezzel pallázni érdemes az 5-3as térképen.Van a dobozszedő,azzal pvp-n érdemes dobozolni az 1,5x-ös szorzó miatt.Ha teheted rendelj hozzá dobozduplát,300 ft körül van 1 hétre,nagyon megéri igy pvp-n dobozolni.Nekem sima dobozduplám van,300 urit adhat max 1 doboz pvpn.Ezt lehet fokozni:protokollal például,azoknál a 3-as szintű 3% bónuszt ad.Ezekből ha televeszed a petet az 36% bónusz.A másik dolog a képességpontok:vannak amik kirakása után nő a dobozból begyüjtött zsákmány tartalma.A protokollok elég drágák,a képpontok sem olcsók,szóval azt ajánlom csak simán dobozduplával dobozolj.Nállam igy óránként 10k uri is megvan,persze ez szerencse kérdése,néha 5k jön csak óránként,változó.Később ráérsz eldönteni akarsz-e protokollokat vagy dobozra rakod-e a képpontokat.Pallázáshoz meg annyit,hogy általában ahhoz egy olyan klán kell amiben nagyon sok a szövetség,mert sok erős játékos szokott pallán gyűjtögetni vagy vadászni.Remélem tudtam segiteni.:)

DorcsikaAmenő kedveli ezt.
  14. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

(Ha megteheted, hogy veszel prémiumot és kedvezmény csomagot, nagyon hasznos)

Az elején ami kell. Ha tudsz rendesen pallázni, zetát rakj. Abból jól minden ami kell. Az urit meg pet benzinre, (az elején logfile-ra), drónformára (moly mindenképp). Aztán mehetnek a ládák.

Ezt tudod addig csinálni, amíg meg nem lesz a 10 havocod, kb. 24-26 képességpontod, 9 drónod. Meg lesz már pár lf-4 is. :)

15. HYPERYX

HYPERYX Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem egy kérdésem lenne:

HOGY LEHET GYORSAN URIT SZEREZNI?

(Ha nem akarok venni)

16. Crystal

Crystal Fórum admirálisa

NPC-t lősz vagy dobozolsz.Dobozolni megéri ha dobozduplád van és a képesség pontok ki vannak rakva és PET-ed fel van szerelve megfelelően.

Utoljára szerkesztett: 3.8.15
  17. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

A második mondattal csak akkor tudok egyetérteni, ha az első mellé kiírod, hogy "csak akkor ha van 35 lf-4-ed meg egy golid hozzá 10 drónnal és 10 havockal.

Szerintem egy kezdőnek a fejlődése során nagyon sokáig még duplázó és ps nélkül is (ha annyira kezdő, hogy petje sincs, akkor is) jobb a doboz.

Főleg azért, mert a dobozoláshoz elég egy gyors hajó (venga 500k alatt liciten), meg 10 meghajtó, esetleg promi rá. Az npc-hez sokkal több kell.
    Szóval én mindenképp a dobozolást ajánlom. Ha már eljutottál egy olyan szintre, ahol szerinted megéri azt is felturbózni kicsit a Crystal által felsorolt dolgokkal, tedd azt. Szerintem ez a leggyorsabb mód egy kis hajóval.

Egy fullos hajóval meg lőszer és szerverfüggő. Leggyorsabb a hitacot lőni sepis x4-el, boosterekkel (ha nem vagytok sokan). Második a cubi, azt is megéri halomra lőni. Ha pedig nincs lézered, a Crystal által felsorolt dolgok kimaxolásával, főként dobozduplázó vételével érdemes dobozolni.

És összességében, ha eldöntöd hogy mégis költesz a játékra, a prémiumot, a dobozduplázót, és a kedvezmény csomagot ajánlanám. Egy ilyen koktél kb. 3000 forint egy hónapra, de feldobhat kedvezményes ajánlatokat, amivel lényegesen olcsóbb. De a játékélményt sokszorosára javítja. :)

18. szati94

Sziasztok.
    Olyan kérdéssel fordulok azokhoz a "veterán" játékosoktól(mint én), hogy milyen konfigurációt javasoltok.
    Van 2-3 féle, attól függ merre megyek. De hátha ti olyat tudtok amit még nem ismerek.
    Mivel meg lett a full hercules is nem tudom hogy lenne a legjobb alkalmazni. Ugyanis a herci által nyujtott + HP jól jön, de ha váltok másik konfigra ahol Full havoc van, ott bukom a +Hp-t. (Ha csak nem várom meg míg lőnek le a burkolatból és úgy váltok havocra. Ez eddig bejött :))

Konfig össze tételekre lenne szükségem, úgy álltalánoságban vadászatra ti mit használtok? Goliath és Aegis egyaránt szóba jöhet.
    Kronos dizi megvan.
    Tényleg csak olyanok írjanak erre akik jártasak ebben.
    (attól meg távolodjunk el hogy leírjam mim van, mim nincs és hogy milyen szinten, Ha bővebben kifejtitek azt megköszönöm)

Utoljára szerkesztett: 18.8.15
  19. DorcsikaAmenő

DorcsikaAmenő Fórum-zöldfülű

Köszi ezzel sokat segítettél próbálkozok mindent úgy csinálni ahogy te mondtad! :D:);):cool::rolleyes:

20. bartbato16

bartbato16 Utánpótlás-írogató

szerertném kérdezni hogy meddig lesz még az hogy hajódizit lehet rendelni ? vagy ez benne marad ?