Játékbeli tanács kérés és adás az újonnan kezdőknek a haladóktól

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 19.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Flaged

Flaged Utánpótlás-írogató

Köszi A segítséget! :) Viszont lenne még kérdésem. A beállítás menüben(mikor a hajó az űrben van) van egy olyan opció,h saját drónok mutatása.Na,ha azt kikapcsolom akkor a többi játékos sem látja a drónjaimat?És,ha ki van kapcsolva a mutatás,azért a drónok még funkcionálnak?Értem ez alatt,h harc közben azok is lőnek,ill. a belerakott eszközök úgy működnek,mint ha látható lenne a drón. Vagy rosszul gondolom?

2. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Az a beállítás csak a te szemszögedből van. Ha más bekapcsolja, hogy a többi játékos drónját lássa, akkor ő látni fogja a tiedet. S a működésükre nincs hatással.

3. Flaged

Köszönöm a választ!

Nitronyussz kedveli ezt.
  4. Flaged

Sziasztok!

Ez az instant pajzs cpu,hogyan működik?Mikor aktív,akkor folyamatosan véd 3 mp-ig(elhasználja a 10 aknát 100 xenomitot),újratölt és megint 3 mp.-ig véd,majd újratölt és így tovább,míg van akna meg xenomit?Vagy csak akkor kezd el működni a 3 mp.védelem aktiválás után,ha megtámadnak?És,ha igen,akkor csak más játékosok támadásánál kezd el működni a védelem vagy az npc támadásoknál is?
    A másik kérdésem a P.E.T önmegsemmisítő berendezésével kapcsolatos.Elég,ha csak bent van a petben?Akkor is beindul az önmegsemmisítés vagy ki kell választani(aktiválni),ha azt akarom,h robbanjon,mikor kilőnek?
    Pl.: két hely van a petben.Bent van az automata gyűjtőberendezés meg az önmegsemmisítő.Aktiválom a gyűjtőt és így legelészek az űrben.Jönnek a rosszfiúk a sokkal erősebb hajóikkal.Általában ketten,hárman egyre(biztos,ami biztos).És Kb.3 másodperc alatt szétlőnek.Na ilyenkor a pet automatice durran velem együtt avagy nekem kell abban a 3 másodpercben aktiválnom,h pukkanjon?

5. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

szia, ez bármmikor működik, csak te kell rákattints az extrák közt és bekapcsol. Nem megy, amikor nem akarod, mert nem autómatikus. csak amikor te akarod akkor rákattolsz és már véd is. Amikor le letelt az a várakozási idő akkor megint te kell rákattolj, hogy bekapcsold 3 MP-re :)

6. Flaged

Köszi!Érdemes venni ilyet?Van értelme?

7. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

szerintem amig nem vagyunk fullosok addig nem érdemes, mert a fullosoknál ez eldönti a csaták sorsát, de ha minket lő egy fullos akkor semmit sem tehetünk. Max. UBA-ban (ultimate battle arena). de azért nem árt, ha licitről egyet lehozol a hangárba. Legyen szükség esetére. Bocs a későbbi válaszért...

8. Flaged

Köszönöm a választ!A fullostól még nagyon messze vagyok.Igen,azt észre vettem.Tegnap összeakadtam egy fullos hajóval.Lőttem mindennel.Még a hajószakácsok is a harcállásokban voltak,de mind hiába.Még a festéket sem karcoltam meg rajta.Viszont javítottam a részidőmön.Most 5 mp.-ig bírtam a csatát. :) :) :)

9. Űrlényvadász™

Űrlényvadász™ Utánpótlás-írogató

Ez sok mindentől függ pl: felszerelés,fejlesztés,konfiguráció, és persze a tapasztalattól :)

10. Incident

Incident Törekvő

Nem (csak) az számít, hogy milyen a te felszerelésed. Ez relatív dolog, sokkal többet számít, hogy éppen milyen ellenfél jön szembe. Hiába van viszonylag erős hajód, ha egy sokkal erősebbel kerülsz össze. Az ish minden esetben jól jön, függetlenül attól, hogy mekkora állat az ellenfeled. Akkor is ha gyenge hajód van, hiszen a gyengénél is van gyengébb és sokkal erősebb is - de közel hasonló is. Azt pedig nem tudhatod előre, hogy éppen ki kopog be a "szélvédőn".
    Az teljesen más téma, hogy megéri-e elhasználni adott esetben egy ish töltetet, vagy totál fölösleges.

A tapasztalatpont miért is befolyásolja a játékbeli teljesítményt? :D

11. kivitimon5

kivitimon5 Fórum-zöldfülű

Hogyan lehet az árverésen szerzett cuccokat felvenni?

12. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Azt automatikusan megkapod, ha megnyerted. A dizajnokhoz pedig rendelkezned kell az adott űrhajóval.

13. kivitimon5

kivitimon5 Fórum-zöldfülű

köszönöm a válaszod

14. Űrlényvadász™

Űrlényvadász™ Utánpótlás-írogató

hát lehet más csak ish gyors bombát használ :) hiába gyengébb a hajód ha erősebb az ellenfél és van tapasztalatod pl: dron forgatás és normális konfi :) ha találsz magadnak normális konfit az minden hova jó :) valakinél az 1 tized másodperc is számít konfi váltásnál ;) ha ez nem tapasztalat akkor nem tudom mi bohóckodás? :) nyomkodsz össze-vissza mindent mint süket a csengőt majd lesz valami :D vagy bedobsz egy dron formát aztán jól van az úgy :D

Utoljára szerkesztett: 15.5.16
  15. ArákMEGFOG

ArákMEGFOG Haladó

Pl.: ha level 16os vagy (amihez tp kell), akkor ellenséges megbízó x6-járól még nem bírsz x8-ra menekülni, ha vészes a helyzet.
    Ha level 17, akkor igen, és nem lőnek le. :) Valamint küldetések. Pl.: LF-4et adó küldi...
    Az ISH-t teljesen felesleges kicsiként elhasználni, hogy 1-2 lelövést megússz. Nagy korodban majd jó lesz, ha pvpben nem fog hiányozni...

16. Incident

Incident Törekvő

Ez való igaz, valaki játéka a futásból áll. Teljesen jogos. :D Az az 1db LF4 ide, vagy oda.. :D

Nem fix mennyiségű ish van a játék során, szóval szerintem teljesen fölösleges ezen spórolni. Persze ki így, ki úgy gondolja.

17. ArákMEGFOG

ArákMEGFOG Haladó

Ha harcolás esetben biztos a halál, akkor bizony nem árt ha elfutsz. És ez nem összetévesztendő azzal, hogy valakinek csak a futásból áll a játék. :)
    Valakik (szinte mindenki) kaput tesznek ki 1 LF-4 ért (pl epsilon), és még nem is biztos, hogy megkapja, szóval azért ne szóld le az LF-4eket. Aki a kicsit nem becsüli...... :p
    Az ISH-t ki így, ki úgy gondolja. Én csak ötletet adtam, ha felesleges gyűjteni, akkor elnyomni is felesleges kis szinten.

Egyébként Űrlényvadász a tapasztalatot nem a tapasztalatpontra értette, hanem hogy mennyi tapasztalatod van a harchoz, csatákhoz. Biztos vagyok benne, hogy egy 5 éve harcban eddzett játékost nem fog csak úgy lelőni egy 1 éve játszó amatőr pilóta. :D

18. Incident

Incident Törekvő

Hm... igazad lehet, jól benéztem ezt.

Ez is olyan, hogy vagy elfutsz - vagy pukkansz. Egyikből sincs előnyöd, de túl nagy hátrányod sem. Ha prémium előfizetés is van, akkor még csak vissza se kell csattogni ugyanoda.

Dehogy szólom én le, minden egyes LF4 nagy érték. De nem azzal a küldis LF4-el fogja megváltani a világot (elvileg). :D

19. ArákMEGFOG

ArákMEGFOG Haladó

Igaz, csak van az a rossz érzés, ami elfog ha lelőnek.

Szerintem sem váltja meg a világot egy LF-4. Akkor úgy mondom: az élet apró örömei. :)

Incident kedveli ezt.
  20. Ria66

Ria66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sok év után újra kezdtem a játékot és rögtön el is akadtam a kezdő próbáknál, mégpedig a "Megelőző csapás"-nál. Az első része, hogy "Verd vissza a devolariumok támadását" ez sehogy sem akar sikerülni. Pár devolariumot megöltem, de a próba nem akar összejönni. Tudja valaki pontosan, hogy mit is kell csinálni?
    Előre is köszi!